d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > írd Le Hogy Mit álmodtál Ma/tegnap Este
Prev13456722Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 2 2014 07:01am
Quote (AngryBug @ 2 Jul 2014 15:01)
Puszillak Krisztián!
:love: AngryBug @ Jsp  :love:

stop
Member
Gold: 0.16
Jul 2 2014 07:01am
Quote (Rawen @ Jul 2 2014 01:01pm)
stop

megkérem csinaljon neked is
Member
Jul 2 2014 07:03am
Quote (AngryBug @ 2 Jul 2014 15:01)
megkérem csinaljon neked is

akkor inkább letöröllek
Member
Gold: 834.97
Jul 2 2014 07:03am
Quote (Rawen @ Jul 2 2014 02:01pm)
stop

hollo én téged nagyon szeretlek ám :) :) :) <3
Member
Jul 2 2014 07:08am
mindenki meleg
Member
Gold: 0.16
Jul 2 2014 07:11am
Quote (Rawen @ Jul 2 2014 01:08pm)
mindenki meleg

Member
Gold: 122.92
Jul 2 2014 07:37am
Ha meg nem olvastad volna:
Regen en is csinaltam, volt egy kis notesz + toll az agyam mellett, es ebredes utan rogton leirtam ezeket
Azt olvastam, hogy ha rovid idon belul nem irod le oket torlodik ("biztonsagi okokbol", hogy tudd mi a valos es mi nem) de ha visszaolvasgatod oket akkor idovel egyre tobbre tudsz emlekezni
Meg vannak ilyen gyakorlatok is (tukor,lampa)

Lucid Dreaming:

Quote (cowding @ Jan 18 2012 09:53pm)
" 1. éjjel: Óriáspatkányokra vadászás pár emberrel szellemírtós féle ruhában, valahol a sivatagban"

Quote (cowding @ Jan 19 2012 07:38pm)
"2. éjjel: Az iskolában voltam infó órán, de a terem nem volt ismerős, a tanár meg mintha a kémiatanárnőre hasonlított volna. Valami vizsgaféleség kiosztása volt épp, osztálytársaimra emlékszem, pld Fanni örült, hogy ötöst kapott és Balázs is ottvolt. Én 4 est kaptam a dolgozatom és 2 est valami fogalmazásra amiről nem is tudtam és meg se kaptam. Ez után a terem átrendeződött és a hátsó padba ültem Domával. A padnak nem volt meg az a tároló része, e helyett egy négyzetes hosszú vas hegyes véggel volt ott, a pad Domafelé eső részéhez fogatva és olyan 45 fokos szögben lógott be a pad közepe felé. Ezen volt egy külföldi márkájú dobozos sör, amit valahogy a vas helyes fele kilyukasztott, mert mozgattuk és kiömlött a sör. álom vége"

3. éjjel: nincs feljegyzés

Quote (cowding @ Jan 21 2012 05:00pm)
4. éjjel: Leestem egy háztetőröl és zuhantam, de mivel jó érzés volt, a föld egyre lejjebb süllyedt, így nem csapódtam be. Egyre gyorsabban zuhantam, a végén már nem láttam, utolértem a földet és felkeltem a becsapódásra. A telefon melletem volt az ágyon, megnéztem facebookot azután odaültem gépezni, de nem tudtam bekapcsolni a monitort. Kimente a fürdőbe, de amint belenéztem a tüköre ( az ajtóval rögtöm szembe van) éles fájdalmat éreztem a fejemben, kirázott a hideg és megint az ágyamba kerültem, viszont a testem mögül láttam magamat, csak a hátam. Nem tudtam mozogni, elaludtam és kb negyed óra mulva felkeltem. remélem most ébren vagyok

Quote (cowding @ Jan 23 2012 06:44pm)
5. éjjel: Valami havas helyen egy faházban vagyok anyummal és hugommal, sok ablaka van a háznak, egyszer csak meglátok egy helikoptert zuhanni, ordítok hogy földre mindenki, aztán a helikopter pár házzal arrébb lezuhan, a házunkat kettévágja és eldől. Itt már egy hatalmas alumínium kocsifelninek néz ki. 2. álom: nagy szerelmemmel akiből csúnya freindzone lett találkoztam és beszélgettünk és most hiányzik

