d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ertekeld Az Uj Star Warst
Prev13456725Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2,751.03
Jan 14 2016 04:12pm
Quote (josheide @ Jan 14 2016 11:59pm)
Ha en most lemasolnam Shakespeare valamelyik klasszikus dramajat, ugy, hogy raknek bele egy feket, egy Marey Suet, es minden kicsit nagyobb meg akciodusabb lenne, attol meg nem lennek vele egyszinten.

Latvanyvilagra lehet sikerult elkapniuk a dolgot, es ha nem masoltak volna annyi mindent akkor lehetne egy 6 vagy talan meg 7 is ez, de nem.

Igy, hogy ez egy folytatas, igy rengeteget elvesznek ezek a dolgok belole.

Egyszeruen tul kemenyen probaltak minden 3. percben visszakacsintani az eredeti trilogiara, de nem intelligensen, hanem iszonyat direktbe lemasolvan azt.

Ami pedig Star Wars leven nagyon fajt, hogy felrugtak sok loret, es eltoroltek egy csomo kanon-tortenetet hogy ez az otlettelen fos lehessen a 7. resz.

így az ötödik oldalra már ezeket a kommenteket olvasva egyre nehezebb elhinni, hogy egy filmről beszélünk, wtf
itt mégis pl mikre gondolsz, hogy visszakaccsintgat a trilogiara? en ilyeneket egyáltalán nem éreztem
most az mér fáj akárkinek is, hogy a kedvenc is hőseink az enemy bázison ügyködtek miközben a nagy sereg meg az ellenség nagy seregével csatázott és előtte már másik 3 filmben is ugyanez volt, ok, nagy hasonlóság
nekem ponthogy más bajaim vannak az egésszel: pl hogy nem is volt normális jedi fight, csak a szerencsétlen csaj bénázott, meg a nigger, aki még szar színész is volt, ty orbán
Member
Jan 14 2016 04:16pm
Quote (bajcli @ Jan 15 2016 12:12am)
nekem annyi jon le az egesz vergodesedbol, hogy a seggedbol rangatsz elo dolgokat, aztan hoborogsz, hogy ahhoz kepest mashogy tortent a filmben, ami amugy meg van magyarazva/meg nincs, de teljesen elkepzelheto

luke meg fel oranyi force training utan urrepulot emelgetett ki a mocsarbol

cp minden egyes postjat leirtad kb

bolded: az nem pont yoda volt? már nem emlékszem pontosan
Member
Gold: 710.00
Jan 14 2016 04:18pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 15 Jan 2016 00:12)
így az ötödik oldalra már ezeket a kommenteket olvasva egyre nehezebb elhinni, hogy egy filmről beszélünk, wtf
itt mégis pl mikre gondolsz, hogy visszakaccsintgat a trilogiara? en ilyeneket egyáltalán nem éreztem
most az mér fáj akárkinek is, hogy a kedvenc is hőseink az enemy bázison ügyködtek miközben a nagy sereg meg az ellenség nagy seregével csatázott és előtte már másik 3 filmben is ugyanez volt, ok, nagy hasonlóság
nekem ponthogy más bajaim vannak az egésszel: pl hogy nem is volt normális jedi fight, csak a szerencsétlen csaj bénázott, meg a nigger, aki még szar színész is volt, ty orbán

spoiler: 4ben meg 5ben se volt normális jedi fight, de még a 6ban is csak modjával
Member
Gold: 33,265.80
Jan 14 2016 04:21pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 14 Jan 2016 23:12)

Ha kijon letoltom es irok valami reszletesebb kritikat.
Member
Jan 14 2016 04:23pm
Quote (sylke @ Jan 15 2016 12:18am)
spoiler: 4ben meg 5ben se volt normális jedi fight, de még a 6ban is csak modjával

jah, elég szarok is voltak, sajnos én nem vagyok ilyen 'top tier filmkritikus aki japán nyelven orosz felirattal néz diavetitőről képregényadaptációkat', hogy a 4-5-6 jobban tetszen, mint az 1-2-3, hehe
obiwan vs vader milyen gagyi laser fight volt mar

de még amielőtt levágja a kezét abban a fightban is
vader előre lép egyet, luke közben hátralép, ez tartott így 3 secig kb
aztán repeat
akciódis+dinamikus lézerlovagkardozás
Member
Gold: 80.00
Jan 14 2016 04:24pm
Quote (bajcli @ 14 Jan 2016 23:12)
milyen ellentmondasok? max. idaig megmagyarazatlan szalak vannak, amikre meg van 2 resz, hogy kibontsak.

