Quote (enemulator @ Sun, Jul 22 2007, 06:54pm)
Quote (Oberon_os @ Sun, Jul 22 2007, 12:17pm)
Nagyon zsír, gz. Pár dolgot másképp csináltam: pajzsnak tökmind1 mid van, titannal 600 körül lesz a dexed, így mindennel meglesz a max block. Én 3s 30/20 '3xshael' pajzsot használtam. Nemtom kell-e ennyi shael a max block sebességhez, de itt másra igazán nincs is szükség, így ennek nem kezdtem utána járni. Gyűrünek és is raven+30+statos raret használtam, invbe pedig max mellé frw/fhr, nem life. + egyet tettem a pentrate-re meg a strafe-re, mókázni. Sapim pedig 87 life 120/45 volt, mer 30 frw-hez kevés volt a keret.
És az fhr hat az elhajlásokra... ^-^
nem mind1 milyen pajzs

storm kell dr miatt

Értem én, tudom mi a storm thx.

Storm nekem nem vált be: ha már eltalálnak gg, inkább gyorsabban blockoljon (igaz alapból kevés lifeom van, mivel frw/fhr-t teszek life helyett invbe). Phoenix: mókás, de megencsak az van, hogy nincs rá nagy szükség. Úgyis ált. csak bower ellen jön jól a dam, ellenük meg mind1 mennyi van. Ha elkapsz egyet jabbal már nehezen menekül mert 99%-ban nem használnak fhr-t, és a lifejuk úgyis elég kicsi hogy bedaráld egy uppolt eth titannal. Persze nagyon fun a "hatalmas" dam titannal is. ^-^