d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1400040014002400340044765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Jun 3 2020 12:27am
Quote (MarcusD @ 3 Jun 2020 01:44)
jó hát azt a rendőr csávót szerintem is börtönbe kéne rakni

én csak azon nevetek h usában mindenki sír hogy mennyire rossz a kisebbségieknek meg mennyire rasszista a rendszer

bármelyik európai országban ugyanez történne valami hasonló börtöntöltelék cigóval, senki le se szarná az egészet

senki se vitatja, hgoy a rendor szarul cselekedett, de sajnos ilyen elofordul, es valoszinuleg nem is az utolso eset.
mint ahogy orvos is hibazik
akkor menjen haza a gecibe afrikaba, ha nem tetszik neki.
erdekes modon a sargak halal jol elvannak, sztem szazad annyi gond van veluk.
amugy sztem a rendorok oltek mar meg feher embert is, megse emlekszem, hogy ekkora balhe lett volna belole.
Member
Gold: 17,767.00
Jun 3 2020 01:59am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 3 Jun 2020 08:27)
senki se vitatja, hgoy a rendor szarul cselekedett, de sajnos ilyen elofordul, es valoszinuleg nem is az utolso eset.
mint ahogy orvos is hibazik
akkor menjen haza a gecibe afrikaba, ha nem tetszik neki.
erdekes modon a sargak halal jol elvannak, sztem szazad annyi gond van veluk.
amugy sztem a rendorok oltek mar meg feher embert is, megse emlekszem, hogy ekkora balhe lett volna belole.

szerintem senki sem mondta hogy ez az eset tul kulonleges lenne, inkabb csak eleg figyelmet kapott hogy triggerelje az esemenyeket

szarul mukodik a tarsadalmuk, attol hogy a sargak ezzel jobban egyutt tudnak elni meg nem feltetlenul lesz az jo

nyilvan nem ez alapjan kene tvt lopni menni, de azert ezek a posztok elegge reszelik a dzsimmijeimet
Member
Gold: 0.92
Jun 3 2020 02:19am
korona miatt gondolom a feketék többsége veszítette el a munkáját először aztán rájött ez az eset ezért pattanikolt el ez ennyire
Member
Gold: 5,302.77
Jun 3 2020 02:32am
Quote (rapiddani @ Jun 3 2020 10:19am)
korona miatt gondolom a feketék többsége veszítette el a munkáját először aztán rájött ez az eset ezért pattanikolt el ez ennyire

This.

Az emberek többsége nem a rasszizmus miatt hőbörög, hanem a járvány és gazdasági helyzetből adódó frusztráltság miatt.

This post was edited by -joey- on Jun 3 2020 02:32am
Member
Gold: 0.00
Jun 3 2020 02:34am
Tavaly előtt voltam esküvőn az usákoknál, keresztül mentünk marylanden és megállított egy rendőr, 3 sávos út volt és én a jobb szélén haladtam a leállósáv mellett, volt egy rendőr a leállósávban ő jött utánam és villogtatott le, egy kalapos 25 körüli srác volt, tok korrekten elmondta, hogy ha a leallosavban rendőr/mentő áll akkor sávot kell váltanom mikor elhaladok mellette mert emiatt többször volt már baleset, nem büntetett meg mivel új törvény volt, de adott róla egy tájékoztató lapot amin képekkel illusztrálva volt a sávváltás

Ami meglepett, hogy a jegyzőkönyvben amit kaptam rajta volt a rasszom és megbecsült magassagom és súlyom, egész pontosan belőtte a csavo úgy h én végig a kocsiban ültem, amúgy full kedves volt

A jegyzőkönyvet mai napig őrzöm, rajtam kívül 4-en ültek a kocsiban, egy kicsit mindenki bekakált mikor levillogtattak minket
Member
Jun 3 2020 05:43am
Mondjuk az odabasz h joe biden is megy floyd temetésére aminek a költségeit mayweather fizeti, a koma felesége meg a tv-ben nyilatkozik h floyd jó ember volt, aha

az eset előtt (hamis pénzzel fizetett) csak kábítószer-kereskedelem és fegyveres rablás miatt ült, igazi szent volt, nyilván gyomorforgató amit a rendőr csinált vele, de ez h kb szentté avatják a csavot és egy elnökjelölt megy a temetésére már egy kissé túlzásnak érzem

This post was edited by Fej on Jun 3 2020 05:43am
Member
Gold: 80.00
Jun 3 2020 05:48am
Quote (Fej @ 3 Jun 2020 13:43)
Mondjuk az odabasz h joe biden is megy floyd temetésére aminek a költségeit mayweather fizeti, a koma felesége meg a tv-ben nyilatkozik h floyd jó ember volt, aha

az eset előtt (hamis pénzzel fizetett) csak kábítószer-kereskedelem és fegyveres rablás miatt ült, igazi szent volt, nyilván gyomorforgató amit a rendőr csinált vele, de ez h kb szentté avatják a csavot és egy elnökjelölt megy a temetésére már egy kissé túlzásnak érzem

https://www.imc500.com/2020/06/02/george-floyd-es-amirol-senki-nem-beszel/?fbclid=IwAR2PISMV-iC8UNBJ4KQTunrsw5SefjjDe_CgsAfy5lzbpgkGzSL0MuEjMJ0

bidennek minden szavazatmorzsa aranyat ér, de még ígyis szopni fog szegény ősszel
Member
Gold: 17,767.00
Jun 3 2020 05:49am
Quote (Fej @ 3 Jun 2020 13:43)

semmilyen jelentoseget nem kell szerencsetlen eloeletenek tulajdonitani. sok figyelmet kapott, fel amerika valamil szimbolumat latja benne, aki fizeti a temeteset/megjelenik rajta etc, az a rendori tulkapasok/rasszizmus/mittomenmi melle teszi a nevet, nem floyd eloelete melle
Member
Gold: 1,593.00
Jun 3 2020 05:51am

A Magyar MLG peppa malac
Member
Jun 3 2020 06:01am
Quote (SteelMeetsSteel @ 3 Jun 2020 13:49)
semmilyen jelentoseget nem kell szerencsetlen eloeletenek tulajdonitani. sok figyelmet kapott, fel amerika valamil szimbolumat latja benne, aki fizeti a temeteset/megjelenik rajta etc, az a rendori tulkapasok/rasszizmus/mittomenmi melle teszi a nevet, nem floyd eloelete melle

Asszem tavaly volt az eset h a fekete komát a saját kertjében lőttek agyon, egy szendvicset (vagy mobilt?) tartott a kezében amiről azt hittek h fegyver aztán előbb lőttek és utána kérdeztek, rengeteg olyan más eset volt amikor egy teljesen ártatlan feketét lőttek agyon, talán szerencsésebb lett akkor beleallni ebbe, de valószínű igazad van, nem releváns h kivel történt, inkább az h mi történt, tényleg nézni is szörnyű volt ahogy közli h nem kap levegőt és tovább térdel a nyakán az a féreg, csak az basz fel h amúgy egy bűnöző volt aki amúgy ellen is állt a rendőri intézkedésnek (nem akart beszállni az autóba, azt mondta klausztrofóbiás) és most meg már ott tartunk h egy szent volt

Plusz amit szecsi irt, ez egy amúgy sem egy feszultsegmentes időszak
Go Back To Magyar Topic List
Prev1400040014002400340044765Next
Add Reply New Topic New Poll