Quote (25centis @ 3 Jun 2020 16:31)
ha legális lenne a fegyvertartás akkor sztem levi kivégezné a gyerekeket is akik átrugták a focilabdát és átmásztak a kerítésén
kerdes nelkul egybol raketa vetovel lonek vissza rajuk
Quote (SteelMeetsSteel @ 3 Jun 2020 16:32)
jogod van megvedeni a szarjaidat, de miert kell helybol lofegyver hozza, nem a vadnyugaton elsz
vagy ha valaki epp meglovasitja a grillmasinad azt mar le is loheted a teraszrol? szerinted ezeket a donteseket ra lehet bizni az emberekre?
szerintem az ismerettsegi korodbol is kevesen utaztak annyit mint en, szerintem egesz szeleskoruek a tapasztalataim
van egyebkent nemi kulonbseg az onvedelem + fegyverhasznalat meg a kerdes nelkuli fejloves a teraszrol kozott, de ezt mar nem kivanom magyarazni
Quote (SteelMeetsSteel @ 3 Jun 2020 16:32)
jogod van megvedeni a szarjaidat, de miert kell helybol lofegyver hozza, nem a vadnyugaton elsz
vagy ha valaki epp meglovasitja a grillmasinad azt mar le is loheted a teraszrol? szerinted ezeket a donteseket ra lehet bizni az emberekre?
szerintem az ismerettsegi korodbol is kevesen utaztak annyit mint en, es egesz szeleskoruek a tapasztalataim
edesapam nagyjabol az egesz vilagot bejarta, megis ott pihen a soretes a fegyverszekrenyben, nem mondanam ezt nagy ervnek
This post was edited by Cpt_Ghost on Jun 3 2020 08:36am