d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1400401402403404410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
May 19 2021 08:51am
Quote (josheide @ 19 May 2021 21:20)
Mennyire ersz ra szerelni?

Attol fugg. Ha arra celzol hogy alkatreszenkent vegyem meg es szereljem ossze magamnak, azt lehet bevallalnam.

Ezek az Argon TT bringak nagyon tetszenek, foleg az E-117, ha ilyenbol tudnek talalni olcsot hasznaltan akkor biztos hogy ezt vennem.
Member
Gold: 33,265.80
May 19 2021 09:02am
Quote (Smat @ 19 May 2021 15:51)
Attol fugg. Ha arra celzol hogy alkatreszenkent vegyem meg es szereljem ossze magamnak, azt lehet bevallalnam.

Ezek az Argon TT bringak nagyon tetszenek, foleg az E-117, ha ilyenbol tudnek talalni olcsot hasznaltan akkor biztos hogy ezt vennem.

En egyszer majdnem belevagtam egy Chinarello projektnek. Lenyegeben a Pinarello karbonvazait masoljak kb. 1:1 kinaiak, tizedaron.
Member
May 19 2021 09:09am
Quote (josheide @ 19 May 2021 23:02)
En egyszer majdnem belevagtam egy Chinarello projektnek. Lenyegeben a Pinarello karbonvazait masoljak kb. 1:1 kinaiak, tizedaron.

Ah, ilyenekbe nem ugrok inkabb bele, legyen rendes verseny legit a bringa egy normalis markatol.
Nem vagyok egy Usain Bolt, Armstrong vagy Phelps, szoval nem nyerni megyek, de viszont elvezni szeretnem szoval a felszereles legyen vallalhato imo, azert is nezegetem ezeket az Argon bringakat, de sajnos meg hasznaltan is jol tartjak az arukat..

/e
Viszont szeretnek 6 ora alatti idovel celba erni, ez az egyik cel. Fel maratont iden 2 ora alatt akarom letudni, idaig jol megy, hetente 40km korul futok(napi 8-10km) atm es ilyen 5 perc/km tempoval csinalom szoval elvileg eleg ezpz lesz a 2 ora alatti ido de majd jovoheten kiderul amikor 15km korul fogok futni 4x 1 heten.

This post was edited by Smat on May 19 2021 09:12am
Member
Gold: 33,265.80
May 19 2021 09:20am
Quote (Smat @ 19 May 2021 16:09)
Ah, ilyenekbe nem ugrok inkabb bele, legyen rendes verseny legit a bringa egy normalis markatol.
Nem vagyok egy Usain Bolt, Armstrong vagy Phelps, szoval nem nyerni megyek, de viszont elvezni szeretnem szoval a felszereles legyen vallalhato imo, azert is nezegetem ezeket az Argon bringakat, de sajnos meg hasznaltan is jol tartjak az arukat..

/e
Viszont szeretnek 6 ora alatti idovel celba erni, ez az egyik cel. Fel maratont iden 2 ora alatt akarom letudni, idaig jol megy, hetente 40km korul futok(napi 8-10km) atm es ilyen 5 perc/km tempoval csinalom szoval elvileg eleg ezpz lesz a 2 ora alatti ido de majd jovoheten kiderul amikor 15km korul fogok futni 4x 1 heten.

Nézd meg Youtube-on mit mondanak róla a nagy bringás arcok. Többnyire pozitiv a véleményük még hosszú használat után is. 3-400 fontért már lehet kapni egy top tier vázat.
Member
Gold: 1,015.00
May 19 2021 10:07am
Quote (Smat @ May 19 2021 04:51pm)

Mostohaöcsém versenyzett, triathlon is. Faggattam, hogy mennyire számít a bringa. Gyakorlatilag ha jó edzésben vagy, egy normális alu vázas bicóval is fogod tudni hozni a szintet. Szerintem nem érdemes túlköltekezned magad. ( nem a bicó miatt fogsz célbaérni az biztos )

Rövidebb távobt nem toltál előtte? Apám is triathlonozott régen, ez az úszás-bringa-futás azért rendesen le fog szívni. Bringa utáni futás az nagyon undorító tud lenni.

Amúgy respect, úszni sajnos utálok egyelőre. Posztold majd a progress-t.
Member
Gold: 4,747.73
May 19 2021 10:14am
Quote (ecnebketto @ May 19 2021 06:07pm)
Mostohaöcsém versenyzett, triathlon is. Faggattam, hogy mennyire számít a bringa. Gyakorlatilag ha jó edzésben vagy, egy normális alu vázas bicóval is fogod tudni hozni a szintet. Szerintem nem érdemes túlköltekezned magad. ( nem a bicó miatt fogsz célbaérni az biztos )

Rövidebb távobt nem toltál előtte? Apám is triathlonozott régen, ez az úszás-bringa-futás azért rendesen le fog szívni. Bringa utáni futás az nagyon undorító tud lenni.

Szerintem úszás után bármit csinálni a fetrengesen es a lihegesen kivul undorító, mass respekt mindenkinek aki utana meg mozgásba lendül
Member
May 19 2021 10:37am
Quote (ecnebketto @ 20 May 2021 00:07)

Iden 2 versenyt toltam, egy teli mini maratont(5k futas + 1,5k snowboard) meg egy 10k-t(csak futas). Uszni meg nem usztam iden, a bringazast meg csak par hete kezdtem el(edit: tudok bringazni rendesen, Angliaban sokaig bringaval jartam suliba is pl) egy ilyen getto kinai mtbn csak hogy az erzes benne legyen a labamba. 5k bringazas utan 5-7k futast szoktam heti egyszer csinalni mostanaban, arra pont jo hogy ellazul a labam a bringatol es nagyobb leptekkel tudok futni az elejetol kezdve es nem vagyok annyira merev.

Kb 1 ev alatt szeretnek felkeszulni az ironman 70-re, de majd kiderul hogy mennyire leszek kondiban, a legnagyobb problemam az uszas igazabol, azzal nagyon hadilabon allok meg, de jelenleg nem akarom kevergetni a dolgokat, ha vege a felmaratonnak (juni 20), akkor onnantol kezdve nyaron uszas+bringa lesz az elso es a futas csak harmadlagos lesz ilyen heti kb 15 kilometerrel.

A masik meg a penz resze.. Ha most egyszerre megvennek mindent akkor holnap csovelhetnek a hid alatt kb, szoval szerintem 1 ev alatt siman tudom vasarolgatni a dolgokat aprankent.

This post was edited by Smat on May 19 2021 10:38am
Member
Gold: 1,015.00
May 19 2021 11:00am
Quote (Smat @ May 19 2021 06:37pm)
Iden 2 versenyt toltam, egy teli mini maratont(5k futas + 1,5k snowboard) meg egy 10k-t(csak futas). Uszni meg nem usztam iden, a bringazast meg csak par hete kezdtem el(edit: tudok bringazni rendesen, Angliaban sokaig bringaval jartam suliba is pl) egy ilyen getto kinai mtbn csak hogy az erzes benne legyen a labamba. 5k bringazas utan 5-7k futast szoktam heti egyszer csinalni mostanaban, arra pont jo hogy ellazul a labam a bringatol es nagyobb leptekkel tudok futni az elejetol kezdve es nem vagyok annyira merev.

Kb 1 ev alatt szeretnek felkeszulni az ironman 70-re, de majd kiderul hogy mennyire leszek kondiban, a legnagyobb problemam az uszas igazabol, azzal nagyon hadilabon allok meg, de jelenleg nem akarom kevergetni a dolgokat, ha vege a felmaratonnak (juni 20), akkor onnantol kezdve nyaron uszas+bringa lesz az elso es a futas csak harmadlagos lesz ilyen heti kb 15 kilometerrel.

A masik meg a penz resze.. Ha most egyszerre megvennek mindent akkor holnap csovelhetnek a hid alatt kb, szoval szerintem 1 ev alatt siman tudom vasarolgatni a dolgokat aprankent.

Gondolom ismered, de: https://www.youtube.com/channel/UCJVMrR290HU9pDxaP35u_cg ( Global Triahtlon Network )

A 70.3 szerintem már eléggé embert próbáló, amit láttam belőle. ( versenyekre mindig jártunk szurkolni )

1,9 úszás
90 bringa
21 futás

Én egyszer futottam félmarathont, de csak saját szórakoztatásra, 1:59:53, a másnapot nem szeretném leírni. Most jobb a kondim, de nem tudnám bevállalni még a negyed távú iron-t sem. Bár nem rossz ötlet, csak úszni kéne megtanulni. ( újra )

Az egy év amúgy szerintem reális, ha készülsz menni fog. Illetve egy ilyen verseny alatt szerintem saccra 6-10 k kalóriát elégetsz, a táplálkozáson nagyon sok múlik. ( verseny alatti energiapótlás )

Amit előző posztban írtam ( bringa után futás ) tényleg nem vicc. : ) Nem egyszer láttam összeesni embereket, apámat is sokszor láttam szenvedni. Sőt, szinte csak itt láttam kiszállni versenyzőket.

Hajrá, szerintem próbálj be kisebb távot is. Ha ezt letolod, azért az nagy szó.

Szoktak még váltóban is menni, mondjuk dupla távon. 180 bringa, vagy egy marathon közel lehet az egészhez.

Bringánál nem tudom használtál-e már könyöklőt, ezt nagyon szokni kell. ( teljesen máshogy veszed a levegőt, más pozició miatt )

EQ

Az úszás + bringa relatív olcsó a bicóhoz képest. Ha nem kell superbike/tt, akkor egy mezei roadbike-kal is meg tudod csinálni, a kitartásodon és az edzettségeden múlni.

https://www.youtube.com/watch?v=zAfj3g9fcSk - itt pont budget bringáról oktatnak

Arra pedig külön készülj, hogy verseny után 3 napig szenvedsz, főleg ágyban.
Member
Gold: 1,630.69
May 19 2021 02:44pm
Quote (Vismajor @ May 19 2021 06:14pm)
Szerintem úszás után bármit csinálni a fetrengesen es a lihegesen kivul undorító, mass respekt mindenkinek aki utana meg mozgásba lendül

1,9 úszás
90 bringa
21 futás

hat ha ezek közül kene valasztanom akkor inkabb 3x leusznam az 1.9 km-t
Member
Gold: 6,352.66
May 19 2021 03:09pm
Quote (Karan2_Returned @ 19 May 2021 22:44)
1,9 úszás
90 bringa
21 futás

hat ha ezek közül kene valasztanom akkor inkabb 3x leusznam az 1.9 km-t

hat messze az a legkonnyebb, ha csak hasonlitod, melyiket mennyi ido alatt lehet teljesiteni kulon-kulon.
90bringa sztem 2ora a legjobbaknak is, 21futas 1ora, az uszas meg... 20perc?

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on May 19 2021 03:09pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1400401402403404410Next
Add Reply New Topic New Poll