Quote (aki_jojjon_poezni @ 5 Nov 2014 12:44)
Majd leszokik rola. Nalunk a legidegesitobb szokasa hogy mindent behord a hazba legyen az fadarab, pvc csö, papirfecni. Multkor még sittet is felhordott. A kertet itt is kiirtotta, rozsabokrot töböl rangatta ki de a lakasban semmihez nem nyul. Asni egyaltalan nem szokott miota felnott (most 1.5 eves). Sokat kell vele foglalkozni es akkor enyhulnek a hulye szokasai de alapjaraton elegge sumákolós,cigàny fajta, plane ha unatkozik. Zeusznak hivjak.
remelem igazad lesz es tenyleg leszokik rola, mert brutalis amit a kerttel muvelt, jo engem annyira nem erdekel, nem az en kertem, de tudom anyam mennyit dolgozott vele, a kutya meg egy nyar alatt kivegzett kb mindent
nalunk a lakasba nem jon be, csak ha nem zartak be rendesen az ajtot (mar megtanulta hasznalni a kilincset), es akkor bejon az eloszobaig, akkor altalban mar raszol valaki, gyors felkap meg 1 cipot vagy valamit ami a kozeleben van es azzal tavozik
amugy amit eszrevettem, van tesomnak vagy egy 5 eves kisfia es a gyerek akarmit csinalna vele, a kutya akkor is max pofan nyalna, szoval hihetetlenul bekes
viszont valoszinu pont ezert is, hazorzesre szerintem total alkalmatlan, haverjaim siman bejonnek, meg csak nem is ugat