Quote (RODALE @ Oct 23 2019 05:20pm)
Okay so I guessing that you guys are aware of Liberal Jewish influence. Also sad how haulocaust denial is illegal in Hungary NEWSFLASH: hope you can read an American Document
https://i.imgur.com/olYAWIb.pngIf you don't know English I will Explain.
In 1944 The redcross secretly visited Auschwitz and found no signs of mass extermination or homicidal chambers, they concluded that it was an extensive camp. They wished it be kept secret if people found out Jewish were getting good treatment they would angry.
Cipnek szülinapja volt elemtunk inni oszt kimentunk a tére beszoltam 1 emos srácnak szasz csunya kell kola?
mondja ember vagy ha megálsz megáltam nézek ccipre elkezdelk röhögni... erre jön az emos gyerekel vagy 10 srác mnodom az szép:D
körbe álltak biggrin.gif kis buzi gyerke kis csoffat azt mnodja engem bezuz mnodom hajrá us meg körbe áltak azt mnodják ök nem cigánykodnak 1-1 be jön mnidenki velem 1 et mondom mért is ne
kiküüldika leg ''keményebbet''
mnodom üs meg kis gyerek sehol semmi...
e
lhib 4 szemközt beszélgetni mnodom neki kis gyerek ha itt vered magad itt helszinen bezuszlak
vissza mentunk
gyertek inni cipnek emg nekem mondják
aztán lejötteka cigányok gyá gec mivolt ott alapbol nekik menteka cigányok:D
azt elhuztunk cipel
lementunk az aluljároba 15 fös cigánybanda mnodom szevasztoka köcsög emosok belétek köttötek a téren olyan szinten elkeztek menni meg orditotk hogy megyunk emosokat verni :DDD
nagyon nice volt
ha nem hiszitek voucs Cip nél
am.. ezt azért nyitotam mert azt hoitem hogy cigányok spanságba vannak az emokall mert a sikheadok az emokat verik..
sec perc alat rám jöttek vagy 10 en biggrin.gif
aztán fostak tölem hivtak inni