Quote (xGurke @ Jul 30 2014 12:19am)
hát itt azért összemosódik 1-2 trollkodás meg 1-2 igazi sztori, de van benne igazság, y
meg még annyit hozzáteszek hogy 1 férfi élete arra elég hogy 1-2 skillt kimaxoljon teljesen, többre nemnagyon. van aki egész élete alatt 1 dolgot nem sajátít el maximális szinten, max a faszverést
valakinek ez mondjuk 1 hangszer, valakinek programozás, diy cuccok etc
na most mivel azért élsz hogy REPRODUKÁLJ, ez a legesszenciálisabb dolog az egész férfiéletben, nemhiába forog sokmindenkinek a pina körül az egész élete
körülbelül ez a skill az amit az egyik legnehezebb kimaxolni, de az egyik legjövedelmezőbb is. volt egy ilyen quote hogy épp kezdte a pickupot 1 csávó és 1 csajhoz nembírt odamenni és mondta hogy ez milyen gecinehéz, és akkor mondták neki hogy "pickup is 50 times harder than you now think it is, but also 50000 times more rewarding". szerintem még nemnagyon bírjuk felfogni mennyivel boldogabbak és elégedettebbek azok az emberek akiknek ez a skillje már nagyon nagyon fejlett, de rohadtul kíváncsi vagyok rá.
nyilván kurvanehéz, meg a társadalom se akarja hogy eztcsináld, minden ezellen szól, pedig kb ez az egyetlen dolog az életben amit tényleg érdemes. főleg hogy ösztönlény szinten mindent a pina miatt csinálsz, azért dolgozol, azért tanulsz, azért fejleszted magad, azért jársz bulizni, azért akarsz sok pénzt, azért gyúrsz, még ha úgyis hiszed hogy ez nem így van, minden erre vezethető vissza. mennyi fölösleges dolgot kitudsz baszni az életedből, ha nemkell ilyen "kerülőutakon" szerezned a csajokat, rengeteget sztem
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 29 2014 05:30pm