Quote (Cpt_Ghost @ 15 Nov 2014 22:53)
stop autista ok
ne legyel mar ilyen mint ezek a neckbeard buzik hogy mar egybol szar ha valamiben van erzelmi szal is
szerintem kurva jó filmet lehetne csinálni belőle. Egy ilyen brief pre-history (kb mint amikor a starwars elején megy a szöveg) és akkor belecsöppenünk James Raynor helyébe pont oda ahol elkezdődik a játék, megy a rebellió, belehet hozni szépen a kerrigan szálat azt kicsit boncolgatni, hogy üssön amikor new gettysburgben beüt a szar ... stb eleg jol meglehetne csinalni, csak akarni kell. (Bár semmiképpen nem férne bele egy filmbe normálisan sajnos)
Mint írtam nekem ez a véleményem.
Nincs bajom vele, ha van benne egy kis érzelmi szál, csak a hollywoodi megoldással van bajom, ahol mindig túldomborítják.
Vannak jó filmek, jó érzelmi szállal, de egy rakás filmet basztak már el vele.
Egy starcraft story hollywoodi stílusban:
jim-sarah szerelem szál indítása, bó'dogság. <persze ilyen elhúzott klisé fosként>
Szomorú elszakadás, agonizálás. <extraként árulás>
Egymásratalálás és bosszú a gonoszon, aki elválasztotta őket.
Az egész megspékelve olyan akciójelenetekkel, hogy egyedül lőnének le ugrándozva szaltózgatva hatszáz ellenfelet.
Ez mind benne van a storyban, de a tálalása ennyire egyszerű és elbaszott lenne, mint ahogy leírtam. [ugye mennyire el lehet kúrni egy jó storyt, ha a hangsúlyokat elmozdítjuk?]
Ne mond, hogy nem történt már meg ez így a filmgyártás történetében vagy ezerszer.
Így csinálnak egy komplex történetből egy hollywoodi fost.
Quote (ElCapitano @ 15 Nov 2014 22:53)
Ha olyan lenne mint az uj blizz bame trailere ahol a Disney kisfiu van meg a majom akkor tuti nem, de ha mondjuk w3 atvezeto videoi, wow, sc cin.trsilerjei minoseget hozna akkor eleg drool lenne.
Elég durva belegondolni, de egy warcraft 3 vagy starcraft videó a mai napig jobban üt, mint az újak. Még a d2 videói is jobban tetszenek a hároménál.
Egyedül a wow az ami szerintem a wod eddigi klipjeivel hozza a szintet.
De videóban szerintem egyértelműen rosszabb lett a blizz. <az csak hab a tortán, hogy azok ráadásul kurvarégiek és még így is jók>
Még mindig emlékszem arra, ahogy elgurult artas apjának véres koronája... Pedig iszonyatosan régen játszottam vele.
This post was edited by CyberPunk666 on Nov 15 2014 03:10pm