d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Miert Utalod > Az Oregeket
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 10 2015 10:11am
Quote (TouchCow @ Feb 10 2015 01:33pm)
engem különösképp idegesítenek a redvás nyuggerek
igen, én is leszek olyan idős(remélem:D), engem is utálni fognak, de emiatt nem leszek toleránsabb
igen, megélt nagyon sok mindent, tisztelnem kéne őket, de nálam már bőven kiharcolták az utóbbi 10 évben, hogy ne tiszteljek bennük lófaszt sem.

megőrjítenek, hogy MINDENHOL ott vannak és belassítanak MINDENT
Ha bechargeol elém a kasszába egy fostos zsémbes fejű mogorva öregasszony már előre tudom, hogy legalább +5 percet ott fogom baszni a rezet, mert mire a nyuggerszekérből előhalássza a pénztárcát és 10 meg 20ftosokban kifizeti 2 másik sor kiürül.
Mozgólépcsőn beáll egymás mellé 2 őskövület, mögöttük a tank, látom, hogy ott a metró, amit kurvára el kéne érnem, szólok nekik és mire eljut odáig, hogy lelépjen egy lépcsőfokot és félrehúzza a tankot már rég elment a metró.
Buszon imádom még őket, mert persze csúcsidőben kell az ügyeletre menni pletyizni, vagy a piacra és amikor feltörnek a buszra, néha a lehető legbunkóbb módon tolják arrébb az embert és rakják a szaros cuccukat más lábára, meg persze néha követelik a helyet.
meg amikor telefonálnak bazz... 40 perc csörgés után(már ha meghallják) veszik fel a telefont és úgy üvöltenek bele, mintha muszáj lenne..
Azt is imádom, amikor segítek nekik valamiben pl. bkv-n(igen, előfordul), aztán 5x kívánják hogy a jóisten segítsen, majd megemlítik, hogy nekik is van olyan idős kisunokájuk mint én és elkezdik mesélni az élettörténetüket. Az se zavarja ha közben zenét hallgatok.
A belvárosban is a keskeny kisutcákban, ahol 1-2 ember fér el csak egymás mellett az út közepén mennek, ahol esélytelen megelőzni őket, vagy max úgy, ha kimegyek az autóútra. Különösképp értékelem ha rohanásba vagyok(és általában rohanok mindenhova, mert képtelen vagyok időben elindulni).

Bevásárlás közben ha legalább 2 nyugger áll előttem a húspultnál inkább veszek mást, mert általában 15 percig válogatnak utána inkább mást kérnek.A zöldségeknél szintúgy... almát akartam venni, beállt az almák elé a nyugger és egyesével végignézte az összeset(100ft/kg volt az ára) és már nem volt türelmem kivárni. Amikor lemérnék a zöldséget is... ha nem megyek oda segíteni megkeresni a kurva vöröshagymáját(ami kiszúrja a szemét) és lemérni, zárásig várakozhatnék.
Szerencsére KP-ba kapom a fizum és nagyon ritkán kell ATM-hez mennem, de ha ott is egy nyugger áll elém, tudom hogy legalább 2 karton cigit elszívhatnék mire eljutok a pénzkivételig.

és még sorolhatnám reggelig

THIS BAZDMEG
de a legjobb, hogy halálpontosan a járda közepén megy úgy, hogy vonalzót lehetne kalibrálni vele, megunom, megpróbálom jobbról kikerülni, de amint csak bevillan az agyamba, hogy jobbról megkerülöm, ha beledöglök is, abban A KIBASZOTT MÁSODPERCBEN 1 FOKOS SZÖGGEL ELINDULJ JOBBRA, próbálsz kicsit gyorsabban kerülni, hátha még meg át tudsz slisszolni mellette úgy, hogy a tőled 20 centire elhaladó kamion visszapillantója még ne bassza ketté a fejedet, de akkor ő is rágyorsít. mintha hátul is lenne szeme bazdmeg és direkt csinálná

Quote (Lacii @ Feb 10 2015 03:29pm)
várok a korházban a sorra h behívjanak
már reggel óta 4. órája csak várok
végre behívnak
etcetc indulok haza, megyek le a lépcsőn.. hallom beszél rólam 2 öreg akik mellet ültem 4 óra hosszát
" ezt a fiatalembert egyszer nem láttam itt várakozni de már végzett is.. bezzeg akik reggel óta itt várakoznak"

erről kettő is eszembe jutott:

