Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Aug 3 2017 10:13am)
nálunk volt egy időszak, amikor öcsém rózsaszín pólókat hordott, borotválta a lábát és1 órába telt, mire megcsinálta a haját reggelente
nem voltunk biztosak benne, hogy ez most valami menő dolog náluk vagy esetleg ennél komolyabb. amikor szóba került, hogy ennél komolyabb (lehet, hogy meleg?), akkor érdekes volt látni, hogy szüleim véleménye is mennyire más volt. anyám egyből ÚRISTEN, MI VAN HA MELEG ÉS ÚRISTEN ÚRISTEN, apám meg azt mondta, hogy mi a fasz van akkor ha meleg? akkor is az ő gyerekük és úgy fogják szeretni amilyen. ez az ő döntése
short story long, amikor nekem volt hosszú fekete hajam, akkor se voltak eleinte biztosak benne, hogy még a pinát szeretem, de aztán beindult a biznisz és heti 5 csajt vittem fel lakásra és akkor picit megnyugodtak a kedélyek
igazából ez is érdekes, hogy a szülőket nem érdekli, hogy heti 5 random csajjal szexel a fiuk, de ha barátja lenne, akit szeret az ÚRISTEN, BUZI A FIAM
mindegy, igazából nem akartam részt venni a beszélgetésben, mert nem olyan formában ment, amiben lehet értelmesen beszélgetni, de ezt most már itt hagyom
csak itt jöttem rá, hogy ez copypasta