Quote (Vismajor @ 6 Aug 2014 17:04)
Azaz igazság, hogy nem látom, miből csinálják a húspogácsát: Faszudja. De amíg én ott melóztam semmi arra utaló jellel nem találkoztam, hogy baszakodnának a hússal. + a mekit minden egészségügyi szervezet leellenőrzi havonta vagy 3x, és akkor ez csak magyarország: Szerinted amerikában mennyire veszik komolyan? És a mekiben minden meki: Egy étterem tulajdonosa mindent a mekitől vesz meg, tehát a sajtburger nyugat-virginiában elvileg ugyanolyan ízű, szagú, és állagú mint a nyugatinál.
Tehát mi okom lenne azt hinni, hogy a fosból csinálják? mintha az ledokumentálható lenne a számodra, hogy a hentesnél vett darálthús az minőségú hús, és nem a padlóról söpörték össze...
a húst nem sütik semmilyen olajban(mármint most nem a panírozottakról beszélek), a saját zsírjában sütik ki, az meg nem is baj, ha kisül.
A zsemle az főellenség a finomított liszt miatt(a cukrot most hagyjuk) de a kólában csak a cukor rossz wtf mon :s a kólában minden rossz, semmi olyan nincs benne( a vízen kívül) amire a testnek szüksége lenne, semmi(most írhaténk fantát, spreitot, érted)
Nem vagyok ingerült, csak úgy írtad, hogy örülsz, hogy más is így gondolkozik, mintha ez üdvözítő lenne: Mert nem úgy gondolkozik ahogy te, hogy éljünk és együnk egészségesen, hanem csak simán úgy, hogy a meki SZAR a balatonparton az olajtól tocsogó sültkolbász krumplival és sörrel viszont kurva egészséges és finom(túlzok)
Én nem vagyok a meki mellett, de azért lássunk már be obv dolgokat: A hús ott is hús, a zöldség ott is zöldség, mégha nem is fél órával azelőtt szedték le a tőről... És vannak egészségtelen dolgok a mekiben(leírtam) de ha én úgy eszek egy menüt, hogy salival és narancslével akkor fogadok veled egy szopásban, hogy egészségesebben ebédeltem mint a nemzet 80%a
Nemrég kénytelen voltam a mcdonaldsban enni, mert 10 órát vártam a reptéren, és ez volt az egyetlen megfizethető dolog (van ilyen hely is a világon, a pizzásnál 1000 forint lett volna 1 szelet).
A sajtburger zsömléje és húsa más ízű volt, sósabb a hús, és erősebb íze volt a zsemlének. A krumpli vékonyabb hasábokra van vágva és így a hazaival ellentétben a közepe is sül és nem fő.
Ofc nagyon hasonló, de egész biztosan vannak különbségek, ha még Európán belül sem teljesen ugyanolyan. Ilyen alapon lehet köztük minőségi eltérés is. Szerintem amit itthon kapsz az rosszabb minőségű, mint valami komolyabb ország esetében.
This post was edited by CyberPunk666 on Aug 6 2014 09:26am