Quote (cowding @ Nov 30 2015 04:25pm)
nem quotolok mindenkit
iphone 5s és villámgyors, nem fagy le etc
de tény h niki 4s-e meg van halva az ios9 óta mint a szar, kb használhatatlan
a többiröl meg annyit, hogy 3. telefonom volt az iphone 4, kibaszottul imádom a formáját + designjét, ugyan ez a mostani 5s-nél, 6-ot pld már nem vennék mert nem tetszik ugyan úgy ahogy a legtöbb telefon lekerekíített formákkal
(ez az egyik ami engem iphonehoz köt, ha ez elbaszódik és a kövi generációk már nem ilyenek lesznek valószinüleg váltok ha találok hasonló "kockás" + fém/üveg telefont)
a másik meg az alap menü/oprendszer/kezelőfelület
iosnél megszoktam mi hol van, rendezett, etc
bármilyen másik oprendszerű telefonnal próbáltam bármit csinálni geci lofaszt nem találtam benne, mondtam haveromnak h ugyan a mobilnetet meg x valamit kapcsoljon be, erre lehuzott 5 legördülősávot, belement 2 almappába, átállitott 4 csuszkát és utána volt net (elnagyolva de kb igy nézett ki) nem azt mondom, biztos meg lehet szokni de nekem keszekuszábbnak tűnik a többi oprendszer
a harmadik meg a támogatottság
most azért nem fogok windows phonet venni hogy felrakjak rá egy android/ios emulátort(mondtam v mit, nem tudom pontosan h nézne ki) hogy valamit is rá tudjak rakni a telóra, de én elég sok programot/játékot/egyéb alkalmazást használok (steamtöl kezdve filekezelők/feltöltők, random játékok, gépes játéknak a companionja stb) még soha nem volt feltüntetve h wp támogatná megfelelően
inb4 appstoreban meg minden fizetős
y volt már h kiadtam 2-5 $-t egy egy cuccért és megérte mert kurvajó terméket kaptam érte
most ha v kinek van android store v mi a fene nézze meg pls hogy a The Room 1-2-3 ott mibe kerül/van-e (kiváncsiság)
sok lesz a typo valszeg de ez van
Mar egy két éve eljutott oda az android, hogy ami va iosen, az ott is van