d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Csucsy
Prev13456711Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.02
Warn: 100%
Jun 17 2007 10:04am
ahogy rici mondta: " ha abbagayom d2t talán akkor csucsy nem ver meg"
selfown.
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Jun 17 2007 11:34am
Quote (Aftaban @ Sun, Jun 17 2007, 02:59pm)
Kedves skacok smile.gif

Tudtam,hogy valami retardált ezt egyből shotolni fogja,amit beirok hun1re happy.gif

Meg lehet nézni mennyit postolok én hun subforumra,és hányadik topicot nyitja meg ez a beteg kölyök nekem címezve. Számokban nem lehet kifejezni a különbséget.

Ja és Rtzinger Balázs. Csak hogy valamit tudjál. Erősen a Cartoon Networkot nézted amiközben mi 1.09ben aktívan dueleztünk Syl-el és a többi nagy gamerrel. Fingod sincs,hogy mire volt jó a gem a chat közepén,mint ahogyan arról sem,hogy milyen bug itemek léteztek,illetve hogy mi az a Milka. (ofc nem a csokoládé) Tudom nagyon jól,hogy kínodban most próbálsz körbekérdezősködni,csakhogy ne égjél be,de nagyívből ****-lak tudod jól.

Btw majd nyugodtan whispelj,ha van mld karid. Szívesen játszhatunk pár partyt. wub.gif

És ne feledd: A jelszó "Skullders". d-lol.gif

mire jo a gem? xd en ugy tudtam semmire csak 1 ido utan kiirta h moooooooo! v h perfect gem activated. meg voltak paran akik ugy hittek h akkor volt dark woodig mindig 1 gem shrine ha azt bekapcsoltak. de azota mar kiszedtek belole minden funkciot, nem?^^ mar nincs moooooo! meg perfect gem activated. mi az a milka?^^ en bevallalom h noob vagyok ^^ bug itemekkel kb tisztaban vagyok tongue.gif
Member
Gold: 270.00
Jun 17 2007 11:36am
Quote (Mesh2 @ Sun, 17 Jun 2007, 19:34)
mire jo a gem? xd en ugy tudtam semmire csak 1 ido utan kiirta h moooooooo! v h perfect gem activated. meg voltak paran akik ugy hittek h akkor volt dark woodig mindig 1 gem shrine ha azt bekapcsoltak. de azota mar kiszedtek belole minden funkciot, nem?^^ mar nincs moooooo! meg perfect gem activated. mi az a milka?^^ en bevallalom h noob vagyok ^^ bug itemekkel kb tisztaban vagyok tongue.gif

A milka,ha jól tudom egy chan volt, szinte mindenki ott volt
így kellett kreálni 2-t,3-t,4-et tovább nem mesélte Joey biggrin.gif
Member
Gold: 80.40
Warn: 10%
Jun 17 2007 11:37am
Quote (Mesh2 @ Sun, 17 Jun 2007, 17:34)
Kedves skacok smile.gif

Tudtam,hogy valami retardált ezt egyből shotolni fogja,amit beirok hun1re happy.gif

Meg lehet nézni mennyit postolok én hun subforumra,és hányadik topicot nyitja meg ez a beteg kölyök nekem címezve. Számokban nem lehet kifejezni a különbséget.

Ja és Rtzinger Balázs. Csak hogy valamit tudjál. Erősen a Cartoon Networkot nézted amiközben mi 1.09ben aktívan dueleztünk Syl-el és a többi nagy gamerrel. Fingod sincs,hogy mire volt jó a gem a chat közepén,mint ahogyan arról sem,hogy milyen bug itemek léteztek,illetve hogy mi az a Milka. (ofc nem a csokoládé) Tudom nagyon jól,hogy kínodban most próbálsz körbekérdezősködni,csakhogy ne égjél be,de nagyívből ****-lak tudod jól.

