Quote (32rferkipper @ Jun 21 2012 03:47pm)
nemtudom a parametereidet (hajogyarin vegyesen van a 110 kilos szekrenytol a 140 cmtomenyeroszak emberekig mindenki

)
de ha hajat szeretnel ezzel elvesziteni mert alapjaraton nem 60 kilo vagy akkor az ilyen zoldsegeket el is felejtheted foleg levekves elott meg edzes utan. elobb lebontja a szervezeted az izomzatodat mint hogy a rajtad levo zsirt kicsit is megkezdje.
edzes utan gyorsan felszivodo feherjet, lefekves elott meg lassan felszivodot. reggelire mehet tobb szenhidrat meg lassan felszivodo feherje. ha sok a zsir rajtad akkor az etkezesekbol szinte ki is hagyhatod a szervezet bont maganak, hogy a vitaminok felszivodjanak. zoldseg gyumolcs meg mehet napkozbe azert a valtozatos taplalkozas jegyeben
egyetértek veled, kivéve a gyümölcsös dologban

szálkásítás alatt nem túl jó gyümölcscukrot tolni magadba
Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:52pm)
na ezek a hozzáállások a kedvenceim, szóval elméletileg itt mindenki tiszta szinizom , fogyókura specialsita aki mindenhez ért, közben én a hunsubon nemláttam még olyan embert akinek 10/10 alakja lenne. Mindenki csak mondja hogy ezt akkor igykéne meg ugy, ezt egyél ezzel, közben meg nemigazán ugy néz ki amit jelen esetben én elakarnék érni.
ezt ne vedd magadra amit irtam, csak a kommented.
2 évet gyúrtál, de a body.builder.hu alapismeretekig nem tudtál eljutni?
This post was edited by aLexXx2 on Jun 21 2012 09:00am