Quote (SummertimeClothes @ Oct 23 2015 02:59am)
nem diablos, de volt egy ~felevnyi idoszak iirc, amikor minden nap csomot jatszottunk egy izraeli sraccal quakeben, nem is tudom, hogyan lett vege, szerintem hamarabb eltavolodtunk egymastol, minthogy abbahagytam volna a quakezest teljesen, de lehet hogy megse
tanitott csomo mindent a jatekban is meg beszelgettunk irl dolgokrol is, elmeselte, hogy regen heroin meg nyugtatofuggo volt, etc, tokre kedveltem
facebookon baratom meg mindig de nem tartjuk mar a kapcsolatot
meg volt megegy srac, magyar, akivel valahogy egymasba talaltunk es jatszadoztunk, vele nem volt olyan mely a kapcsolatom azert. emlekszem a nickneve tele volt massalhangozzak es kb ugy nezett ki, mintha rabaszott volna egyszer a billentyuzetre es onnantol azt hasznalta volna. pedig amugy nem, csak nem emlekszem mar, mi volt az eredete, de arra igen, hogy wtf-fel kezdodott, es ezert mindenki annak roviditette. polgari neve meg balint volt talan, es corvinusra jart, de ezekben mar nem vagyok 100% biztos
meg volt meg egy norveg srac, na o vele meg olykor beszelek is meg mindig facebookon, csak vele sincs mar kozos jatekunk
igy visszagondolva diabloban szerintem nem is epitettem kapcsolatokat jsp elott, mert angolul nem tudtam elegge akkor meg, meg fiatal voltam es szegyenlos, es a magyarokat meg kerultem leginkabb, szoval csak irl ismerosokkel meg egyedul jatszottam leginkabb
eléggé máté ez a post
Quote (MarcusD @ Oct 23 2015 08:14pm)
Ez maga mes mate?
Amugy valami lkm accra en is emlekszem, iirc valami idosebb csavo volt es harom ferfi nev volt az lkm, kurva sokat segitett mikor full noobkent 11 evesen elkezdtem battleneten jatszani
yy, mindig tőle kértem h huzzon ! ikszdé