Hogyan játszhatom?Elsönek is kattints
ide.
Ezt a fórum első oldalának a jobb alsó sarkában találhatod meg.
Itt választhatsz saját vagy véletlenszerü számokat.
Amikor megvannak a megfelelő számok, kattints a "Purchase Lottery Ticket" gombra.
Mi a célja a Hourly Lottery-nek?A
Hourly Lottery-t arra tervezték, hogy örömmel szerezhessen bárki forum goldot, és segítsen eltávolítani a felesleget a rendszertől.
Mennyibe kerül egy jegy és mennyit vehetek belőle?Egy jegy 5 FG és annyi jegyet vehetsz amennyit csak akarsz minden egyes húzásnál.
Mennyivel nő a tét minden egyes jegy megvétele után?A nyeremény összege 3 FG-vel nő minden egyes jegy megvétele után. A maradék 2 FG-t az oldal kapja, hogy csökkentse az extra FG-t a piactól.
Mekkora lehet a nyeremény összege maximum?Addig nő ameddig valaki meg nem nyeri.
Eltaláltam mind a 3 számot!!! Mégsem nyertem?Ahhoz hogy nyerj, mind a három szám sorrendjének meg kell felenie, a nyertes számokéval.
Egyszerre több jegyet is vehetünk egy húzásnál?Annyi jegyet vehetsz magadnak amennyire csak telik.
Ha valaki nyer, mi lesz a következő nyeremény összege?Ha valaki megnyeri a játékot, akkor 1000 FG-röl kezdődik újra.
Mekkora annak az esélye hogy nyerek?1:42840 az esély arra hogy nyersz.
Kaphatok azért valamit, ha a számok megegyeznek, de nem a megfelelő sorrendben helyezkednek el?Igen, a nyeremények összege a következő:
Ha mind a 3 szám megyezik és
a megfelelő sorrendben vannak, akkor megnyerted a Jackpotot. (Maximum nyertesek: korlátlan) (Esély hogy megnyerd: 1:42840)
Ha mind a 3 szám megegyezik, viszont
a sorrend nem megfelelő, akkor a nyeremény 16.66%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 2) ( Esély hogy megnyered: 1:7140)
Ha az első 2 szám megegyezik
a megfelelő sorrendben, akkor a nyeremény 2.94%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 10) (Esély hogy megnyered: 1:1260)
Ha bármely 2 szám megegyezik,
bármilyen sorrendben, akkor a nyeremény 0.49%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 50) (Esély hogy megnyered: 1:210)
Választhatja egy másik játékos ugyanazokat a számokat mint amelyeket Én?Igen, több játékos is választhatja ugyanazokat a számokat.
Mi történik akkor, ha két vagy több játékos is nyer?Egy meghatározott összeget kapnak ezesetben a nyertesek, amelyeknek a száma meghatározott. (Látsd feljebb)
Fog njaguar valamilyen jellegzetességet adni a Hourly Lottery-nek?njaguar azt mondta hogy lehet hogy még fog adni újabb jellegzetességeket, de egyenlőre a jelenlegi helyzet tökéletesen működik.
Mit jelent a "Buy this ticket for the next X raffle(s)?"Ez a funkció megengedi neked azt, hogy autómatikusan megvedd magadnak a jegyeket (azokkal a számokkal amiket bejelöltél), a következő X sorsolásokra.
Tegyük fel hogy a Te nyerő számaid az 1-2-3 számok. Bejelölöd ezeket a számokat, és ha a következő 24 húzásra akarod megvenni őket, akkor beírod a dobozba hogy: 24, és ez automatikusan megveszi neked a jegyeket, a kiválasztott számokkal (1-2-3), a következő 24 húzásra!
Az összeget egyben kell kifizetned.
Véletlenül 500 jegyet vettem! Visszkaphatom az árát?Sajnáljuk, de nem. Sok szerencsét!