d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Heroes Of The Storm Topic
Prev13456751Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 14 2014 09:35am
tehát akkor ha jól értemez egy lol copy wow insta lesz
természetesen játszom majd vele
Member
Gold: 5,390.00
Jul 14 2014 09:38am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 04:21pm)
Ha nem a blizzard csinálta volna, akkor a hs playerek 99%-a soha a büdös életben nem kezdett volna el semmilyen kártyás játékot. A blizzard+wow adta el.
Ettől még persze lehet jó móka, csak a hátszél nélkül soha nem érne el önállóan sikereket.

Viszont én komoly MMORPG, RTS, HnS játékokat várok, de ha mondjuk FPS, TPS vagy hasonló új stylusba kezdenek az is rendben van, de komoly keményvonalas AAA játékokat is kéne gyártani... Mármint normálisat.

Lehet tényleg ez az oka, de szerintem a minőség is sokkal gyengébb lett.

hát, várjuk meg a titant, elvileg az nagy ütőkártyája lesz a blizznek, minden idők legjobb mmorpg-jének harangozzák ár évek óta

nekem mindegy, csak lehessen vele $$-t keresni, jobb mint a rendes munka
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 09:40am
Quote (jarabekg @ 14 Jul 2014 16:38)
hát, várjuk meg a titant, elvileg az nagy ütőkártyája lesz a blizznek, minden idők legjobb mmorpg-jének harangozzák ár évek óta

2017-re már screenshotot is láthatunk róla :C
Member
Gold: 59.00
Jul 14 2014 09:43am
nekem már alapból az nem tetszik, hogy keverik a különböző játékokból a herokat. (tudom, ez a lényege kb, de akkoris). szerintem iszonyat hülyén néz ki, hogy egyes herok ilyen lovagok és lovon közlekednek, mellette meg megy mondjuk egy robotszerű akármi az sc2ből.

arról nem is beszélve, hogy így videó alapján lol#2.

This post was edited by Nerz8 on Jul 14 2014 09:43am
Member
Gold: 1.00
Jul 14 2014 09:48am
Quote (jarabekg @ 14 Jul 2014 17:38)

imo azt a projektet a teljes tanácstalanság jellemzi náluk, mert lassan tovább készül, mint a Duke Nukem Forever, és most kezdték újra... megint.

Quote (Anarkin @ 14 Jul 2014 17:33)
meh? most akkor új legyen vagy ne?

Attól lehet új egy játék, hogy a stílusa ugyanaz. Simán játszanék más új világokban ilyeneket.
De simán csinálhatnának mondjuk fpsrpg-t, sőt mmofpsrpg-t.
Simán kitalálhatának új történeteket.
Sőt még az sem zavarna, hogy a 3 nagy címet viszik, ha nem arról lenne szó, hogy a warcraft storyjának a végén visszautazunk az időben az elejére, hogy ne kelljen új szereplőket és történetet kitalálni (ez történik most a wowban).

Nem várok mást a blizztől csak annyit, hogy azt tegye meg, amit tett anno a w3, d1-3, sc vonallal. Építsen kultuszt, csináljon meg valamit a legjobban. Ahogy senki MÉG ők sem azelőtt.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 14 2014 09:51am
Quote (CyberPunk666 @ 14 Jul 2014 16:48)
imo azt a projektet a teljes tanácstalanság jellemzi náluk, mert lassan tovább készül, mint a Duke Nukem Forever, és most kezdték újra... megint.

Attól lehet új egy játék, hogy a stílusa ugyanaz. Simán játszanék más új világokban ilyeneket.
De simán csinálhatnának mondjuk fpsrpg-t, sőt mmofpsrpg-t.
Simán kitalálhatának új történeteket.
Sőt még az sem zavarna, hogy a 3 nagy címet viszik, ha nem arról lenne szó, hogy a warcraft storyjának a végén visszautazunk az időben az elejére, hogy ne kelljen új szereplőket és történetet kitalálni (ez történik most a wowban).

Nem várok mást a blizztől csak annyit, hogy azt tegye meg, amit tett anno a w3, d1-3, sc vonallal. Építsen kultuszt, csináljon meg valamit a legjobban. Ahogy senki MÉG ők sem azelőtt.

hellgate blizzard edition elég yosh lenne :c
Member
Gold: 21,598.00
Jul 14 2014 10:01am
ja amúgy a HotS elég kakinak látszik mint minden más ASSFAGGOTS ami nem dota, de lehet kicsit biased vagyok
Member
Gold: 1.00
Jul 14 2014 10:03am
Quote (Anarkin @ 14 Jul 2014 17:51)
hellgate blizzard edition elég yosh lenne :c

Elismerem, hogy ilyeneket így kitalálni és megcsinálni nem könnyű, mint a warcraft univerzum (azért ezt a példa, mert messze ez a legnagyobb és legalaposabb).
Nagyon aprólékosan ki kell dolgozni és tényleg jónak kell lennie a történetnek is, hogy befusson. De a blizzard egyik legnagyobb sikerét 50%-ban a világok megalkotásának köszönheti. 50%-ban meg a játékmechanikának, és azt is leszarják mostanában.

Az összes korábbi blizz game egy komoly alaposan kidolgozott világot hozott és rengeteg munkát a theorycraftereknek.

Az összes játékuk technológiailag egy fos volt a kijövetelekor. Grafika elég egyszerű volt, és nem is tartalmazott mindent, amit bele lehetett volna tenni, de mégis jó volt.
Az egyszerű grafika ellenére nagyon hangulatos volt, és a játékmenet is kellően kidolgozott.

Hasonlítsd össze a d2 elméletét a skillfákat, a szintfüggő dolgok működését, az OW meg fene tudja még mik voltaknak a működését, a mi mire hat, mire nem, részletek, apróbásgokat, a diablo 3 skillrendszerével és tulajdonságok működésével.

Anno az arreat summiton lévő képletek és leírások alapján számolgattuk, hogy mi hogyan lenne a legjobb, most meg az a cél, hogy egy két soros tooltipp minden információt át tudjon adni, és ne kelljen 2 gombnál többet használni.

Szerintem igenis nagyon más úton jár a blizzard, mint régen, és sajnos senki sem járja azt az utat már, amit ők régen. Talán nem elég kifizetődő minőségi játékokat gyártani, vagy csak így könnyebb és azért.
Member
Gold: 95.00
Jul 14 2014 11:20am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 14 2014 06:03pm)
Elismerem, hogy ilyeneket így kitalálni és megcsinálni nem könnyű, mint a warcraft univerzum (azért ezt a példa, mert messze ez a legnagyobb és legalaposabb).
Nagyon aprólékosan ki kell dolgozni és tényleg jónak kell lennie a történetnek is, hogy befusson. De a blizzard egyik legnagyobb sikerét 50%-ban a világok megalkotásának köszönheti. 50%-ban meg a játékmechanikának, és azt is leszarják mostanában.

Az összes korábbi blizz game egy komoly alaposan kidolgozott világot hozott és rengeteg munkát a theorycraftereknek.

Az összes játékuk technológiailag egy fos volt a kijövetelekor. Grafika elég egyszerű volt, és nem is tartalmazott mindent, amit bele lehetett volna tenni, de mégis jó volt.
Az egyszerű grafika ellenére nagyon hangulatos volt, és a játékmenet is kellően kidolgozott.

Hasonlítsd össze a d2 elméletét a skillfákat, a szintfüggő dolgok működését, az OW meg fene tudja még mik voltaknak a működését, a mi mire hat, mire nem, részletek, apróbásgokat, a diablo 3 skillrendszerével és tulajdonságok működésével.

