Quote (Oberon_os @ 8 Jun 2010 11:55)
Hali
Szeretnék festetni egy régi Cannondale bringát, egyedi színezéssel, semmi extra nincs azért benne, annyira nem egyedi, hogy olyan bonyolult lenne a 'minta' ami kerülne rá. 2 Szín lenne (narancssárga + piros) nem erős fényezéssel, de ne is matt legyen. Amit le kellene festetnem az a váz, villa, nyeregcső, stucni és a kormánycső. Nem tudom magamnak szétszerelni, mert nincs semmi cuccom hozzá panelban.. :S Szóval a legjobb az lenne, ha a helyen megoldanák a szét és össze szerelését is a cangának a festés mellett.
Tud valaki olyan helyet ahol ezt megcsinálják? A jelenlegi festést azt homokfúvóval vagy valamivel azért le kell szedni, ahogy láttam, de rozsda nem nagyon van.
Ups elfelejtettem: pesten kellene ez.
Másik kérdés: vissza akarom azért matricázni, de ami jelenleg rajta van, az úgy is sérülne, meg nem is épp teljesen, szóval hol tudok matricákat csináltatni? Ami vízálló és fenn is marad a vázon a festés után.
Cukorfalatom, miért nem szóltál? lemegyünk, és szétkapjuk mi azt a bringát! Csak hajtókarleszedő kell extra cucc gyanánt, az meg van nekem... Kulcsok miegymás is.
+ a festéket is leszedhetjük mi, homokfújás sem kell. Kromofág >>>all. Ha szinterezve volt, homokfújást el sem vállalnak sokszor... Megyek lefújom még egy réteg akrillal a vázat, és msn.
Cica, de fel is tudod festeni azt a színezést, amit fentebb img-eltem?

Meg az mennyire tartós? Én baromira nem vagyok ilyenben otthon? utána megy rá valami lakk réteg is? vagy felső védő réteg, hogy ne szíjja ki a nap a színét, meg ilyenek. Nekem a festés nem csak 'esztétikai takarás lenne a rozsdára', hanem kedvemre valóra alakítás... Nha most ezt a mintát bemaszkolni azé idő, bár Tesával és sniccerrel imo megoldható, vagy szigszalag + sniccerrel.
Mondjuk imo nem lesz még lefestve augusztus közepéig kb... Addig csak a kopott piros/rózsaszín bandázst cserélem feketére, ahogy már emlittém vala.
No mind1, cska legyen meg, elsőnek az kéne.... :c
btw:
festés
szívesen lefestem neked a szereléssel mindennel együtt
hozd ki hozzám gyálra (**** **** ****** **** **** **) vagy mondj egy helyet és elmegyek érte aztán megbeszéljük
nálam egy váz festése anyaggal munkadíjjal 25Ezer magyar pénz. a te esetetben a szerelést miegymást megbeszéljük és megegyezünk
matricát is tudok rá de nem olcsó mulatság, lakk alá is betehető örökké megmarad(:
üdv
B*** Márk
+36 30 *** ****
*********@gmail.com
címet stb-t kicsillagoztattam, de lóóól kem lóóól ez azt jelenti, hogy vagy 30 ezerből lenne megcsinálva... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD vagy is költök 70-et rá, annyiból már ugyan szintén használtan de moar probbat kapok, ami még színre is tetszik. :c
This post was edited by Baleee on Jun 8 2010 07:40am