d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Karácsonyi Ajándékok Topic
Prev13456721Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Nov 27 2014 02:42am
Quote (Anarkin @ Nov 27 2014 09:36am)
azoknak olyan ize feje van :D
enyémet burma+perzsa cross nak allitjak be, de szerencsere a ketto kioltja egymast

valami ilyesmi, ingyen dobaltak oket

http://www.warrenphotographic.co.uk/photography/bigs/34828-Fluffy-dark-chocolate-Birman-cross-cat-white-background.jpg

vao, elég szép. mienknek nincs nyomott pofája, azoktól hányok
Member
Gold: 6,440.13
Nov 27 2014 05:24am
Quote (jarabekg @ Nov 27 2014 09:28am)
a fogmosó pohár gáz, de ha már kávét iszol belőle, akkor nem az?

Miért vagy ilyen durci? :D

Egy műanyag fogmosópohár kevés ember álma, filléres, ráadásul annyiban kell kreatívnak lenni hozzá, hogy kurva erősen el kell képzelni egy abszolút nem illő ajándékot és még akkor sem biztos, hogy rálelsz egy göngyszemre.

Egy személyes ajándéknál viszont nem elég leakasztani a libriben az első könyvet. (Annál egyébként egyel rosszabb a könyvutalvány, amit csak egy hajszál választ el a színházbérlettől. Hisz nem te ajánlod neki az adott darabot/könyvet, hanem még ezen sem kell elgondolkoznod, veszel neki egy bérletet, aztán azt nézd meg, amit akar, te leszarod.)

De vegyük például a bögrért. Ha bemész és piros pöttyöket pingálsz egy fehér bögrére (már az is túlszárnyalja a színházbérlet kreativitását) akkor az valóban nem ütős, bár hozzáteszem, hogy még egy "normális" ajándék mellett azt mutatja, hogy nem sajnáltád rá az időt, hogy elmenj, kiválaszd, megfesd, stb. De speciel, ha rárajzol valami személyes dolgot, akkor azt egész biztos értékelni fogja. Hülye példa, de ha te kapnál a csajodtól egy diablós bögrét (vagy kaptál volna, mikor toltad a játékot) akkor az azt mutatná, hogy ebben a hülyeségben is támogat. Nem őedig azt, hogy ő komolyan egy bögrével akarta kiszúrni a szemed.

Nade mindegy.
Member
Gold: 5,390.00
Nov 27 2014 05:51am
Quote (beni @ Nov 27 2014 12:24pm)

Egy műanyag fogmosópohár kevés ember álma, filléres, ráadásul annyiban kell kreatívnak lenni hozzá, hogy kurva erősen el kell képzelni egy abszolút nem illő ajándékot és még akkor sem biztos, hogy rálelsz egy göngyszemre.

Egy személyes ajándéknál viszont nem elég leakasztani a libriben az első könyvet. (Annál egyébként egyel rosszabb a könyvutalvány, amit csak egy hajszál választ el a színházbérlettől. Hisz nem te ajánlod neki az adott darabot/könyvet, hanem még ezen sem kell elgondolkoznod, veszel neki egy bérletet, aztán azt nézd meg, amit akar, te leszarod.)

De vegyük például a bögrért. Ha bemész és piros pöttyöket pingálsz egy fehér bögrére (már az is túlszárnyalja a színházbérlet kreativitását) akkor az valóban nem ütős, bár hozzáteszem, hogy még egy "normális" ajándék mellett azt mutatja, hogy nem sajnáltád rá az időt, hogy elmenj, kiválaszd, megfesd, stb. De speciel, ha rárajzol valami személyes dolgot, akkor azt egész biztos értékelni fogja. Hülye példa, de ha te kapnál a csajodtól egy diablós bögrét (vagy kaptál volna, mikor toltad a játékot) akkor az azt mutatná, hogy ebben a hülyeségben is támogat. Nem őedig azt, hogy ő komolyan egy bögrével akarta kiszúrni a szemed.

Nade mindegy.

szerintem ha az agyagot is te banyaszod ki hozza, akkor sincs a bogrenel giccsesebb es otlettelenebb ajandek a vilagon meg egy
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Nov 27 2014 05:53am
Quote (jarabekg @ 27 Nov 2014 13:51)
szerintem ha az agyagot is te banyaszod ki hozza, akkor sincs a bogrenel giccsesebb es otlettelenebb ajandek a vilagon meg egy

én is igy gondolom, csak azt nem értem hogy tud fél oldalas tl;dr-t minden alkalommal a faszságairól irni
Member
Nov 27 2014 05:54am
Quote (jarabekg @ Nov 27 2014 12:51pm)

festhetsz neki pizzástányért is :D

amúgy én festettem bögrét és meglepően kurva faszán néz ki, pedig nem is tudok festeni
Member
Gold: 22,413.07
Nov 27 2014 05:55am
Quote (beni @ Nov 27 2014 12:24pm)

Nade mindegy.

ez a színházbérlet-fóbia honnan jött? :D
Member
Gold: 69.85
Quote (beni @ 27 Nov 2014 13:54)
festhetsz neki pizzástányért is :D

amúgy én festettem bögrét és meglepően kurva faszán néz ki, pedig nem is tudok festeni

Ha olyannak adod, aki jol tud absztrahalni, akkor mindegy, hogy nez ki.
Member
Gold: 343.00
Quote (jarabekg @ Nov 27 2014 11:51am)

:XD nézik az irodaban min röhögök

a csákány amivel bányásztál is kézi készítésű volt és terméskőből faragtad
Member
Nov 27 2014 05:56am
Quote (RRC @ Nov 27 2014 12:53pm)
én is igy gondolom, csak azt nem értem hogy tud fél oldalas tl;dr-t minden alkalommal a faszságairól irni

Annyira nem volt nehéz. Joshi beírta, hogy iso ötletek én meg adtam egy tippet, ami szerintem egynek jó.

De ha senki nem vesz a másiknak semmit, vagy borítékban átnyújt egy színházbérletet (Erzsébet utalvány is hasznos!) akkor nem szóltam.
Member
Gold: 280.00
Nov 27 2014 05:56am
Quote (jarabekg @ Nov 27 2014 12:51pm)

Ez a személyes hülységed és nincs valóságalapja, amint ezt elfogadod, nincs probléma a véleményeddel :D

Én pár éve csináltaqm bögrét, fateromnak bajszot rajzoltam rá, anyumnak meg elefántot merrt az a kedvenc állata
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456721Next
Add Reply New Topic New Poll