Anno az arreat summiton lévő képletek és leírások alapján számolgattuk, hogy mi hogyan lenne a legjobb, most meg az a cél, hogy egy két soros tooltipp minden információt át tudjon adni, és ne kelljen 2 gombnál többet használni.

Szerintem igenis nagyon más úton jár a blizzard, mint régen, és sajnos senki sem járja azt az utat már, amit ők régen. Talán nem elég kifizetődő minőségi játékokat gyártani, vagy csak így könnyebb és azért.

Vagy csak latjak hogy a casualok tobben vannak mint az ertelmes emberek igy inkabb nekik keszitik a gamet
Member
Gold: 85,930.00
Jul 14 2014 12:20pm
overall annyit mondanek hogy blizz jatekokra jellemzo az hogy konnyu elkezdeni/belejonni, de nehez pronak lenni, ez nagyjabol igaz minden gamere
talan d3ra nem, oda azert telleg nem kell "skill" imo, geartol fugg majdnem minden, meg hogy kiallsz a fosbol a foldon

wow
cyberpunk hatvanszor megemlitette hogy mar nulla otletuk nincs sztorival kapcsolatban, igen, wodban feltunik nehany regi arc wc2/3bol, es akkor mi van?
ennyi erovel tbcben illidan meg wotlkban lich king is otlettelen szar volt, mert mar ottvoltak wc3ban
arrol nem is beszelve hogy nem teljesen "idoutazas" az egesz, alternativ univerzumrol van szo, tortenet meg tok mas mint volt, mashogy fognak alakulni dolgok mint elozoleg, de oke

d3
akarki akarmit mond, d3 semmivel nem votl roszabb mint d2, azon kivul hogy nem volt benne broken szar pvp (ami d2ben az volt, meg az ilyen megcsinalt szabalyokkal is voltak erdekes dolgok, pl bonenec vs fbes)
pve content nem volt d2ben (nem, p8 baal run az nem pve, ahol allsz es nezed a hammert hogyan oli a waveket), ellenben d3ban volt "progress" a regi infernon, de mondjuk most is van, nem lehet csak ugy t6ot letolni
d2 kicsit komplexebb volt nehany dologgal mint az ow meg hasonlok, d3 az "straightforward" ami szerintem nem egy rossz dolog
ha visszanezek, nemtudom hogy voltam kepes d2vel jaccani evekig, otletem sincs tenyleg, dueleztem azt kb ennyi
valoszinuleg a nosztalgia is rasegit a d3 hatere, nem mondom hogy tokeletes jatek, de d2hoz kepest nem szar egyaltalan, sot.

hearthstone
az teljesen igaz hogy a wow theme segitett a gamen, mert sokaknak ismeros arcok/mobok/etc vannak benne, de valoszinuleg e nelkul is sikeres lett volna
egyelore problemak vannak a metaval, ami varhato volt, mert nagyon keves card van a gameben (4 vagy hany honapja volt csak official launch), konkretan annyira rossz hogy elore meg tudod mondani mit fog jaccani az ellenfel
szerintem ha varunk egy par evet, tobb carddal, meg etc, eleg jo kis game lesz
annak nem ajanlom aki nem tud vesziteni viszont, mert ragequittelni fog 24/7 (mint en, imadom es utalom is egyszerre ezt a gamet)

hots
ugyanaz mint hsnel, beraknak dolgokat scbol/wowbol/diablobol, es maris sokan ki fogjak probalni
foleg hogy ingyenes lesz, ezert en is bele fogok nezni, mondjuk nem tervezek folyamatosan jaccani vele, de sztem sokan megnezik majd es maradnak is vele
nem ertek nagyon a dotahoz meg lolhoz nem nagyon szeretem a mobakat, emg azt se tudom mennyien jatszanak vele, de az biztos hogy hotsnak jol kell szerepelnie mert itt van eros konkurencia, nem ugy mint hsben pl

najo kicsit tldr lett

Go Back To Magyar Topic List
Prev13456751Next
Add Reply New Topic New Poll