d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Késes Angel Progress Topique
Prev13456722Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Jul 29 2014 05:17pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:13am)
lehet
de az elmúlt 8 évbe volt folyamatosan nőm amikor össze akartam valakit szedni és nem az utcán kellett idegeneket leszólítgatnom

hát már nemazért de én emlékszek még vagy 2-3 hónapot sírtál hogy minden nő kurva és hogy nemlehet rendes barátnőt találni, aztán összejöttél valami szaktársaddal aki nemvolt annyira fullos kinézetben (nem bántásból, csak objektíven írom srsly), aztán meg valami olyan csajjal aki többszöris megcsalt és ígyis velemaradtál 1 ideig. tényleg nem azért írom hogy baszogassalak de azért gyakorolhatnál egy kis önkritikát mert remélem te képes vagy rá nemvagy ilyen vanek szinten. te sem vagy az a tökéletes csajozógép aminek beállítod magad és bőven rádférne még a fejlődés. például ha lett volna 10 másik opciód valószínűleg nemmaradtál volna a csajjal aki megcsalt többszöris hanem egyből kibaszod a faszba és szerzel 1 jobbat 2 nap alatt és azzal leszel, ha tartós pinát akarsz magadmellett

tudom hogy kurvára bennevan az imázsodban az hogy te vagy a tökéletes alfa csajozógép és emiatt is nem fejlődsz 1 szintnél tovább, pedig bőven tudnál ha elengednéd ezt az egoista dolgot magadtól

Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:14am)
mind1, nem leszólni akarom a dolgot, csak én nem csinálnám, de gl
rici progressére meg külön kíváncsi leszek

helyes, ha mindenki csinálná úgyse maradna sok csaj nekem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 05:18pm
Member
Gold: 0.00
Jul 29 2014 05:19pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 29 2014 11:17pm)
hát már nemazért de én emlékszek még vagy 2-3 hónapot sírtál hogy minden nő kurva és hogy nemlehet rendes barátnőt találni, aztán összejöttél valami szaktársaddal aki nemvolt annyira fullos kinézetben (nem bántásból, csak objektíven írom srsly), aztán meg valami olyan csajjal aki többszöris megcsalt és ígyis velemaradtál 1 ideig. tényleg nem azért írom hogy baszogassalak de azért gyakorolhatnál egy kis önkritikát mert remélem te képes vagy rá nemvagy ilyen vanek szinten. te sem vagy az a tökéletes csajozógép aminek beállítod magad és bőven rádférne még a fejlődés. például ha lett volna 10 másik opciód valószínűleg nemmaradtál volna a csajjal aki megcsalt többszöris hanem egyből kibaszod a faszba és szerzel 1 jobbat 2 nap alatt és azzal leszel, ha tartós pinát akarsz magadmellett

tudom hogy kurvára bennevan az imázsodban az hogy te vagy a tökéletes alfa csajozógép és emiatt is nem fejlődsz 1 szintnél tovább, pedig bőven tudnál ha elengednéd ezt az egoista dolgot magadtól

hát itt azért összemosódik 1-2 trollkodás meg 1-2 igazi sztori, de van benne igazság, y
Member
Gold: 355.92
Jul 29 2014 05:23pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 01:14am)

1 hét után ki fog menni az emberek közé
Member
Jul 29 2014 05:24pm
Quote (Saenchai @ Jul 29 2014 11:23pm)
1 hét után ki fog menni az emberek közé

nem
lol
Member
Jul 29 2014 05:29pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:19am)
hát itt azért összemosódik 1-2 trollkodás meg 1-2 igazi sztori, de van benne igazság, y

meg még annyit hozzáteszek hogy 1 férfi élete arra elég hogy 1-2 skillt kimaxoljon teljesen, többre nemnagyon. van aki egész élete alatt 1 dolgot nem sajátít el maximális szinten, max a faszverést

valakinek ez mondjuk 1 hangszer, valakinek programozás, diy cuccok etc

na most mivel azért élsz hogy REPRODUKÁLJ, ez a legesszenciálisabb dolog az egész férfiéletben, nemhiába forog sokmindenkinek a pina körül az egész élete

körülbelül ez a skill az amit az egyik legnehezebb kimaxolni, de az egyik legjövedelmezőbb is. volt egy ilyen quote hogy épp kezdte a pickupot 1 csávó és 1 csajhoz nembírt odamenni és mondta hogy ez milyen gecinehéz, és akkor mondták neki hogy "pickup is 50 times harder than you now think it is, but also 50000 times more rewarding". szerintem még nemnagyon bírjuk felfogni mennyivel boldogabbak és elégedettebbek azok az emberek akiknek ez a skillje már nagyon nagyon fejlett, de rohadtul kíváncsi vagyok rá.

