d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Felmondas Help
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4,673.69
Feb 26 2019 07:51am
Quote (NoobHunter @ 25 Feb 2019 20:12)
na megvolt a beszelgetes, ma odamentem hozza aztan szoltam neki hogy temazzunk.
igazabol nem akartam még de tegnap este 10 kor írt messengeren hogy holnap7 re menjek, semmi kérdés hogy tudok e semmi legyszives...
mondtam neki hogy tudom hogy a felettesem és azt csinalom amit mond de ne ossza be a szabadidomet hogy mikor és hol leszek, ha azt akarja hogy menjek be korabban akkor azt hétköznap munka közben kérdésként tegye fel hogy esetleg tudnék e
ekkor felhozta ő a témát hogy mindjárt kirúgja a srácot és engem áthelyezne, mondtam neki hogy nekem ez nem pálya, akkor nem fogok itt dolgozni. mint vártam ez nagyon nem tetszett neki és végül abba maradtunk hogy péntekig fel kell vennem egy embert, oldjam meg az egészet egyedül, neki mindegy hogy de ha a bérigényt 300 fölé kérik akkor ugyan ott vagyunk szóval overall szarhugy pénzért péntekig találnom kell valakit
kurvára nem értem mert akkor ugyan ott vagyunk, hogy a létszám marad csak egy valaki szarul fog keresni

Add be a felmondásod és hirdesd meg mindenhol a melót, részletekbe menően hogy mit kellene csinálni, és a varázs mondat: "Akár 290k" fizetéssel. Ha nem jelentkezik rá senki (nem fog.) , nincs extra melód, és az idő ugyanúgy ketyeg. Ha 1-2 hét múlva elkezdi nyomni hogy találtál-e embert, akkor mondd meg neki hogy próbáljon meg kevesebb melót szervezni egy emberre és/vagy több fizut adni. Ha szemétkedik akkor szabi+táppénz, plusz a köztük lévő pár napban laza melózgatás+héderelés, meg fapofával mosolygás. Az fogja a legjobban felhúzni ha nem tud felidegesíteni. Ha azt mondja hogy túlórázz akkor arra mondhatsz nemet. Nem emlékszek hogy hány nappal előre kell jelezni a túlórát, de abba is csak úgy menj bele hogy rögtön másnap lecsúsztatod. És persze minden percet lepapírozva. Ilyenkor szoktak az ilyesmikről már köv hétre megfeledkezni...

Gusztustalan rézbaszó mentalitás amikor a dolgozókon meg az eszközökön próbálja megspórolni az extra kiadást, csak hogy neki meglegyen az X milla+ tisztán. Aztán fel van háborodva ha megszöknek a rabszolgái.

This post was edited by Thomas Cross on Feb 26 2019 07:56am
Member
Gold: 6,352.66
Feb 26 2019 08:34am
Quote (Thomas Cross @ 26 Feb 2019 15:51)
Add be a felmondásod és hirdesd meg mindenhol a melót, részletekbe menően hogy mit kellene csinálni, és a varázs mondat: "Akár 290k" fizetéssel. Ha nem jelentkezik rá senki (nem fog.) , nincs extra melód, és az idő ugyanúgy ketyeg. Ha 1-2 hét múlva elkezdi nyomni hogy találtál-e embert, akkor mondd meg neki hogy próbáljon meg kevesebb melót szervezni egy emberre és/vagy több fizut adni. Ha szemétkedik akkor szabi+táppénz, plusz a köztük lévő pár napban laza melózgatás+héderelés, meg fapofával mosolygás. Az fogja a legjobban felhúzni ha nem tud felidegesíteni. Ha azt mondja hogy túlórázz akkor arra mondhatsz nemet. Nem emlékszek hogy hány nappal előre kell jelezni a túlórát, de abba is csak úgy menj bele hogy rögtön másnap lecsúsztatod. És persze minden percet lepapírozva. Ilyenkor szoktak az ilyesmikről már köv hétre megfeledkezni...

Gusztustalan rézbaszó mentalitás amikor a dolgozókon meg az eszközökön próbálja megspórolni az extra kiadást, csak hogy neki meglegyen az X milla+ tisztán. Aztán fel van háborodva ha megszöknek a rabszolgái.

kb ez
anno regi munkahelyemen elkuldtek, de 1 hetet meg be kellett jarnom, hogy megkapjak meg 1 havi fizut (tobbi szabi, etc)
hat erdemi munkat nem vegeztem, az is tuti :D
Member
Gold: 0.00
Feb 26 2019 09:32am
Quote (Smat @ Feb 26 2019 08:29am)
Ha van valami amivel besarozhatod az egesz ceget akkor finoman baszd a pofajaba hogyha nem lehet normalisan megegyezni akkor lehet ezt mashogy is csinalni.
Ahonnan eljottem mert valamiert nem tetszett es gecizni probaltak, egybol mondtam hogy ok akkor ratok huzom a vizes lepedot ha baszakodtok, egy etteremben ahol dolgoztam estenkent kijottek a patkanyok az epulet alatt levo kb 200 eves csatornarendszerbol, mindent osszemaszkaltak meg probaltak felzabalni, es hat ezt sokszor lattam meg a kamerak is. Mondtam hogy ennyi honap munka utan ennyi a vegkielegites, eloszor kirohogtek hogy mit akarok, utana meg mondtam hogy ok, leszarom azt a penzt mert nem kenyerre kell, de szerintem jobban jarunk mind a ketten ha egyenlore senki nem tudja meg hogy fel meteres patkanyok szaladgalnak az etteremben meg a konyhaban es semmit nem tesznek.
Legjobb taktika a vilagon imo, azert mert valaki feletted van az nem jelenti azt hogy mindent megtehet.

