d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Főzdefeszt
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Jun 7 2014 01:54pm
Jo a topic amugy.

Member
Gold: 14,569.00
Jun 7 2014 01:56pm
Most ebredtem fel
Member
Gold: 59.00
Jun 7 2014 01:57pm
Quote (Karan2_Returned @ 7 Jun 2014 20:54)
Jo a topic amugy.

http://www.youtube.com/watch?v=rLy-AwdCOmI

mai napig nem tudom feldolgozni ezt a videót
Member
Gold: 3,000.69
Jun 7 2014 11:39pm
én tegnap este kint voltam, elég jó sörök vannak, csak kicsit nagy a tömeg, illetve az alapból nem valami olcsó kézműves sörök fesztiválárképzéséen estek át, legolcsóbb korsó 600 körül mozgott, amit kicsit sokalltam, mégha várható is volt. kajáldák is jóknak tűntek, de azokat végképp sziget-áron mérik, duplaburgert ettem zingben 1780ért, mondjuk elég epic volt, de akkor is húzós.

te mikor mész dzsarabekdzsí?

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jun 7 2014 11:39pm
Member
Gold: 5,390.00
Jun 8 2014 03:52am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jun 8 2014 06:39am)
én tegnap este kint voltam, elég jó sörök vannak, csak kicsit nagy a tömeg, illetve az alapból nem valami olcsó kézműves sörök fesztiválárképzéséen estek át, legolcsóbb korsó 600 körül mozgott, amit kicsit sokalltam, mégha várható is volt. kajáldák is jóknak tűntek, de azokat végképp sziget-áron mérik, duplaburgert ettem zingben 1780ért, mondjuk elég epic volt, de akkor is húzós.

te mikor mész dzsarabekdzsí?

összefuthattunk volna, ha látom ezt a posztot

amúgy a fesztivál maga geciszar volt imo, teljesen elrontotta a kedvemet, hogy az egyetlen szabadtéri fesztivál, aire kimentem és szerettem, ugyan olyan szar tömegnyomoros sörpados full pleb fesztivállá vált, mint amilyeneket gecire utálok
tömeg volt, sok negyvenéves aki csak ilyenkor iszik, meg köcsög egyetista aki még életében nem fogott 300 forintnál drágább sört a kezében, a wck telehugyozva szarva már este 10-kor, és közben a felhozatal meg semmivel nem volt jobb int egy átlag kézműves sörös kocsmában, persze dupla áron minden kb...Kajáldáknál iszonyatos sor, persze ott is inden kétszer annyi int általában, egyedül a cigányoknál volt olcsó finom kaja sor nélkül, de ire odaértünk már majdnem kifogytak ők is lel. A fesztivál kártyáról nem is beszélve...

This post was edited by jarabekg on Jun 8 2014 03:52am
Member
Gold: 3,747.73
Jun 8 2014 04:21am
Quote (jarabekg @ Jun 8 2014 10:52am)

amúgy a fesztivál maga geciszar volt imo, teljesen elrontotta a kedvemet, hogy az egyetlen szabadtéri fesztivál, aire kimentem és szerettem, ugyan olyan szar tömegnyomoros sörpados full pleb fesztivállá vált, mint amilyeneket gecire utálok
tömeg volt, sok negyvenéves aki csak ilyenkor iszik, meg köcsög egyetista aki még életében nem fogott 300 forintnál drágább sört a kezében, a wck telehugyozva szarva már este 10-kor, és közben a felhozatal meg semmivel nem volt jobb int egy átlag kézműves sörös kocsmában, persze dupla áron minden kb...Kajáldáknál iszonyatos sor, persze ott is inden kétszer annyi int általában, egyedül a cigányoknál volt olcsó finom kaja sor nélkül, de ire odaértünk már majdnem kifogytak ők is lel. A fesztivál kártyáról nem is beszélve...

Akkor már értem a srác miért rendelt pizzát
Member
Gold: 5,390.00
Jun 8 2014 04:25am
Quote (Vismajor @ Jun 8 2014 11:21am)
Akkor már értem a srác miért rendelt pizzát

na ez meg a masik, ami miatt legszivesebben megtapostam volna embereket, uveg borral meg 200 forintos pizzaszelettel amszkalnak egy kaja es kezmuves sorfeszten bazdmeg
csak azert, hogy leulhessenek a kirakott sorpadokra wtf?

nem baj, soon lesz belepos kisfeszt is, arra talan nem jon ad el ennyi nyomorult hulye ember, es talan lehet majd elvezni is
Member
Gold: 710.00
Jun 8 2014 04:48am
Quote (jarabekg @ 8 Jun 2014 11:52)

tldr: sok jarabekg féle ember elment erre a fosra
Member
Gold: 3,000.69
Jun 8 2014 04:51am
Quote (jarabekg @ 8 Jun 2014 10:52)

alapból utálom a tömeget, engem is zavart, de én épphogy kulturáltabbnak ítéltem meg őket a szokásosnál. mondjuk mi eleve úgy toltuk, hogy kiszemeltük a söröket, megvettük, aztán elvonultunk elhagyatottabb részre, szélére, dunapartra stb., ott meg nyugalomban megittuk. azért ennyi sör egy helyen nincs máshol, lehetett rendesen válogatni, bár az árakat én is tényleg sokalltam. a helyszín meg szerintem sokkal hangulatosabb volt a dunapart miatt, mint a régi a kálvin környékén, ott még elviselhetetlenebb lett volna a tömeg.

amúgy azt a "kortárs performanszot" láttad a bme e épület előtt? csávó nyakában valami hanszóró lógott, 17-18. szdi ruhákban, fehérre festett arccal vonaglottak, nem értettem mi a faszt nézek.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll