Quote (jarabekg @ 8 Jun 2014 10:52)
összefuthattunk volna, ha látom ezt a posztot
amúgy a fesztivál maga geciszar volt imo, teljesen elrontotta a kedvemet, hogy az egyetlen szabadtéri fesztivál, aire kimentem és szerettem, ugyan olyan szar tömegnyomoros sörpados full pleb fesztivállá vált, mint amilyeneket gecire utálok
tömeg volt, sok negyvenéves aki csak ilyenkor iszik, meg köcsög egyetista aki még életében nem fogott 300 forintnál drágább sört a kezében, a wck telehugyozva szarva már este 10-kor, és közben a felhozatal meg semmivel nem volt jobb int egy átlag kézműves sörös kocsmában, persze dupla áron minden kb...Kajáldáknál iszonyatos sor, persze ott is inden kétszer annyi int általában, egyedül a cigányoknál volt olcsó finom kaja sor nélkül, de ire odaértünk már majdnem kifogytak ők is lel. A fesztivál kártyáról nem is beszélve...
alapból utálom a tömeget, engem is zavart, de én épphogy kulturáltabbnak ítéltem meg őket a szokásosnál. mondjuk mi eleve úgy toltuk, hogy kiszemeltük a söröket, megvettük, aztán elvonultunk elhagyatottabb részre, szélére, dunapartra stb., ott meg nyugalomban megittuk. azért ennyi sör egy helyen nincs máshol, lehetett rendesen válogatni, bár az árakat én is tényleg sokalltam. a helyszín meg szerintem sokkal hangulatosabb volt a dunapart miatt, mint a régi a kálvin környékén, ott még elviselhetetlenebb lett volna a tömeg.
amúgy azt a "kortárs performanszot" láttad a bme e épület előtt? csávó nyakában valami hanszóró lógott, 17-18. szdi ruhákban, fehérre festett arccal vonaglottak, nem értettem mi a faszt nézek.