Quote (zsansaccount @ May 30 2015 08:09pm)
:D
lee sin-t is szarrá-fossá nerfelték, folyton kapja az ívet, de még mindig sokat pickelik
also: c9 huhuehuehueheuehuheueh
jó, mondjuk lee-t nem lehet összehasonlítani lb-vel
mivel leenek olyan kitje van, hogy ha egyik skille se sebezne, akkor is pickelnék, mert 10/10 champ
Quote (Anamy @ May 30 2015 07:24pm)
abban egyetértek, hogy lanen a legerősebb champ earlyben, de nem egy midlaner van aki szintén meg tudja baszni lvl 6 előtt, lvl 6-11 körül meg már annál több, annyit kell csak csinálni lb ellen, hogy nem hagyod roamolni meg bagankeled 2x utána meg kb full useless lesz a lategameről nem is beszélve. szóval kurvára feleslegesnek találom lenerfelni a w-t neki az e-ről nem is beszélve amit ha van egy kis eszed ki tudsz dodgeolni. amit multkor kapott nerfet az utlira az szerintem korrekt azzal is egyetértenék ha early w dmgt nerfelnék le picit de az hogy a w ranget meg gyorsaságát meg hogy láncot akarják csökkenteni neki az kikúrt faszság szerintem és csak megölik a champet
nem vagyok mides, meg jara se, hogy előadjam, hogy jobban értek hozzá, úgyhogy elhiszem neked igazából
clg pobelter
ez a másik aminek nagyon örülök
ez a srác is megérdemelt már egy jó teamet
összességében meg nagyon tetszenek a roster változások
gravity is talán egy jó team lett végre. ott meg bunny érdemelte már meg
meg mondjuk midesnek maradhatott volna mancloud, de lehet hogy a mostani jobb, de mancloudot szeretem :c
This post was edited by llllllllllll on May 30 2015 04:01pm