"egy darab lázadó repcsike sorra szedi a birodalom legjobb gépeit, amiket olyanok vezetnek, akiket erre neveltek gyerekkoruktól"

-mert az ellenfel pilotait nem erre neveltek gyerekkoruktol? tudnam, honnan jutnak eszedbe ilyenek, szerinted kamionsoforoket ultetnek x-wingbe az ellenallasnal? teszem hozza, korulbelul nyolcvanhetszer mondjak el a filmben, hogy poe pont a legjobb pilotaja az egesz ellenallo flottanak

arrol nem is beszelve, hogy a film kb az elso fegyveres konfliktusok egyiket mutatja meg, az egesz elso rend a film elott nemreg kerult elo a peremvidekrol, szoval nem eppen harcedzett veteranok alkotjak.

az, hogy szerinted ostoba, megin no comment, ennyi erovel en meg mondhatom azt, hogy szerintem az ertelmi fogyatekos, akit nem zavarna, hogy egy rathtar megeszik 3-4 embert, es meg mindig nincs jollakva utana

en ertem, hogy te szakerto vagy a kitalalt urlenyek fiziologiajaban meg viselkedestudomanyaban, de sajnos vannak meg olyan nyomorult emberek is a foldon, akik pl. elhiszik, hogy egy most szabadult lenynek eleg egyszerre x zsakmanyallatot megennie, a maradekot meg magaval viszi a feszkebe/odvaba/akarhova -- vagy akarmi mas magyarazatot

"lazadoknak nem voltak vesztesegeik" - kapasbol emlekszem 2 xwingre, akiket kilottek, elpusztult valami 5 bolygojuk, meghalt han, etc. + meg mindig pont az ellenallas mogott all olyan vezerkar + katonak, akik az elozo haboruban is harcoltak, ilyen szempontbol az elso rend sokkal kepzetlenebb, hiaba hasonlit a birodalomra

nekem annyi jon le az egesz vergodesedbol, hogy a seggedbol rangatsz elo dolgokat, aztan hoborogsz, hogy ahhoz kepest mashogy tortent a filmben, ami amugy meg van magyarazva/meg nincs, de teljesen elkepzelheto

kozben meg meg le is ostobazol mindenkit, aki egy kicsit is nyitott szemmel nezi a filmet, vagy odafigyel a reszletekre, neadjisten utanaolvas a hatterenek

az ertekeleseiddel se lehet mit kezdeni, a te szubjektiv idiota velemenyed, az, hogy pl 5/10et adsz a szineszi jatekra, maximum teged minosit meg a hozzaertesedet a filmekhez. azon kivul, hogy te nem szereted a feketeket, ertelmes hozzafuznivalod nem volt ehhez se, de biztos veletlenul kaptak altanosan teljesen jo kritikakat a szineszek, csak szerinted szarok

es te egyebkent honnan veszed, hogy "ray" nem jart jedikepzobe? egyik legelterjedtebb teoria, hogy pont luke lanya es a sajat jedinovendekei kozul menekitette ki + hagyta ott a jakkun

luke meg fel oranyi force training utan urrepulot emelgetett ki a mocsarbol, az mennyivel jobb? az, hogy tizeneveket kell tanulni a jediknek, az elozmenytrilogia talalta ki, de ha azt veszed canonnak, akkor luke ugyanugy 10/10 baromsag, nem?

luke "karaktere" rey-ehez, finnehez, de foleg kylo renehez kepest nulla, az elso reszben annyit tudott felmutatni, hogy kamaszkoraban ra lett parancsolva, hogy uljon otthon a seggen, ezert az elso adando alkalommal rohant hercegnot menteni. total egydimenzios volt a 2. resz vegeig kb, en fel nem fogom, hogy azon mit lehet isteniteni.

