Quote (zsansaccount @ Aug 28 2014 10:36am)
a legtöbb ilyen úgy működik, h elmegy xy orvoshoz, türelmetlen, omg nem gyógyultam meg 1 hét alatt, elmegyek vmi spiritualistához is. aztán ha szépen lassan meggyógyul, akkor ofc a spiritualista gyógyított meg kézrátétellel, nem a folyamatos orvosi kezelés
amúgy meg ha vki felépül mondjuk szívrohamból vagy rákból és utána változtat az életmódján és boldogan él 90 éves koráig, akkor az is az orvosok érdeme, mert ha nem lennének, akkor nem élte volna meg az életmód változtatás lehetőségét (fyi)
amúgy be kellene lépned a szcientológiai egyházba, ott megértő fülekre találnál.
Kibeszél spiritualistáról te szerencsétlen, a videóban is szerepelnek orvosok, csak a szkeptikusabb fajtából, egyáltalán nem vagyok az orvosok ellen direkt írtam, hogy a vészhelyzeteknél nagyon hasznosak,
csak a krónikus betegségekkel nem tudnak mit kezdeni, második sorra meg, írod, hogy van aki felépül rákból/szívrohamból, implikálod, hogy a kezelésektől épült fel, úgy, hogy egy kibaszott cikket/kutatást nem olvastál el, a kezelések hatékonyságáról, vagy arról, hogy hogy működnek
pl szívinfarktusnál, statin drogok, katéter, stb. sőt lefogadom fingod sincs, hogy egyáltalán mi a protokoll ilyen esetekbe, de bejössz a topikba és írsz egy ide nem illő faszságot, úgy, hogy bele se néztél a videóba, csak elolvastad a többiek kommentjét és egyből úgy érzed írnod kell egy hasonlót, csak, hogy ne tagadjanak ki, nevetséges
Quote (josheide @ Aug 28 2014 09:54am)
Aha, ez tipikusan olyan dolog, ami nem hagy nyomot.
http://breastcancerinfoblog.com/wp-content/uploads/2014/07/lungs-after-quitting-smoking.jpg
Kicsit el vagy tevedve.
A zsirleszivas halalozasi aranya se 20-30%.
Es ha mar ott a tumor, akkor feldughatod magadnak a zoldsegeid, nem fogjak megmenteni az eleted.
Sry igazad van, elírtam nem a zsírleszívást akartam, hanem ezt a ,,gastric bypass" műtétet magyarul nem tudom gyomor/bélszűkítés? 6 hónapon belül 15-20%-a jelez komplikációkat és 2% 1 hónapon belül belehal. Pedig az elhízás tényleg 100%-ban étrend kérdése.
Írod, hogy ha ott a tumor akkor feldughatod a zöldsegidet, ezt az allítást megis mire alapozod? Pont, hogy ilyenkor a legfontosabb. Szerinted ha megfazol vagy lazad van mi gyógyít meg? Nem a gyógyszer amit beveszel hanem a szervezeted. Miért lenne más a rák? Meg kell teremteni a megfelelő körülményeket a gyógyuláshoz.
Imo több értelme van mint kórházba menni ahol megmérgeznek+sugaraznak (ami rákot okoz) mindez egy stresszes környezetben ahol parízeres margarinos kenyeret kapsz reggelire meg vacsorára.
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 28 2014 09:46am)
Regen is volt rak, nehany fajtajat neven is neveztek. Van olyan fajtaja ami azota sokkal elterjedtebb,e s van olyan ami szinte elo se fordul, nem is ertem ezt a nagy altalanositast.
Nyilvan sok hatulutoje van a modern vilagnak, de nem mindegyiket muszaly megelned. Es eppen ez az amiben mas a jelenkor, mert mostmar az eletmodjaert mindenki maga felel(beszeljunk a legalabb fejlodo tarsadalmakrol), lehetosege van gyakorlatilag barmire esszeru keretek kozott. Ehet valasztekosan, elhet jo levegon, mozoghat sokat, kerulheti a tomegesen eloallitott eteleket es adalekokat etc - persze mindennek megvan az ara, es nem feltetlenul penzben, ezt csak a lelekben szegenyebbek kedveert irom ide. Az orvosok feladata nem az, hogy eletmodra oktassak az embereket, hogy megvaltoztassak a tarsadalmat, de szerintem tulnyomo reszt egy lenyegesen jobb utat kinalnak az embereknek mint amilyet jarnak.
Innentol kezdve mi ertelme az orvosokat meg a vilagot okolni a rakert es a ravalo gyogyszerekert? Biztos vagyok benne, hogy az orvosok tulnyomo tobbsege mindent megtesz a betegeiert, ok sem lelkesednek a kemoterapiaert, es ha draga hat draga. Mindennek megvan az ara, es ez ennyibe kerul. Ha megtudnak gyogyitani meggyogyitanak, es valoszinuleg sokkal tobbe kerulne, sokkal tobbet lehetne vele keresni, es akkor meg azert lehetne sirni.
Nagyon tetszett ez a komment, igen részben ezért is nyitottam a topicot, pont ezt sugallja ez a video is imo, hogy ne az orvosokra hagyatkozzon senki az egészségét illetően hanem vállaljon felelősséget érte. Szerintem se rossz emberek az orvosok, ők segíteni szeretnének biztos vagyok benne, de tény, hogy a krónikus betegségeknél nagyon rossz a felépülés aránya, nem működnek a protokollok.
Quote (Fej @ Aug 28 2014 11:25am)
amennyire tudom zsan pecsett tanul az orvosin, talan pszichologiat
Akkor gondolom megsértődött, hogy valaki meg meri kérdőjelezni az orvostudományt, ha viszont orvosnak tanul, gondolom járt kórházban és látja mik az eljárások szívbetegeknél/cukorbetegeknél stb.
This post was edited by championmath on Aug 28 2014 03:31am