d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1402440254026402740285001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jan 20 2015 09:25am
Quote (Cpt_Ghost @ 20 Jan 2015 14:51)
regen a mi tombunkben is eltek ciganyok
a foldszinten laktak, mi meg a harmadikon, de meg igy is lehetett hallani az ordibalast meg a verekedest meg ilyeneket :D mi rajuk hivtuk vagy 5-6x a rendoroket, hogy kussoljanak mar vasarnap este 11-kor
aztan egy ido utan kibaszta oket a foberlo.

De azért a panellakásos eszmefuttatásnál nyomtad a szöveget, hogy hozzátok soha nem hallatszott át semmi ^^

btw miért akarsz passzív félévre menni? Nem sikerültek a tárgyak?
Member
Gold: 80.00
Jan 20 2015 09:31am
Quote (CyberPunk666 @ 20 Jan 2015 16:25)
De azért a panellakásos eszmefuttatásnál nyomtad a szöveget, hogy hozzátok soha nem hallatszott át semmi ^^

btw miért akarsz passzív félévre menni? Nem sikerültek a tárgyak?

hát voltak körülöttünk gyerekek meg ilyenek, de sose hallottam/zavart valami
ezek meg nyitott ablaknál torkuk szakadtából üvöltöztek, azért azt nehéz nem hallani
amúgy azért mert sulit váltok, a tárgyaim meg vannak, csak annyira mégsem tetszik a közgáz, meg ugyis kellene mennem jogra, max levelezon miutan vegeztem, mert fater cégéhez törvényileg jogi diploma kell, hogy átvehessem, eddig meg úgy volt, hogy bátyám megy jogra, de bátyám egy hosszú történet, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ezt kéne csinálni inkább
inb4 vismajor meg szabika lesz belőlem is
viszont ennek az a hátránya, hogy felvennének az eltére is, de nem fogok bp-n lakni, mert csak pusztán azért, hogy itt legyek fölösleges albérletbe lakni meg kibaszni még egy rakás pénzt az ablakon, úgyhogy megyek győrbe, a jog az mindenhol ugyan az kb, úgy meg, hogy életemben nem leszek állás interjún aztán tényleg mindegy, hogy hol végzem el
Member
Gold: 5,390.00
Jan 20 2015 09:34am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 20 2015 04:31pm)
ezek meg nyitott ablaknál torkuk szakadtából üvöltöztek, azért azt nehéz nem hallani
amúgy azért mert sulit váltok, a tárgyaim meg vannak, csak annyira mégsem tetszik a közgáz, meg ugyis kellene mennem jogra, max levelezon miutan vegeztem, mert fater cégéhez törvényileg jogi diploma kell, hogy átvehessem, eddig meg úgy volt, hogy bátyám megy jogra, de bátyám egy hosszú történet, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ezt kéne csinálni inkább
viszont ennek az a hátránya, hogy felvennének az eltére is, de nem fogok bp-n lakni, mert csak pusztán azért, hogy itt legyek fölösleges albérletbe lakni meg kibaszni még egy rakás pénzt az ablakon, úgyhogy megyek győrbe, a jog az mindenhol ugyan az kb, úgy meg, hogy életemben nem leszek állás interjún aztán tényleg mindegy, hogy hol végzem el

de budapesten élni annyira priceless
Member
Gold: 1.00
Jan 20 2015 09:39am
Quote (Cpt_Ghost @ 20 Jan 2015 17:31)

Szerintem van néhány olyan szak, amit csak őszinte akarással lehet végigtolni, mert sok szopással jár. Ilyenek a műszakiak például, meg én a jogot is ide sorolom, mert szerintem hatalmas kitartás kell a rengeteg szó szerinti magoláshoz.
De lehet csak én vagyok ilyen defektes, hogy nem tudnék évekig tisztességesen csinálni valamit, ami nem érdekel. Főleg zh időszaktól a vizsgák végéig azaz hónapokig folyamatosan...

De persze te tudod, a te dolgod.
Member
Jan 20 2015 10:25am
Quote (CyberPunk666 @ 20 Jan 2015 16:39)
Szerintem van néhány olyan szak, amit csak őszinte akarással lehet végigtolni, mert sok szopással jár. Ilyenek a műszakiak például, meg én a jogot is ide sorolom, mert szerintem hatalmas kitartás kell a rengeteg szó szerinti magoláshoz.
De lehet csak én vagyok ilyen defektes, hogy nem tudnék évekig tisztességesen csinálni valamit, ami nem érdekel. Főleg zh időszaktól a vizsgák végéig azaz hónapokig folyamatosan...

De persze te tudod, a te dolgod.

ez tortenne most a bgf-en mert nem tetszik
jog mindig is erdekelt kicsit, csak ugy voltam vele, hogy nem akarom azt csinalni amit fater, de mar megvaltozott a helyzet
haromszaz evre visszamenoleg mindenki jogasz volt a csaladban nagyapamon kivul aki valamiert orvos lett, csak meg tudom en is csinalni :lol:
Member
Gold: 3,747.73
Jan 20 2015 10:32am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 20 2015 05:25pm)
ez tortenne most a bgf-en mert nem tetszik
jog mindig is erdekelt kicsit, csak ugy voltam vele, hogy nem akarom azt csinalni amit fater, de mar megvaltozott a helyzet
haromszaz evre visszamenoleg mindenki jogasz volt a csaladban nagyapamon kivul aki valamiert orvos lett, csak meg tudom en is csinalni :lol:

győrben élni mint egyetista
lel
Member
Jan 20 2015 10:42am
Quote (Vismajor @ 20 Jan 2015 17:32)
győrben élni mint egyetista
lel

életke lesz
aztán lehet átjövök az eltére ha meglesz a római jog meg a polgár jog
de aztán lehet nem lesz kedvem :D
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 20 2015 10:43am
Quote (Cpt_Ghost @ 20 Jan 2015 17:42)
életke lesz
aztán lehet átjövök az eltére ha meglesz a római jog meg a polgár jog
de aztán lehet nem lesz kedvem :D

ismerek olyat aki most végzi a jogot
mesélte h mesélték neki h rakat tárgyat nem fogadnak el máshonnan
Member
Jan 20 2015 10:44am
Quote (Anarkin @ 20 Jan 2015 17:43)
ismerek olyat aki most végzi a jogot
mesélte h mesélték neki h rakat tárgyat nem fogadnak el máshonnan

hát akkor itt el is dőlt szerintem, hogy átmegyek-e.
mindegy is igazából, úgyse maradnék pesten a világ végéig, szar lenne azért onnan bejárni dolgozni minden reggel komáromba az irodába, veszünk inkább egy lakást győrben

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 20 2015 10:45am
Member
Gold: 0.00
Jan 20 2015 11:07am
Tök jó, már elfelejtettem milyen is dugni így az igényem is kezd teljesen lecsökkeni iránta. Már az álmomban sem érzek semmit, pedig régen ott azért elég nagy bulikat csaptunk a lányokkal.
Kösz agy :( még ezt a kis örömet is elveszed tőlem
Go Back To Magyar Topic List
Prev1402440254026402740285001Next
Closed New Topic New Poll