Quote (perfect_maf @ Fri, Jul 6 2007, 10:41pm)
Quote (bajcli @ Fri, Jul 6 2007, 09:50pm)
egyébként miért "látszik hogy egy ujjabb divat emo", mer ki merem írni?
mér, az igazi emok nem merik felvállalni, hogy emok, csak a divatemok?
az hagyján, hogy akkora paraszt vagy, fiam, hogy az már fájdalmas, de még az is látszik rajtad, hogy az egész szubkultúráról kurvára semmit nem tudsz.
az én véleményem meg az, hogy ma az emokat utálni még az emoságnál is sokkal nagyobb divat, viszont szerintem totál sekényes lelkivilágra utal...úgy meg, hogy az egészről ráadásul semmit nem tud, aki pofázik, leírhatatlanul szánalmas.
ha te ilyen vagy, gratulálok hozzá, aztán remélem, amikor meghal anyád és elsírod magad, valaki le fog köpködni, meg pofán fog röhögni, mert egy nyomorék emo vagy.
további szép napot!
Végig se olvasom, de nem hiszem h te annyira erős lennél h ilyen szavakkal dobálozz FIAM! húzz 1 sarokba azt sird ki magad.
Mi a bajunk az EMO-sokkal? Egyáltalán tudjátok mit jelent , miért EMO a neve? Szerintetek miért jött fel a Tokio hotel?Nem azért h nektek jobb legyen hanem h ezzel a genny stilussal kis lovéhozz jusson a 4 kis köcsög akik arról énekelnek h milyen szar öltözzünk 1 formán, csak ne hogy 1 szer szarul végezd!
És szánalmas amit a fiatal tinédzserekekkel tesz ez a műfaj vagy mi a tököm.Itt beszélek arról hogy a gyerek befordul, megkattan, elkezd heroinozni, Depis lesz és 22 évesen meg hal úgy h még pinát nem is látott!
Szerintem örüljetek h eltörölték magyarországról a halálbüntetést!
Btw... bocs a helyesírásokért késő van meg alkoholizáltam is ~~!
gl , bb
meg egy retardált is vagy.
/e: de inkább azt mondom, hogy mielőtt még valaki próbálkozna, olvassa el előbb rakanis.hu fórumon, amit írtam az emoról, mint mozgalomról, és UTÁNA ugasson nekem, hogy én nem tudok róla semmit, valamint KATTINTSON A KIBASZOTT NEVEMRE, és nézze meg a profilomat, aztán UTÁNA oltson azzal, hogy emo vagyok.
attól, hogy vagyok annyira empatikus, hogy meg tudok érteni más embereket, meg együtt tudok érezni velük, és ha faszkalap tahó módon, ráadásul jogtalanul oltják őket, kiállok mellettük, még nem biztos, hogy én is közéjük tartozom. bár tudom, hogy a hozzád meg "malacking"-hez hasonló prokarióták számára a világ fekete-fehér, és vannak benne emok meg akik utálják az emokat.
ha meg valaki nem utálja, akkor az nyilván emo, és ha valaki nem emo, akkor meg teljesen felfoghatatlan, miért nem irtja őket tűzzel-vassal.
köszönöm szépen a lehetőséget, hogy kifejthettem a nézeteimet ilyen csodálatos és megértő közönségnek.
/e2: most azt is mondhatnám, hogy "OLOLOLOLOLOLOOLOMGWTF, én tanuljak meg fogalmazni?", de ezt inkább nem találom válaszra érdemes megszólalásnak.
viszont azt igen, hogy te kurvára ne mondjad meg nekem, hogy én hova mit postoljak, meg mit nem, mert talán nem vagy az anyukám.
This post was edited by bajcli on Jul 6 2007 04:52pm