40 fokos láz, torok és mandula gyulladással, HALDOKOLVA bevergődök budakeszin az orvoshoz, 8AN VANNAK ELŐTTEM, egy óráig zenét hallgattam, megunom, kiveszem a fülest, első dolog amit hallok:
-éééés te hogy vagy marika?
-jaj, hát én jól, köszönöm szépen
abban a pillanatban felforrt az agyvizem és majdnem kitört belőlem egy AKKORMIAKURVAANYÁDATKERESELITTBAZDMEGAJÓÉDESANYÁDAT

a másik
megint beteg lettem
8kor nyit a rendelő
tanulva a legutóbbi esetből, odamentem 7-re. gondoltam édes mindegy, hogy 8tól ülök ott egy órát, vagy 7-től, így legalább első leszek
HARMADIK VOLTAM
HARMADIK BAZDMEG
HARMADIK
az első bácsi büszkén újságolta, hogy már negyed 7kor ideért
azt hittem vért ontok aznap

de a legdurvább tényleg a tömegközlekedés
hogy mindegyik kötelességének érzi elérni a 8-as misét, ezért 6-tól 10-ig használhatatlan a tömegközlekedés, mert egy kibaszott nyuggerszállítóvá változik minden járat
MÁSKOR IS VAN MISE BAZDMEG
Member
Feb 10 2015 10:16am
hőzöngjetek, de ha megöregedtek ti is elvárjátok majd az elsőbbséget
Member
Quote (TrollBoss @ Feb 10 2015 06:16pm)

Olvasva a kommenteket, már most elvárják.
Member
Gold: 6,352.66
Quote (llllllllllll @ 10 Feb 2015 18:11)
THIS BAZDMEG
de a legjobb, hogy halálpontosan a járda közepén megy úgy, hogy vonalzót lehetne kalibrálni vele, megunom, megpróbálom jobbról kikerülni, de amint csak bevillan az agyamba, hogy jobbról megkerülöm, ha beledöglök is, abban A KIBASZOTT MÁSODPERCBEN 1 FOKOS SZÖGGEL ELINDULJ JOBBRA, próbálsz kicsit gyorsabban kerülni, hátha még meg át tudsz slisszolni mellette úgy, hogy a tőled 20 centire elhaladó kamion visszapillantója még ne bassza ketté a fejedet, de akkor ő is rágyorsít. mintha hátul is lenne szeme bazdmeg és direkt csinálná

40 fokos láz, torok és mandula gyulladással, HALDOKOLVA bevergődök budakeszin az orvoshoz, 8AN VANNAK ELŐTTEM, egy óráig zenét hallgattam, megunom, kiveszem a fülest, első dolog amit hallok:
abban a pillanatban felforrt az agyvizem és majdnem kitört belőlem egy AKKORMIAKURVAANYÁDATKERESELITTBAZDMEGAJÓÉDESANYÁDAT

a másik
megint beteg lettem
8kor nyit a rendelő
tanulva a legutóbbi esetből, odamentem 7-re. gondoltam édes mindegy, hogy 8tól ülök ott egy órát, vagy 7-től, így legalább első leszek
HARMADIK VOLTAM
HARMADIK BAZDMEG
HARMADIK

hogy mindegyik kötelességének érzi elérni a 8-as misét, ezért 6-tól 10-ig használhatatlan a tömegközlekedés, mert egy kibaszott nyuggerszállítóvá változik minden járat

kovire 6ra menjel
Member
Feb 10 2015 10:17am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 10 2015 04:16pm)
kovire 6ra menjel

nem elég
szerintem ha kedden akarok menni orvoshoz, akkor hétfő du lesátorozok
Member
Gold: 14,756.31
Feb 10 2015 10:18am
senki nem említette h a nyuggerek vezetési stílusa felveszi a versenyt a női vezetési stílussal
Member
Gold: 23,221.48
Feb 10 2015 10:18am
Quote (llllllllllll @ 10 Feb 2015 18:11)
THIS BAZDMEG

a másik
megint beteg lettem
8kor nyit a rendelő
HARMADIK VOLTAM
HARMADIK BAZDMEG
HARMADIK

azert sietnek mert felnek h a kovetkezot mar nem elik meg :DD
nekem igazabol nincs semmi rossz tapasztalatom az oregekkel
nem sietek sehova, bevasarlasnal leszarom meddig kell allni a kasszanal
tomegkozlekedesen meg bevetem macskareflexeimet minden elofordulo kellemetlenseg ellen
Member
Gold: 22,413.07
Feb 10 2015 10:19am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 10 2015 04:20pm)
mert szoros a pinajuk

a topic legjobb postja
Member
Gold: 710.00
Feb 10 2015 10:30am
Quote (TrollBoss @ 10 Feb 2015 18:16)

tényleg tökre megérthetö az, aki reggel 7kor indul a piacra nehogy lehessen közlekedni
6 évet azzal töltöttem, hogy minden egyes kurva nap hallgattam a nyuggereket a buszon, hogy ezek a mai fiatalok elfoglalják az egész buszt reggel és nem lehet leülni se! pedig a tescoban olyan akcio van gyorsan oda kell érnem!

This post was edited by sylke on Feb 10 2015 10:31am
Member
Feb 10 2015 10:31am
Öregekről jut eszembe láttátok tegnap azt a torrentet nmagon amiben egy 87 éves hölgy volt a főszereplő?
Go Back To Magyar Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll