d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > D2jsp Technikai Segítség > d2jsp-vel kapcsolatos kérdéseket ide
Prev13456724Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 64,467.50
Aug 23 2007 07:24am
Quote (Norless @ Thu, 23 Aug 2007, 15:22)
Hol talalom azt a postot amiben le van irva, hogy mit kell tennem, Trusted/Mediator stb rangokert... valaki Give me link pls. Köszi elöre is!

http://www.d2jsp.org/index.php?a=wiki&s=6&p=trusted
Member
Gold: 22.50
Aug 23 2007 07:25am
Quote (Sup3RN0Va @ Thu, Aug 23 2007, 01:24pm)
Hol talalom azt a postot amiben le van irva, hogy mit kell tennem, Trusted/Mediator stb rangokert... valaki Give me link pls. Köszi elöre is!

Thx a gyors helpet. heart.gif
Member
Gold: 47.25
Aug 23 2007 10:31am
Quote (sondor @ Sun, 19 Aug 2007, 11:14)
ha vmiért elvesztettem egy trade topicomat h tom ujra megtalálni???

Ugy, hogy a bongeszodben ramesz a History reszlegre, megkeresed a topicot (ha meg nem torolted a history-t), es elmented a Tracked Topicok koze, amit ugy tehetsz meg, hogy a topic elso postja folott, rakattintasz a "Track Topic" gombra. Ott kivalasztod, hogy mennyi idore akarod figyelni a topicot, es leokezod.
Azutan, megnyomd a Settings gombot a jobb felso sarokban, bal oldalt rakattintasz a "Tracked Topics" gombra, es ott megtalalod.

Remelem ez segit, sok szerencset!
Member
Gold: 116.11
Aug 26 2007 05:07am
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=10142086&f=129

Azt túléltem, hogy nem kaptam érte béke-nobelt, de miért kellett bezárni ? smile.gif
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2007 12:49pm
Hogy müxik ez a hourly raffle játék érdekelni elöre is köszi tongue.gif
Member
Gold: 64,467.50
Aug 28 2007 12:51pm
Quote (Bestyear @ Tue, 28 Aug 2007, 20:49)

Hogyan játszhatom?
Elsönek is kattints ide.
Ezt a fórum első oldalának a jobb alsó sarkában találhatod meg.
Itt választhatsz saját vagy véletlenszerü számokat.
Amikor megvannak a megfelelő számok, kattints a "Purchase Lottery Ticket" gombra.

Mi a célja a Hourly Lottery-nek?
A Hourly Lottery-t arra tervezték, hogy örömmel szerezhessen bárki forum goldot, és segítsen eltávolítani a felesleget a rendszertől.

Mennyibe kerül egy jegy és mennyit vehetek belőle?
Egy jegy 5 FG és annyi jegyet vehetsz amennyit csak akarsz minden egyes húzásnál.

Mennyivel nő a tét minden egyes jegy megvétele után?
A nyeremény összege 3 FG-vel nő minden egyes jegy megvétele után. A maradék 2 FG-t az oldal kapja, hogy csökkentse az extra FG-t a piactól.

Mekkora lehet a nyeremény összege maximum?
Addig nő ameddig valaki meg nem nyeri.

Eltaláltam mind a 3 számot!!! Mégsem nyertem?
Ahhoz hogy nyerj, mind a három szám sorrendjének meg kell felenie, a nyertes számokéval.

Egyszerre több jegyet is vehetünk egy húzásnál?
Annyi jegyet vehetsz magadnak amennyire csak telik.

Ha valaki nyer, mi lesz a következő nyeremény összege?
Ha valaki megnyeri a játékot, akkor 1000 FG-röl kezdődik újra.

Mekkora annak az esélye hogy nyerek?
1:42840 az esély arra hogy nyersz.

Kaphatok azért valamit, ha a számok megegyeznek, de nem a megfelelő sorrendben helyezkednek el?
Igen, a nyeremények összege a következő:

Ha mind a 3 szám megyezik és a megfelelő sorrendben vannak, akkor megnyerted a Jackpotot. (Maximum nyertesek: korlátlan) (Esély hogy megnyerd: 1:42840)
Ha mind a 3 szám megegyezik, viszont a sorrend nem megfelelő, akkor a nyeremény 16.66%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 2) ( Esély hogy megnyered: 1:7140)
Ha az első 2 szám megegyezik a megfelelő sorrendben, akkor a nyeremény 2.94%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 10) (Esély hogy megnyered: 1:1260)
Ha bármely 2 szám megegyezik, bármilyen sorrendben, akkor a nyeremény 0.49%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 50) (Esély hogy megnyered: 1:210)

Választhatja egy másik játékos ugyanazokat a számokat mint amelyeket Én?
Igen, több játékos is választhatja ugyanazokat a számokat.

Mi történik akkor, ha két vagy több játékos is nyer?
Egy meghatározott összeget kapnak ezesetben a nyertesek, amelyeknek a száma meghatározott. (Látsd feljebb)

Fog njaguar valamilyen jellegzetességet adni a Hourly Lottery-nek?
njaguar azt mondta hogy lehet hogy még fog adni újabb jellegzetességeket, de egyenlőre a jelenlegi helyzet tökéletesen működik.

Mit jelent a "Buy this ticket for the next X raffle(s)?"
Ez a funkció megengedi neked azt, hogy autómatikusan megvedd magadnak a jegyeket (azokkal a számokkal amiket bejelöltél), a következő X sorsolásokra.
Tegyük fel hogy a Te nyerő számaid az 1-2-3 számok. Bejelölöd ezeket a számokat, és ha a következő 24 húzásra akarod megvenni őket, akkor beírod a dobozba hogy: 24, és ez automatikusan megveszi neked a jegyeket, a kiválasztott számokkal (1-2-3), a következő 24 húzásra!
Az összeget egyben kell kifizetned.

Véletlenül 500 jegyet vettem! Visszkaphatom az árát?
Sajnáljuk, de nem. Sok szerencsét!

tongue.gif
Banned
Gold: 370.00
Warn: 20%
Aug 28 2007 01:31pm
Quote (Sup3RN0Va @ Thu, Aug 23 2007, 01:24pm)

http://forums.d2jsp.org/index.php?showuser=260897
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2007 04:26pm
Quote (Sup3RN0Va @ Tue, Aug 28 2007, 06:51pm)
Quote (Bestyear @ Tue, 28 Aug 2007, 20:49)

Hogyan játszhatom?
Elsönek is kattints ide.
Ezt a fórum első oldalának a jobb alsó sarkában találhatod meg.
Itt választhatsz saját vagy véletlenszerü számokat.
Amikor megvannak a megfelelő számok, kattints a "Purchase Lottery Ticket" gombra.

Mi a célja a Hourly Lottery-nek?
A Hourly Lottery-t arra tervezték, hogy örömmel szerezhessen bárki forum goldot, és segítsen eltávolítani a felesleget a rendszertől.

Mennyibe kerül egy jegy és mennyit vehetek belőle?
Egy jegy 5 FG és annyi jegyet vehetsz amennyit csak akarsz minden egyes húzásnál.

Mennyivel nő a tét minden egyes jegy megvétele után?
A nyeremény összege 3 FG-vel nő minden egyes jegy megvétele után. A maradék 2 FG-t az oldal kapja, hogy csökkentse az extra FG-t a piactól.

Mekkora lehet a nyeremény összege maximum?
Addig nő ameddig valaki meg nem nyeri.

Eltaláltam mind a 3 számot!!! Mégsem nyertem?
Ahhoz hogy nyerj, mind a három szám sorrendjének meg kell felenie, a nyertes számokéval.

Egyszerre több jegyet is vehetünk egy húzásnál?
Annyi jegyet vehetsz magadnak amennyire csak telik.

Ha valaki nyer, mi lesz a következő nyeremény összege?
Ha valaki megnyeri a játékot, akkor 1000 FG-röl kezdődik újra.

Mekkora annak az esélye hogy nyerek?
1:42840 az esély arra hogy nyersz.

Kaphatok azért valamit, ha a számok megegyeznek, de nem a megfelelő sorrendben helyezkednek el?
Igen, a nyeremények összege a következő:

Ha mind a 3 szám megyezik és a megfelelő sorrendben vannak, akkor megnyerted a Jackpotot. (Maximum nyertesek: korlátlan) (Esély hogy megnyerd: 1:42840)
Ha mind a 3 szám megegyezik, viszont a sorrend nem megfelelő, akkor a nyeremény 16.66%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 2) ( Esély hogy megnyered: 1:7140)
Ha az első 2 szám megegyezik a megfelelő sorrendben, akkor a nyeremény 2.94%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 10) (Esély hogy megnyered: 1:1260)
Ha bármely 2 szám megegyezik, bármilyen sorrendben, akkor a nyeremény 0.49%-át kapod meg. (Maximum nyertesek: 50) (Esély hogy megnyered: 1:210)

Választhatja egy másik játékos ugyanazokat a számokat mint amelyeket Én?
Igen, több játékos is választhatja ugyanazokat a számokat.

Mi történik akkor, ha két vagy több játékos is nyer?
Egy meghatározott összeget kapnak ezesetben a nyertesek, amelyeknek a száma meghatározott. (Látsd feljebb)

Fog njaguar valamilyen jellegzetességet adni a Hourly Lottery-nek?
njaguar azt mondta hogy lehet hogy még fog adni újabb jellegzetességeket, de egyenlőre a jelenlegi helyzet tökéletesen működik.

Mit jelent a "Buy this ticket for the next X raffle(s)?"
Ez a funkció megengedi neked azt, hogy autómatikusan megvedd magadnak a jegyeket (azokkal a számokkal amiket bejelöltél), a következő X sorsolásokra.
Tegyük fel hogy a Te nyerő számaid az 1-2-3 számok. Bejelölöd ezeket a számokat, és ha a következő 24 húzásra akarod megvenni őket, akkor beírod a dobozba hogy: 24, és ez automatikusan megveszi neked a jegyeket, a kiválasztott számokkal (1-2-3), a következő 24 húzásra!
Az összeget egyben kell kifizetned.

Véletlenül 500 jegyet vettem! Visszkaphatom az árát?
Sajnáljuk, de nem. Sok szerencsét!

tongue.gif

TY biggrin.gif
Member
Gold: 1.00
Aug 30 2007 01:08pm
Van valami mod arra, hogy a pm-ek automatikusan mentodjenek vinyora, es ha kitorlom oket itt, akkor vinyon megmaradjanak?

Ha nincs ra mod azt is irjatok pls.
Thx.
Member
Gold: 85,930.00
Aug 30 2007 01:09pm
Quote (ang3l @ Thu, Aug 30 2007, 08:08pm)
Van valami mod arra, hogy a pm-ek automatikusan mentodjenek vinyora, es ha kitorlom oket itt, akkor vinyon megmaradjanak?

Ha nincs ra mod azt is irjatok pls.
Thx.

szerintem nincs ra mod
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456724Next
Closed New Topic New Poll