nyilván kurvanehéz, meg a társadalom se akarja hogy eztcsináld, minden ezellen szól, pedig kb ez az egyetlen dolog az életben amit tényleg érdemes. főleg hogy ösztönlény szinten mindent a pina miatt csinálsz, azért dolgozol, azért tanulsz, azért fejleszted magad, azért jársz bulizni, azért akarsz sok pénzt, azért gyúrsz, még ha úgyis hiszed hogy ez nem így van, minden erre vezethető vissza. mennyi fölösleges dolgot kitudsz baszni az életedből, ha nemkell ilyen "kerülőutakon" szerezned a csajokat, rengeteget sztem

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 05:30pm
Member
Jul 29 2014 05:31pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Jul 2014 01:11)
tényleg nem értem a ti elképzeléseteket a világról. szerintem simán csak bevagytok szarva ettől és ilyen önhazugságban éltek és próbáltok lehúzni ugyanúgy mint egyébként a társadalom nagyrésze mert így megnyugszik a lelketek hogy nemkell csinálni semmit tényleg

semmivel sem kevesebb vagy rosszabb az utcán vagy a deákon vagy 1 szorakozohelyen ismerkedni mint az interneten vagy könyvtárban vagy családi ebédnél vagy nemtom igazából nektek mi az elképzelésetek.

szerintem csak bevagy szarva és ezért keresed a kifogásokat, nincs semmilyen "szint"

máté
akárhányszor valaki nem úgy gondolkodik, mint te, egyből arra gondolsz, hogy mások milyen szarok, meg hogy társadalmi nyomás, meg insecure mindenki
egyszerűen csak nem úgy gondolkodnak mint te, és nem azok az értékeik, mint neked, és ezt igazán elfogadhatnád
Member
Jul 29 2014 05:38pm
Quote (tevetava @ Jul 30 2014 12:31am)
máté
akárhányszor valaki nem úgy gondolkodik, mint te, egyből arra gondolsz, hogy mások milyen szarok, meg hogy társadalmi nyomás, meg insecure mindenki
egyszerűen csak nem úgy gondolkodnak mint te, és nem azok az értékeik, mint neked, és ezt igazán elfogadhatnád

én elfogadom, de azt is látom hogy ezek a "gondolatok" csak visszafogják őket. az emberi gondolkodásmód nem egy kőbe vésett dolog, hanem meglehet változtatni, ezért próbálom őket baszogatni hogy hátha 1 kis változást elő tudok idézni. abban lehet igazad hogy a stílusom nem mindig a legkultúráltabb, rossz beidegződés a régi fórumos flamek miatt

most azon lehetne vitatkozni hogy én tudom-e jól hogy mi korlátoló gondolat meg mi nem, de ha elgondolkozol rajta hogy melyik a limiting belief, az hogy lehet utcán jócsajt találni, vagy nemlehet utcán jócsajt találni, szerintem elég obvious. habár abban igazad van hogy sok olyan dologba is beleugatok teljes meggyőződéssel amiben nembiztos hogy igazam van
Member
Gold: 77.00
Jul 29 2014 07:31pm
mesh nekem azt mondtad, hogy utálod ha valaki tl;dr szöveget ír valaki. :(
Member
Gold: 21,598.00
Jul 29 2014 08:21pm
máté normális embernek tűnsz nekem, én segíthetek neked ha kell valaki, igaz ignorálni fogsz mert LÓL MARCIKA LÓL, de ha komolyan gondolod akkor én itt vagyok
Member
Gold: 95.00
Jul 29 2014 11:29pm
Quote (xGurke @ Jul 30 2014 01:14am)

Nem tudom o ki
De en postolni semmit nem fogok a subra, meg azt se latom mi ertelme lenne
Csak azert hogy pont te rohoghess rajta nn
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456722Next
Add Reply New Topic New Poll