Quote (-joey- @ 23 Jun 2022 21:09)
Nem láttalak téged még egyszer se ilyen vehemenciával ítélkezni, pedig történt itt már jópár dolog JSP-n, ami ennél szerintem sokkal de sokkal durvább volt.
De érdekes módon a te emlékezetedben a 14 év alatt az maradt meg hogy az egyik fórumozó a barátaival hullarészegen csinált valamit, ami akkor nekik a saját definíciójuk szerint prank volt. Nem okoztunk kárt vele senkinek sem testi sem lelki értelemben, mert az illető is hulla részeg volt, és le se esett neki a szitu.
Egyszerűbb lenne, ha bevallanád, hogy nem bírod a pofám, és azért lehet joker-ként felhozni ezt az érvet bármilyen vitában. Akkor legalább nem lennél ennyire rohadtul képmutató.
Az a szánalmas, hogy 14 év után is ez mindent ütő érved.
Fg-t meg majd akkor küldök, ha bebizonyítod Mátéval, hogy Janó és én csöveseket hugyozunk.
Bele se merek gondolni,
ez az "ad hominem" dolog nagyon beakadt neked, minden második postodba beírod ezt újabban (cringe), csak az a baj h éppen mindig úgy ahogy te azt hiszed, hogy lehet használni; már máté is többször kifigurázta, csak nem veszed észre, hogy lehet nem viccből
most én írom neked akkor, hogy nem az argumentre figyelsz, hanem azzal terelsz, hogy ki írja neked, meg mennyire vehemensen, és amúgy is foglalkozzunk a bélával!
touché
ja és azért vagyok vehemens, mert sokszor mondják, hogy rózsaszín ködben látom a világot; és hát hibám, hogy nem tudom elfogadni, hogy valakiben ne lehessen változást elérni
szóval ezért állok le mindig "pont véletlenül veled" párbeszéded folytatni 1-2-3 évente, mert te irkálsz ostobaságokat 🤷♀️ feltételezed, hogy odaképzellek a postok mögé és utállak, miközben az a kiábrándító igazság, hogy egyszerűen nincs értelme a karaktereknek a képernyőn, és arra írok/írunk
de persze tök mindegy mit ír a másik, sohasem olvastad még el, cserébe kivétel nélkül 2 percen belül megnyomod a post reply-t
👆 amúgy ezt a bekezdést pontosan kvázi szóról szóra legutóbb is leírtam neked pont így; és majd 2 év múlva újra bepróbálkozom
szóval visszaugorhatunk egy postot, mintha ez meg sem történt volna :] ellenkező esetben nincs mit írnom