Quote (Fej @ Jul 12 2016 08:36pm)
a penz onmagaban nem oldana meg a problemaidat
nem tartom kizartnak, ha most kapnal x millio dollart 2 ev mulva elveszettebb lennel mint most vagy
ha tennel erte, na az mar kurvara mas
igen, ismerem ezeket a történeteket
így is teszek félre pénzt és van célom vele
ha valamit akartam azt eddig megcsinaltam, a probléma inkább azzal volt h szartam bele
siman betudnam osztani
nem érdekeltek soha a kütyük, iphone meg ezek a szarok csak azért h nekem is legyen meg görbetv lol nem is tvzek
atm a testemet csinalom jóra :xd tanulom a spanyolt és készülök befejezni a fösulit vagy masikat csinalni
és ez is maradna a cél; arra kéne a pénz h amig sulizok ne kelljen mást csinálnom... mellette gyúrnék meg nyelveket tanulnék... spanyol után portugál jöhet mert az hasonló :xd aztán olasz, francia
ha lefoglalom magam olyan dolgokkal amiket szivesen csinalok és hasznosak is akkor nincs gond, nem esek vissza a mély verembe
de nyilván nem voltak még milliókáim, lehet mondani/feltételezni azt, h nem tudnám kezelni
de szerintem de mert hónapra lebontva osztanám be ugyanúgy ahogy eddig és ez is tökéletesen működik
kiszámolod mennyi kell a sulira, mennyi idő alatt végzed el és akkor mennyi az ami a maradék amit havi lebontásban költhetsz kajára meg bármi másra
nem olyan nehéz megállni