d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Kovi Subtali > Itt Lesz
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Aug 29 2015 03:11am
Quote (Karan2_Returned @ 29 Aug 2015 09:35)
Game zenere en is gondoltam, de nem tudom mennyire lenne repetativ hosszu tavon.

LoL amugy kezdetnek nem rossz ötlet, ha meg mar beindult az üzlet lehetne mas jatekoknak is csinalni egy-egy eventet böviteni a spektrumot.

De ezek csak reszletek, egy barban az etel es ital ar-minöseg aranya a mervado, a hangsulyt mindenkeppen egy epkezlab menüre kellene forditani.
Voltam mar olyan helyen ami tök jol be volt rendezve, meg ötletes is volt, de olyan gyatra volt a valasztek, meg ugy fel voltak higitva az italok hogy nem mentem oda vissza.
Tuleröltetni sem kell a dolgot hogy pl. a piros vodka az HP poti, eleg ha az alapvetö dolgok megvannak. Ezen felül lehet esetleg 1-2 extra amit mas helyen nem igazan lehet kapni.

Vagy pl Heartstone eventek orankent 1 meccs, nyertes szinten xp/piat kap, sorsolasos nevezes, mondjuk lenne 2 tablet, amin tolnak, etc. Mert hat gondolom nevezo az lenne, vagy fel orankent, aztan a meccs meg kivetitve 1 TV-n es nezhetnek a vendegek akar azt is.
Aztan ugyan ilyen alapon bajnoksag, hazi szinten.

De mondjuk cocktail barnal lehet uj fantazianeveket behozni, de nem a standard ital kinalatban.

This post was edited by Baleee on Aug 29 2015 03:12am
Member
Gold: 343.00
Aug 29 2015 03:31am
ja hát amúgy ha lenne hearthstone és ott laknék a közelben és olyan lenne h pl minden második hét szombatján bajnokság ilyen egyenes kieséses bo3 és a nyertes kapná akkor az xpt:XD vagy ilyen pontokat amiket le ingyenfogyaszthat vagy idk akkor tök jó lenne és lehet lenéznék én is
vagy ilyen fun bajnokság, hogy a géppel rakatják össze a random dekkeket és nem a játékos állítja össze szal h nem kéne ezt komolyan venni csak poénra persze ezt is lehetne variálni, hogy egyszer rendes konstruált gamek, komolyan másik héten meg akkor ez a poén meg iesmik
Member
Gold: 1,630.69
Aug 29 2015 03:32am
Quote (Baleee @ Aug 29 2015 10:11am)
Vagy pl Heartstone eventek orankent 1 meccs, nyertes szinten xp/piat kap, sorsolasos nevezes, mondjuk lenne 2 tablet, amin tolnak, etc. Mert hat gondolom nevezo az lenne, vagy fel orankent, aztan a meccs meg kivetitve 1 TV-n es nezhetnek a vendegek akar azt is.
Aztan ugyan ilyen alapon bajnoksag, hazi szinten.

De mondjuk cocktail barnal lehet uj fantazianeveket behozni, de nem a standard ital kinalatban.

Egyetlen ötletes koktel nev amit eddig lattam az a csillagos eg volt. Sötetkek ital, benne a citrom a hold, es a pohar peremere ra volt szorva egy kis so csillag gyanant.

Meccs meg ugy lenne jo ha a többi vendeg predictelhetne hogy ki fog nyerni es ha eltalal 3 meccset zsinorban kap egy sört, különben nem sokan neznek szerintem.

This post was edited by Karan2_Returned on Aug 29 2015 03:36am
Member
Gold: 69.85
Aug 29 2015 03:39am
Quote (Karan2_Returned @ 29 Aug 2015 11:32)
Egyetlen ötletes koktel nev amit eddig lattam az a csillagos eg volt. Sötetkek ital, benne a citrom a hold, es a pohar peremere ra volt szorva egy kis so csillag gyanant.

Meccs meg ugy lenne jo ha a többi vendeg predictelhetne hogy ki fog nyerni es ha eltalal 3 meccset zsinorban kap egy sört, különben nem sokan neznek szerintem.

Mindenkep, de a sportfogadassal egy problema van, hogy allami monopolium, igy tamadhato. :D Ha meg ellenszolgaltatas (ertsd beugro) nelkul ulhetsz be ugymond fogadni, akkor mi ertelme? Minden win kap egy sort?
Member
Gold: 1,630.69
Aug 29 2015 03:48am
Quote (Baleee @ Aug 29 2015 10:39am)
Mindenkep, de a sportfogadassal egy problema van, hogy allami monopolium, igy tamadhato. :D Ha meg ellenszolgaltatas (ertsd beugro) nelkul ulhetsz be ugymond fogadni, akkor mi ertelme? Minden win kap egy sort?

Orban miatt nem lehetnek szep dolgaink
Go Back To Magyar Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll