Quote (Karan2_Returned @ 29 Aug 2015 09:35)
Game zenere en is gondoltam, de nem tudom mennyire lenne repetativ hosszu tavon.
LoL amugy kezdetnek nem rossz ötlet, ha meg mar beindult az üzlet lehetne mas jatekoknak is csinalni egy-egy eventet böviteni a spektrumot.
De ezek csak reszletek, egy barban az etel es ital ar-minöseg aranya a mervado, a hangsulyt mindenkeppen egy epkezlab menüre kellene forditani.
Voltam mar olyan helyen ami tök jol be volt rendezve, meg ötletes is volt, de olyan gyatra volt a valasztek, meg ugy fel voltak higitva az italok hogy nem mentem oda vissza.
Tuleröltetni sem kell a dolgot hogy pl. a piros vodka az HP poti, eleg ha az alapvetö dolgok megvannak. Ezen felül lehet esetleg 1-2 extra amit mas helyen nem igazan lehet kapni.
Vagy pl Heartstone eventek orankent 1 meccs, nyertes szinten xp/piat kap, sorsolasos nevezes, mondjuk lenne 2 tablet, amin tolnak, etc. Mert hat gondolom nevezo az lenne, vagy fel orankent, aztan a meccs meg kivetitve 1 TV-n es nezhetnek a vendegek akar azt is.
Aztan ugyan ilyen alapon bajnoksag, hazi szinten.
De mondjuk cocktail barnal lehet uj fantazianeveket behozni, de nem a standard ital kinalatban.
This post was edited by Baleee on Aug 29 2015 03:12am