Btw majd nyugodtan whispelj,ha van mld karid. Szívesen játszhatunk pár partyt. wub.gif

1 more 1.11 lammo here. Nem erzem magam kevesebbnek h nem tehenkedett a gep ellenem, nem volt meg sose bugged cuccom, es a milkat csak lila srapnelszelte tehen kepeben vagom.
Banned
Gold: 922.86
Warn: 90%
Jun 17 2007 11:53am
Quote (andrew122 @ Sun, Jun 17 2007, 01:54pm)
Quote (jurma @ Sat, Jun 16 2007, 11:44pm)
Quote (Mesh2 @ Sat, Jun 16 2007, 10:37pm)
es nem felsz h megver a netcafeban?^^

de, igen
felni emberi dolog

Hát ez nevetséges. Félsz egy vereségtől egy szaros gameben?

epp azt mondom hogy csucsy akar megverni, nem gameben hanem rlben, mivelhogy gameben nem tud xd

Kedves skacok smile.gif

kar hogy akkor nem jaccottam, 1.09 ben is szivesen szarra vertelek volna
alap h shotoltam, amit beirtal, veletlenul ott voltam, tudod nem szeretem ha hozzad hasonlo noobok hazugasagokat terjesztenek rolam

multkor meg te ajanlottad hogy jatszuk le netcafeban
Member
Gold: 13,692.00
Jun 17 2007 01:16pm
Quote (jurma @ Sun, 17 Jun 2007, 18:53)
Quote (andrew122 @ Sun, Jun 17 2007, 01:54pm)
Quote (jurma @ Sat, Jun 16 2007, 11:44pm)
Quote (Mesh2 @ Sat, Jun 16 2007, 10:37pm)
es nem felsz h megver a netcafeban?^^

de, igen
felni emberi dolog

Hát ez nevetséges. Félsz egy vereségtől egy szaros gameben?

epp azt mondom hogy csucsy akar megverni, nem gameben hanem rlben, mivelhogy gameben nem tud xd

Kedves skacok smile.gif

kar hogy akkor nem jaccottam, 1.09 ben is szivesen szarra vertelek volna
alap h shotoltam, amit beirtal, veletlenul ott voltam, tudod nem szeretem ha hozzad hasonlo noobok hazugasagokat terjesztenek rolam

multkor meg te ajanlottad hogy jatszuk le netcafeban

1: senkit sem vertél szarrá,engem legalábbis soha.
2: szvsz az a noob,aki késöbb jött,nem? Pici 1.10 joiner nyomoronc? smile.gif
3: Netcaféban letolhatjuk ofc bármikor állok elébe. De hiába teszed itt az agyad. A büdös életben nem fogsz elém állni.

.
Banned
Gold: 922.86
Warn: 90%
Jun 17 2007 01:18pm
de
fvfben, fire vs psn necben, druid vs necben, tal sorci vs psn, kb ennyi volt amit dueleztunk, mindet nyertem
nec vs nec mondom h mehet netcafeban, de oda kell zk
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jun 17 2007 01:19pm
Quote (jurma @ Sun, Jun 17 2007, 07:18pm)
de
fvfben, fire vs psn necben, druid vs necben, tal sorci vs psn, kb ennyi volt amit dueleztunk, mindet  nyertem

minek Zk?
Member
Gold: 15.00
Jun 17 2007 01:20pm
Ne erageljetek már pls
Csu te meg ha leszarod akkor ne írogass ^^
Member
Gold: 270.00
Jun 17 2007 01:20pm
Quote (Dr_Csernus @ Sun, 17 Jun 2007, 21:19)
Quote (jurma @ Sun, Jun 17 2007, 07:18pm)
de
fvfben, fire vs psn necben, druid vs necben, tal sorci vs psn, kb ennyi volt amit dueleztunk, mindet  nyertem

minek Zk?

Valahol korábban írta,hogy Zk legyen a bíró biggrin.gif
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456711Next
Add Reply New Topic New Poll