Quote (Baleee @ 23 Jun 2014 17:23)
Eppen nemreg szamolgattam.
/e: az meg szerintem faszsag, hogy havi 50k-bol nem tudsz kajalni egeszsegesen. Siman ossze lehet hozni, csak nem mindent a legdragabb helyen kell megvenni. Pl.: minosegi hust olcsobban veszek hentesnel, mint real/tesco/hasonlo szar helyeken. Zoldseget meg piacon/zoldsegesnel. Ki kell fogni, ennyi.
Nem faszság.
Én sokat eszem alapból, mint mondtam.
Azért ha egészséges kenyeret akarsz venni, akkor kb a 350 grammos kerül az 1 kilós fehér árába.
A papírka-paradicsom ára horrorisztikus ^^
Ha ilyenekre figyelsz, hogy olyan terméket vegyél, amibe nem teszik bele a töltősúly növelésére a mindenféle élelmiszeipari hulladékot, akkor iszonyatosan gyorsan emelkednek az árak.
Nem a legdrágább luxusárukra kell gondolni. Csak mondjuk 25% zsírtartalmú margarin helyett veszel valami 70%+ fajtát és dupla annyiba kerül az amúgy kisebb dobozzal.
Tudod, hogy mi van az olcsó felvágottakban és mibe kerül a tényleg (nem ilyen 15% vagy annyi se) húsból készülő? TÖBB mint duplájába.
Vagy ha halat akarsz enni a sok egészségtelen sertés mellett, akkor a hal ára alapból duplája. A marha sem olcsóbb. Csak a csirke, de persze a melle abból is kurvadrága, pont az egészségesebbik fele...
Olyan termékeket veszel, amik nem hosszanfrissek, hanem tényleg friss, az is mind drágább.
Már minimálisan egészségesebben étkezés is irdatlan költség.
Jah és még nem ettél minden nap gyümölcsöt...
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 23 2014 09:47am