312312
Quote (DegreeZ @ Jun 7 2010 05:51pm)
este 7kor nagytemplom
Quote (banyek @ Jun 11 2010 08:51pm)
Volt két enid, egyik elpuffolt, volt két enid, van egy enid. Volt egy enid, elpuffolt, raktál ki másik enit, volt egy enid, van egy enid, sosem volt két enid, szia.
Quote (Thomas Cross @ Apr 24 2013 07:06pm)
I kindly ask all the trolltards from the hunsub to leave this topic and spam somewhere else. thx.
Quote (mate @ Jan 13 2012 02:47pm)
igen igen mar voltam... ~~
de h te egy proszto retardalt kis fogyatekos 0 vagy az is biztos... ezért fogok adót vizetni 40-45% ot h az ilyen kis 0 senkiknek mint te legyen kajaja nete meg fedel a szaros segge felett...
ez szomorit el engem. h itt kommentelsz 2-3 at es latom meirt fogok 40 evig dolgozni mert ilyen 0 fasz mint te nem érdemli meg h eljen ,es nem h el meg ugat is es le is huzza az orszagot.
nah fussá önkormanyzathoz megjött a segííííílyke legyen mibol netezned te kutya h tovabb ugathass
Quote (Resouler @ Jan 7 2012 10:06am)
konkrétan én nem beszéltem róla te hoztad fel a témát :D én nem buztiok és soha nem is fogok illegális tartalom letöltésre senkit szóval .... na m1 ha nemkell hát nemkell leszarom :D legalább n4abz kap 1 kis warn t már a nevéért is beszélhetnék 1 moddal hogy sérttő tartalom mivel szám abc t használva irta a nevét és a valódi jelentése naabz és az noobs na m1 lényegtelen... és mielőtt még okoskodnátok h a noobs nem csúnya szó az... mivel a pontos megszólitás a kezdőkre newbies vagy newbie ami újfiú/k t jelent.... + kapta a reportot a csúnyabeszédért meg a spamolásáért tellmebaby teis... az oldalon tilos a trollkodás.
Quote (Resouler @ Jan 7 2012 10:26am)
a jo edes.... a dir te retek... ekkora sértést még nem hallottam jo lehet hogy ismerem meg haverom de azért ne hasonlits össze vele ... én istenvagyok ... timeg ... nézzétek meg mitcsináltok .... butábbak vagytok mint pákó aki most mászott le a fárol érted?
Quote (Senee @ Jun 23 2012 11:46pm)
nem
úgy szoktam elaludni, hogy beleképzelem magam valami sorozatba vagy filmbe amiben jó nő van és én is szereplő vagyok és elképzelek egy jelenetet, hogy kialakul kettőnk között és akkor így dörgölöm a pöcsöm az ágyba, mintha dugnánk amíg el nem élvezek. akkor felkelek, zsebkendővel kitörlöm és utána elalszom a képzeletbeli páromat magamhoz ölelve. ami gyakorlatilag a kispárnám
Quote (Eoghan @ May 31 2013 12:28am)
téged milyen gyakran köpnek le?
Quote (championmath @ Jul 25 2013 08:30pm)
Egyed a csokit igyad a kólát
Quote (jarabekg @ May 31 2013 12:33am)
szebb is vagyok mint a sub 80%-a
Quote (mate @ Jan 13 2012 02:47pm)
igen igen mar voltam... ~~
de h te egy proszto retardalt kis fogyatekos 0 vagy az is biztos... ezért fogok adót vizetni 40-45% ot h az ilyen kis 0 senkiknek mint te legyen kajaja nete meg fedel a szaros segge felett...
ez szomorit el engem. h itt kommentelsz 2-3 at es latom meirt fogok 40 evig dolgozni mert ilyen 0 fasz mint te nem érdemli meg h eljen ,es nem h el meg ugat is es le is huzza az orszagot.
nah fussá önkormanyzathoz megjött a segííííílyke legyen mibol netezned te kutya h tovabb ugathass
Quote (Senee @ Jun 23 2012 11:46pm)
nem
úgy szoktam elaludni, hogy beleképzelem magam valami sorozatba vagy filmbe amiben jó nő van és én is szereplő vagyok és elképzelek egy jelenetet, hogy kialakul kettőnk között és akkor így dörgölöm a pöcsöm az ágyba, mintha dugnánk amíg el nem élvezek. akkor felkelek, zsebkendővel kitörlöm és utána elalszom a képzeletbeli páromat magamhoz ölelve. ami gyakorlatilag a kispárnám
Quote (Smat @ Feb 12 2013 10:40am)
Hát ettől a csajtól lehet én is rákot kapnék.
Soz, ez egy must have poén volt.
Quote (rapiddani @ Feb 12 2013 10:53am)
mar megint fogyatekos vagy te szarhazi
Quote (ScorpionLord @ Jan 5 2014 11:56am)
Tudod, kinek a pap, kinek a paplan. ;)
Nincs a világon semmi ami ilyen gyönyörű, csodálatos és érzéki ,,műalkotás" lenne, mint ez a két mestermű (talán még a Tigris B verzióját is ide venném).
A maguk nemében teljesen tökéletesek és kifogástalanok. Ember kéz alkotta lenyűgöző teremtmények. :love:
Az én szememben minden más csak satnya próbálkozás elérni/felülmúlni azt a valamit ami ezekkel teljesedett be. :)
(inb4 hülye, retard, pff etc etc etc)
Quote (Vismajor @ Mar 28 2015 08:38pm)
nem is tudtam balkezes vagy
vagy csak a tükörben látszik úgy hogy jobb kezeden van az óra?
This post was edited by TrollBoss on May 31 2016 04:21pm