Gondolom ismered, de:
https://www.youtube.com/channel/UCJVMrR290HU9pDxaP35u_cg ( Global Triahtlon Network )
A 70.3 szerintem már eléggé embert próbáló, amit láttam belőle. ( versenyekre mindig jártunk szurkolni )
1,9 úszás
90 bringa
21 futás
Én egyszer futottam félmarathont, de csak saját szórakoztatásra, 1:59:53, a másnapot nem szeretném leírni. Most jobb a kondim, de nem tudnám bevállalni még a negyed távú iron-t sem. Bár nem rossz ötlet, csak úszni kéne megtanulni. ( újra )
Az egy év amúgy szerintem reális, ha készülsz menni fog. Illetve egy ilyen verseny alatt szerintem saccra 6-10 k kalóriát elégetsz, a táplálkozáson nagyon sok múlik. ( verseny alatti energiapótlás )
Amit előző posztban írtam ( bringa után futás ) tényleg nem vicc. : ) Nem egyszer láttam összeesni embereket, apámat is sokszor láttam szenvedni. Sőt, szinte csak itt láttam kiszállni versenyzőket.
Hajrá, szerintem próbálj be kisebb távot is. Ha ezt letolod, azért az nagy szó.
Szoktak még váltóban is menni, mondjuk dupla távon. 180 bringa, vagy egy marathon közel lehet az egészhez.
Bringánál nem tudom használtál-e már könyöklőt, ezt nagyon szokni kell. ( teljesen máshogy veszed a levegőt, más pozició miatt )
EQ
Az úszás + bringa relatív olcsó a bicóhoz képest. Ha nem kell superbike/tt, akkor egy mezei roadbike-kal is meg tudod csinálni, a kitartásodon és az edzettségeden múlni.
https://www.youtube.com/watch?v=zAfj3g9fcSk - itt pont budget bringáról oktatnak
Arra pedig külön készülj, hogy verseny után 3 napig szenvedsz, főleg ágyban.
A futassal soha nem volt problemam, nem szerettem futni soha de amit iskolaban/focival futni kellett azt mindig megcsinaltam es nem sokszor faradtam el. A felmaratont utoljara 2019-ben futottam, akkor 2:15 korul ertem celba mert nem lattam ertelmet annak hogy temposabbra vegyem az utolso 4-5 km-et es esetleg leseruljek/mankoval jarjak 3 hetig.
Kozben nezegettem road bringakat is, ezek a Java bringak egesz jol neznek ki es ahogy olvasgatom minosegibb cuccokkal van felszerelve es mar egesz turheto aron adjak az uj modelleket is.