Quote (cowding @ Jan 25 2012 11:14pm)
6. éjjel: Valami határon akartam átkelni, de gyalogosan léptem be és vonattal mentem volna, az állomás pont úgy nézett ki mint örs metró. Az ellenőr is azon a helyen állt, csak a reptereken megszokott üvegfülkében volt. Megnézte az igazolványom és meglátott benne valami kajakupont. Megkérdezte, hogy csiga miért van nálam? Mondom micsoda? azt válaszolta, hogy ne nézzem hülyének, tudja h füvezek. Mondom what the fck man. Aztán mondja, hogy nincs para csak egy kicsit várnom kell, amíg átléphetem a határt. Elvette az igazolványom és adott valami kulcsot üvegből, amire valami szám/betű kód volt írva. Eltelt egy kis idő, majd odajött hozzám, odaadta az igazolványom és mondta hogy most már átmehetek.

7. Éjjel. Hazafele jöttem suliból, az utcánkban voltam amikor az egyik kertben megláttam a szembe szomszéd csajt (velem egykorú szőke) meztelenül, de szebb volt mint irl. Mutattam neki, hogy jöjjön ide, és elindult felém. Amint elindultam felé ő elkezdett hátrálni, hogy csak akkor jön közelebb ha én nem megyek felé. okj. Aztán az álom többi része kb hogy egy olyasmi helyen mint nálunk a mező egész nap kényeztetjük egymást + lehet voltak még más csajok is de az homályos.

Quote (cowding @ Jan 26 2012 02:10pm)
8. Éjjel: egy havas hegyi tájon voltam a civilizációtol távol, valami szupertechnológiás mesterlövész puskával lőttem egyet, amitôl felkeltem de amint felkeltem beestem az ágyam alá és elkezdtem esni lefele a rétegekben, mintha noclipbe lennék. Aztán ilye oldalnézetből láttam a föld rètegeit ès hirtelen minecraft.

Aztán suliba menet elaludtam a metrón, és azt flashelten hogy keletinél leszáll minden ember aki valaha ivott, cigizett etc. és felszálltak ilyen mindenre allergiàs, mateknerd vagy babakocsival lévő emberek, elég ilyesztő volt.

Member
Jul 2 2014 07:42am
Quote (AngryBug @ 2 Jul 2014 15:11)
http://i57.tinypic.com/124eibb.png

miért vagyok ilyen jó
Member
Gold: 2,496.00
Jul 2 2014 08:31am
Nemreg volt egy olyan "almom", ahol valami sotet sikatorban kisertem egy lanyt, aztan megtamadt nehany kollegam akit megvetek.

Nem feltem toluk pedig sokan voltak, de arca csak nehanynak volt(marmint a tobbiekrol nem tudtam kicsodak), akkor a csaj mar nemvolt sehol.

Elkezdtek utni, nem fajt de tudtam hogy ez rossz nekem. Nem tudtam se visszautni vagy megmozdulni, eleg szar erzes volt.

Beszorultam valami sarokba es eldoltem. Ekkor elkezdtek kesekkel dofkodni, tovabbra is ott volt ez a szar erzes es nem tudtam vedekezni se semmi, de valahogy tudtam hogy ez nem a valosag es nem feltem.

Aztan magamhoz tertem.

Elegge faradt voltam fizikailag, olyankor neha van ilyen fake remalmom.

This post was edited by TresholdOfUniverse on Jul 2 2014 08:32am
Member
Gold: 69.85
Jul 2 2014 08:59am
Quote (Patrik :3)
remélem most ébren vagyok

Nem vagy.

Quote (TresholdOfUniverse @ 2 Jul 2014 16:31)
Beszorultam valami sarokba es eldoltem. Ekkor elkezdtek kesekkel dofkodni, tovabbra is ott volt ez a szar erzes es nem tudtam vedekezni se semmi, de valahogy tudtam hogy ez nem a valosag es nem feltem.

Vajazo kessel?
Bezartak a szobaba?
Lecsaptad utana a laptop tetejet?
Volt nalad penz?

Iso reszletek.

This post was edited by Baleee on Jul 2 2014 09:02am
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456722Next
Add Reply New Topic New Poll