d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szerda Esti Meleg Topic > Ird Le A Velemenyed A Melegekrol
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Aug 3 2017 02:45am
Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ Aug 3 2017 09:42am)
nem

buzik
Member
Gold: 133.37
Aug 3 2017 03:06am
csütörtök délelőtt van most mi legyen?
Member
Gold: 2,751.03
Aug 3 2017 03:13am

nálunk volt egy időszak, amikor öcsém rózsaszín pólókat hordott, borotválta a lábát és1 órába telt, mire megcsinálta a haját reggelente
nem voltunk biztosak benne, hogy ez most valami menő dolog náluk vagy esetleg ennél komolyabb. amikor szóba került, hogy ennél komolyabb (lehet, hogy meleg?), akkor érdekes volt látni, hogy szüleim véleménye is mennyire más volt. anyám egyből ÚRISTEN, MI VAN HA MELEG ÉS ÚRISTEN ÚRISTEN, apám meg azt mondta, hogy mi a fasz van akkor ha meleg? akkor is az ő gyerekük és úgy fogják szeretni amilyen. ez az ő döntése
short story long, amikor nekem volt hosszú fekete hajam, akkor se voltak eleinte biztosak benne, hogy még a pinát szeretem, de aztán beindult a biznisz és heti 5 csajt vittem fel lakásra és akkor picit megnyugodtak a kedélyek
igazából ez is érdekes, hogy a szülőket nem érdekli, hogy heti 5 random csajjal szexel a fiuk, de ha barátja lenne, akit szeret az ÚRISTEN, BUZI A FIAM
mindegy, igazából nem akartam részt venni a beszélgetésben, mert nem olyan formában ment, amiben lehet értelmesen beszélgetni, de ezt most már itt hagyom
Member
Gold: 6,352.66
Aug 3 2017 03:15am
Quote (rapiddani @ 3 Aug 2017 10:00)
mondjuk debilhydra szokta csak megjegyezni, bazdmegmarnemtudom meg kezd már egy ideje agyilag elfáradni

nyugi))
Member
Gold: 343.00
Aug 3 2017 03:49am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Aug 3 2017 10:13am)
nálunk volt egy időszak, amikor öcsém rózsaszín pólókat hordott, borotválta a lábát és1 órába telt, mire megcsinálta a haját reggelente
nem voltunk biztosak benne, hogy ez most valami menő dolog náluk vagy esetleg ennél komolyabb. amikor szóba került, hogy ennél komolyabb (lehet, hogy meleg?), akkor érdekes volt látni, hogy szüleim véleménye is mennyire más volt. anyám egyből ÚRISTEN, MI VAN HA MELEG ÉS ÚRISTEN ÚRISTEN, apám meg azt mondta, hogy mi a fasz van akkor ha meleg? akkor is az ő gyerekük és úgy fogják szeretni amilyen. ez az ő döntése
short story long, amikor nekem volt hosszú fekete hajam, akkor se voltak eleinte biztosak benne, hogy még a pinát szeretem, de aztán beindult a biznisz és heti 5 csajt vittem fel lakásra és akkor picit megnyugodtak a kedélyek
igazából ez is érdekes, hogy a szülőket nem érdekli, hogy heti 5 random csajjal szexel a fiuk, de ha barátja lenne, akit szeret az ÚRISTEN, BUZI A FIAM
mindegy, igazából nem akartam részt venni a beszélgetésben, mert nem olyan formában ment, amiben lehet értelmesen beszélgetni, de ezt most már itt hagyom

csak itt jöttem rá, hogy ez copypasta
Member
Aug 3 2017 05:10am
Quote (Senee @ Aug 3 2017 11:49am)
csak itt jöttem rá, hogy ez copypasta

És nyilán az is csak úgy jött, hogy a mai tizenéveseknek már az anális szex és a szájbaélvezés a standard.
Member
Aug 3 2017 05:13am
Nem is értem miért "flamelsz" egy ilyen iskolázatlan csőlátásos szerencsétlent. Nem tudsz neki olyat mondani amire az lenne a válasza hogy "igen igazad van, lehet hogy nem úgy van ahogy én gondolom", mert otthon azt verték bele a fejébe hogy ő legyen a #1, aki mindenki felett áll és aki soha nem téved.
Nem az a baj a mai társadalommal hogy análra gerjednek hanem az hogy ilyen joey szintű emberek ugráltatnak másokat
Member
Aug 3 2017 05:17am
így nem, csak ne fogdossák egymás kezét az utcán, mert ha a gyereked meglát egy ilyet, akkor máris jesszusmária, hogy fogom neki megmagyarázni, meg még a végén elkapja tőlük a homoszexualitást

de természetesen nem ez volt a postom lényege, csak mintha valahogy véletlenül lemaradt volna a kérdés, hogy mire fel tartod a te véleményedet ennyivel többre, mint a másét, és miért van az, hogy aki bármennyivel elfogadóbb a buzik felé, az máris állibsi bölcsész meg ujjal mutogat meg mittudomén

lehet, hogy ennyi látszik a topicokból, de pl magamról tudom, hogy jspn abszolút nem szoktam semmi mellett/ellen érvelni, úgyis kb mindenki totál be van betonozódva a hitébe, úgyhogy fölösleges szájtépés az egész

elképzelhető, hogy ha más sem ír ide esszéket, attól még nem csak azért pro-LGBT, mert a haverja is az, vagy mer az iskolában azt hallotta, hogy buzinak lenni menő...

(arról nem beszélve, hogy a másik oldal se emelkedett éppen cicerói magasságokba az érvei prezentálását illetően - már ha voltak olyanok egyáltalán)
Member
Gold: 10.00
Aug 3 2017 07:28am
beszelgettem egy haverommal es mondtam neki lehet aranyerem lesz mire o elmeselte, hogy az exfelesegenek is volt, de megdugta es elmult neki
elvigyen elotte vacsorazni vagy csak segiteni akar es semmi buzulas?
Member
Aug 3 2017 07:30am
Quote (Coolface @ Aug 3 2017 03:28pm)
beszelgettem egy haverommal es mondtam neki lehet aranyerem lesz mire o elmeselte, hogy az exfelesegenek is volt, de megdugta es elmult neki
elvigyen elotte vacsorazni vagy csak segiteni akar es semmi buzulas?

segitenek en rajtad, nem kell vacsizni vinned b)
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll