Quote (NoobHunter @ 25 Feb 2019 20:12)
na megvolt a beszelgetes, ma odamentem hozza aztan szoltam neki hogy temazzunk.
igazabol nem akartam még de tegnap este 10 kor írt messengeren hogy holnap7 re menjek, semmi kérdés hogy tudok e semmi legyszives...
mondtam neki hogy tudom hogy a felettesem és azt csinalom amit mond de ne ossza be a szabadidomet hogy mikor és hol leszek, ha azt akarja hogy menjek be korabban akkor azt hétköznap munka közben kérdésként tegye fel hogy esetleg tudnék e
ekkor felhozta ő a témát hogy mindjárt kirúgja a srácot és engem áthelyezne, mondtam neki hogy nekem ez nem pálya, akkor nem fogok itt dolgozni. mint vártam ez nagyon nem tetszett neki és végül abba maradtunk hogy péntekig fel kell vennem egy embert, oldjam meg az egészet egyedül, neki mindegy hogy de ha a bérigényt 300 fölé kérik akkor ugyan ott vagyunk szóval overall szarhugy pénzért péntekig találnom kell valakit
kurvára nem értem mert akkor ugyan ott vagyunk, hogy a létszám marad csak egy valaki szarul fog keresni
Add be a felmondásod és hirdesd meg mindenhol a melót, részletekbe menően hogy mit kellene csinálni, és a varázs mondat: "
Akár 290k" fizetéssel. Ha nem jelentkezik rá senki (nem fog.) , nincs extra melód, és az idő ugyanúgy ketyeg. Ha 1-2 hét múlva elkezdi nyomni hogy találtál-e embert, akkor mondd meg neki hogy próbáljon meg kevesebb melót szervezni egy emberre és/vagy több fizut adni. Ha szemétkedik akkor szabi+táppénz, plusz a köztük lévő pár napban laza melózgatás+héderelés, meg fapofával mosolygás. Az fogja a legjobban felhúzni ha nem tud felidegesíteni. Ha azt mondja hogy túlórázz akkor arra mondhatsz nemet. Nem emlékszek hogy hány nappal előre kell jelezni a túlórát, de abba is csak úgy menj bele hogy rögtön másnap lecsúsztatod. És persze minden percet lepapírozva. Ilyenkor szoktak az ilyesmikről már köv hétre megfeledkezni...
Gusztustalan rézbaszó mentalitás amikor a dolgozókon meg az eszközökön próbálja megspórolni az extra kiadást, csak hogy neki meglegyen az X milla+ tisztán. Aztán fel van háborodva ha megszöknek a rabszolgái.
This post was edited by Thomas Cross on Feb 26 2019 07:56am