---

en star wars rajongoi szemmel egy 8ast adok ra siman, akit nem ragadtak el a feelek kozben, annak nyilvan nem tetszik annyira, de a cinematography kb hibatlan, maga a film tempoja is (talan egy kicsit tul akciodus volt, nem volt benne ilyen "luke bamul a napba" pillanat, ami jo lett volna)

latvanyt meg zeneket sok kritika nem hiszem, hogy erheti, a 3-4 foszereplo jateka teljesen jo volt + harrison ford szerintem kiemelkedo volt megint

ami nem tetszett, az nyilvan az, hogy total ramentek arra, hogy visszacsalogassak a moziba a regi rajongokat, ezert volt par elem, amit egy az egyben atvettek a regebbi reszekbol (sivatagos bolygo, szuperhalalcsillag, apa-gyerek vonal, etc), igy a sztori eleg sablonos lett

ha a kovetkezo reszben tenyleg tovabbviszik a sajat tortenetuket, akkor majd a trilogia egeszet nezve ez szerintem bocsanatos bun lesz, de ha az is ilyen lesz, nyilvan nem ulok be a harmadik reszre nagyon en se.

rey egyelore elegge mary sue karakter, de MEG annyira nem veszesen (csak amennyire kb minden jedi a star wars univerzumban + meg egy kicsit)

amit ruhelltem, az amikor kyloval parbajozik, es "eszebe jut" az ero, es kb. fel percig csukott szemmel medital, mikozben a fejetol 15 centire van kylo fenykardja, az mar nagyon sok volt nekem. meg volt meg valami, ami nagyon nem tetszett, de nem jut eszembe hirtelen.

pontosan ezt erzem en is, joshirol is meg cprol is az egesz sirasukkal kapcsolatban
Member
Jan 14 2016 04:24pm
Quote (josheide @ Jan 15 2016 12:21am)
Ha kijon letoltom es irok valami reszletesebb kritikat.

ja ezt most úgy írtad, hogy még nem is láttad ok
kissé gyanús, hogy cpnél is ez a helyzet :D
Member
Gold: 710.00
Jan 14 2016 04:27pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 15 Jan 2016 00:23)
jah, elég szarok is voltak, sajnos én nem vagyok ilyen 'top tier filmkritikus aki japán nyelven orosz felirattal néz diavetitőről képregényadaptációkat', hogy a 4-5-6 jobban tetszen, mint az 1-2-3, hehe
obiwan vs vader milyen gagyi laser fight volt mar

de még amielőtt levágja a kezét abban a fightban is
vader előre lép egyet, luke közben hátralép, ez tartott így 3 secig kb
aztán repeat
akciódis+dinamikus lézerlovagkardozás

jo bazdmeg 40 éves film, mi a faszt vársz, ennyi idö elteltével a mostani filmek is gagyik lesznek
de szerencsére amugyse erröl szolt a film
Member
Jan 14 2016 04:28pm
Quote (sylke @ Jan 15 2016 12:27am)
jo bazdmeg 40 éves film, mi a faszt vársz, ennyi idö elteltével a mostani filmek is gagyik lesznek
de szerencsére amugyse erröl szolt a film

hát minimum azt, hogy cp + vismajor + joshy leírjak a véleményük róla másfél oldalban úgy, hogy még nem is látták
Member
Gold: 80.00
Jan 14 2016 04:29pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 14 Jan 2016 23:28)
hát minimum azt, hogy cp + vismajor + joshy leírjak a véleményük róla másfél oldalban úgy, hogy még nem is látták

mondjuk tomi ott arra gondolt, hoogy 1x látta, de megnézi mégegyszer, hogy írjon egy kritikát
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456725Next
Add Reply New Topic New Poll