Quote (Senee @ 23 Sep 2014 08:34)
az is egy betegség
a buzi se tehet róla, hogy buzi és hiába a többség által jobban elfogadott, hogy a férfi a pinát szereti; őt az nem hozza izgalomba
olyan mintha azért vernének téged agyon mert kancsalnak születtél
jó mondjuk abban igazad van, hogy ha már a tettek mezejére lép a pedofil az azért büntetendő kell legyen erősen
de akik még nem csináltak semmit azok csak beteg emberek és kb szenvedés minden napjuk az életben, mert sosem érezhetnek igazi örömöket (amikre szükségük van) az életükben
én őket se bántanám de ugyanúgy bezárnám csatornamunkára (e: mármint akik a tettek mezejére léptek)
se a kisgyerekeknek nem lesz jobb attól, hogy megcsonkitod azt az adott faszt se senkinek nem lesz belőle haszna
igazságérzet.... a bosszú meg ezek a gyűlölet-folytató-generáló szarok miatt tart ott a világ ahol
Kit érdekel a haszon? Ne legyél mar barom.
Nem lesz a társadalomnak haszna a dologból.
Mar bocs de ki nem szarja le ezt ilyen helyzetben?
En azt mondom, hogy dögöljön meg az aki megerőszakol egy gyereket.
Nem lep a tettek mezejére.
Na itt egy story:
2 éve kb nyáron jött ide egy szülő szólni, hogy egy pasi a gyerekeket kamerazza a gyerek medencében /3-6 évesek/ es az élményben.
A pedofil állatot a kapuig rugdostam kb mert meg nekem akart jönni, hogy ezt lehet meg stb.
Ja es tangaban jarkalt.
Nesze neked. Csak ott alt egy szál tangaban es kamerazta a gyerekeket. Akar később a te gyereked.
Vidd haza wc-t takarítani bazd.
Es akkor te meg akarod védeni az ilyet. Grat.
This post was edited by Psyclon on Sep 23 2014 02:16am