Quote (Cpt_Ghost @ Dec 15 2015 06:39pm)
egyrészt joey már megint irt egy olyan hihetetlen faszságot amitől kiráz a hideg, kurvára nem ért hozzá, de gecire okosnak képzeli magát mint mindig, nagy vasutas
rók a király
ez
értettem már joeyval is egyet, szóval your arguement is invalid
na mindegy is, megyek is patrik topicjából, nem kell fáradni a reagálással
Igen azért képzelem magam okosnak, hogy legyen mire vergődnöd minden egyes nap.
Teljesen segítőkész jelleggel postoltam valamit, amire te egyből ugrasz, mint egy csimpánz, és tönkrebaszol egy normális topicot. Ezt csinálod már hónapok óta.
Amúgy ki a faszt érdekel, hogy elhiszed-e vagy nem, amit írok. Tucatszor vettem már fel stúdióban, tudom, hogy néz ki egy akusztikus meg egy samplezett snare sound. Nem ugyanaz. De szokás szerint ugassál nagy pofával, gondolom évtizedes tapasztalatod van ebben is te nagyképű gyökér. Bizonyára vágod hány sáv szól egyszerre egy akusztikus zenében, ez is magától értetődik, mint minden más, ami tőled jön.
Másik meg, az, hogy beírtam egyik példának a house zenét, nem azt jelenti, hogy lenézem az elektronikus műfajt, csak kellett egy másik véglet. Ugyanúgy írhattam volna házilag felvett punk zenét is, nem az volt a lényeg. Kicsit több műfajjal vagyok tisztában, mint te.
Meddig kell még ezt csinálni amúgy? Neked muszáj itt kiélned magad, nem bírod ki, hogy békén hagyd a másikat?
This post was edited by -joey- on Dec 15 2015 11:51am