semmi esetre sem ajanlanam ezt a modszert, szerintem sokkal hasznosabb a bekes elvalas
Member
Gold: 1,630.69
Feb 26 2019 10:07am
Quote (NoobHunter @ Feb 25 2019 07:12pm)
na megvolt a beszelgetes, ma odamentem hozza aztan szoltam neki hogy temazzunk.
igazabol nem akartam még de tegnap este 10 kor írt messengeren hogy holnap7 re menjek, semmi kérdés hogy tudok e semmi legyszives...
mondtam neki hogy tudom hogy a felettesem és azt csinalom amit mond de ne ossza be a szabadidomet hogy mikor és hol leszek, ha azt akarja hogy menjek be korabban akkor azt hétköznap munka közben kérdésként tegye fel hogy esetleg tudnék e
ekkor felhozta ő a témát hogy mindjárt kirúgja a srácot és engem áthelyezne, mondtam neki hogy nekem ez nem pálya, akkor nem fogok itt dolgozni. mint vártam ez nagyon nem tetszett neki és végül abba maradtunk hogy péntekig fel kell vennem egy embert, oldjam meg az egészet egyedül, neki mindegy hogy de ha a bérigényt 300 fölé kérik akkor ugyan ott vagyunk szóval overall szarhugy pénzért péntekig találnom kell valakit
kurvára nem értem mert akkor ugyan ott vagyunk, hogy a létszám marad csak egy valaki szarul fog keresni

Miert baratod a fönököd a messengeren?
Miert valaszolsz neki munkaidön kivül?
Miert veszekedsz a fönököddel messengeren, ahelyett hogy keresnel egy uj munkahelyet es miutan felvettek valahova felmondanal?
Hogyan akarsz egy heten belül uj embert talalni?

Member
Gold: 2,751.03
Feb 26 2019 01:39pm
nem értem ezeket a postokat
kapott új feladatköröket meg amúgyse tetszik neki a rosszra fordult helyzet ezért felmond és keres mást, nem kell túldramatizálni vagy baszakodni a céggel ha nem muszály
keresni meg minek keresne másik embert? nem tartozik a feladatai közé, megmondja, hogy nem, nem keres mert ebben sajnoss nem tud segíteni és most hirtelen nem tud senkit, ennyi, wtf
a maradék felmondási időt meg leüli azt kész, gg

ha meg már mindeképp rossz szájizzel akarsz elválni, javaslom, hogy told full allin-be, kérdezd meg a közvetlen munkatársaidat, hogy tudnak e fegyvert szerezni neked mert agyon szeretnéd lőni a főnököd, mert egy fasz meg hasonlók, elobb utobb eljut hozza és biztos nem kell leülni a felmondási időt, jobb tippekért javaslom redditet
Member
Gold: 80.00
Feb 26 2019 01:46pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 26 Feb 2019 21:39)
kapott új feladatköröket meg amúgyse tetszik neki a rosszra fordult helyzet ezért felmond és keres mást, nem kell túldramatizálni vagy baszakodni a céggel ha nem muszály
keresni meg minek keresne másik embert? nem tartozik a feladatai közé, megmondja, hogy nem, nem keres mert ebben sajnoss nem tud segíteni és most hirtelen nem tud senkit, ennyi, wtf

ha meg már mindeképp rossz szájizzel akarsz elválni, javaslom, hogy told full allin-be, kérdezd meg a közvetlen munkatársaidat, hogy tudnak e fegyvert szerezni neked mert agyon szeretnéd lőni a főnököd, mert egy fasz meg hasonlók, elobb utobb eljut hozza és biztos nem kell leülni a felmondási időt, jobb tippekért javaslom redditet

eleg jo
Member
Gold: 123,360.00
Feb 26 2019 01:48pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 26 Feb 2019 20:39)

10/10
Member
Gold: 0.92
Feb 26 2019 02:06pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Feb 26 2019 07:39pm)

muszáj
Member
Gold: 5,302.77
Feb 26 2019 11:10pm
Quote (rapiddani @ Feb 26 2019 09:06pm)
muszáj

BME
Member
Gold: 1,593.00
Feb 28 2019 01:46am
Valaki szerezze meg ricsard munkahelyenek az elerhetoseget es kuldje el emailben a feletteseinek hogy fejbe akarja oket loni egy osszetort szivu vegleny mert mate nem szoptatja megfele.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll