d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Reklám, Médiaadó > Discuss
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Jun 3 2014 09:31am
Quote (Saenchai @ Jun 3 2014 03:25pm)
hát ja, mert a hozzád hasonlóak vannak túlnyomó többségben Magyarországon

minden mindegy, csak tudjuk magunkat sajnáltatni, meg mindenki másra fogni mindent

másra fogom ofc
én vagyok az isten -> hol láttál tőlem ilyet
tisztában vagyok a szardarabságommal, de attól még vért kéne pisálnom azért, hogy eléjrek bármit is, ezért szidok másokat is, hogy ilyen körülményeket teremtenek

és azzal, hogy ezt az imént emlitett rituálét lefojtatják nem fognak a nagy tenni akaró hőseid se elérni semmit se

sztem erőszak nélkül itt már nem fog változni semmi se, csak egyre rosszabb lesz és egyre többen csömörlenek majd bele az egészbe amig elérünk egy olyan szintre mint észak korea hogy megszolalni se mer senki se

melohelyen pont ilyen közéleti dolgok volt a téma és már épp elkezdtem volna szidni az egész szart de mondom mégse mert kitudja ki kinek a kije vagy kijével áll kapcsolatban és a feljebbjutás reményében káderkodna
Member
Gold: 355.92
Jun 3 2014 09:35am
Quote (Senee @ Jun 3 2014 05:31pm)
másra fogom ofc
én vagyok az isten -> hol láttál tőlem ilyet
tisztában vagyok a szardarabságommal, de attól még vért kéne pisálnom azért, hogy eléjrek bármit is, ezért szidok másokat is, hogy ilyen körülményeket teremtenek

és azzal, hogy ezt az imént emlitett rituálét lefojtatják nem fognak a nagy tenni akaró hőseid se elérni semmit se

sztem erőszak nélkül itt már nem fog változni semmi se, csak egyre rosszabb lesz és egyre többen csömörlenek majd bele az egészbe amig elérünk egy olyan szintre mint észak korea hogy megszolalni se mer senki se

melohelyen pont ilyen közéleti dolgok volt a téma és már épp elkezdtem volna szidni az egész szart de mondom mégse mert kitudja ki kinek a kije vagy kijével áll kapcsolatban és a feljebbjutás reményében káderkodna

akkor legyen erőszak
Member
Jun 3 2014 09:37am
Quote (Saenchai @ Jun 3 2014 03:35pm)
akkor legyen erőszak

senki nem meri elkezdeni, mert mindenkinek fontosabb az élete
és az a szomorú, hogy még akkor is fontosabb lesz mikor már nem is lesz életünk csak szárazkenyerünk meg vizunk

lázárjaniék nem hülyék, jó volt töriből, tisztában van mindennel imo
azzal is, hogy ezzel a sipákolással nem jutunk semmire meg azzal is, hogy minden legális, rendőrség velünk, parasztok back to work ennyi
Member
Gold: 355.92
Jun 3 2014 09:39am
Quote (Senee @ Jun 3 2014 05:37pm)
senki nem meri elkezdeni, mert mindenkinek fontosabb az élete
és az a szomorú, hogy még akkor is fontosabb lesz mikor már nem is lesz életünk csak szárazkenyerünk meg vizunk

lázárjaniék nem hülyék, jó volt töriből, tisztában van mindennel imo
azzal is, hogy ezzel a sipákolással nem jutunk semmire meg azzal is, hogy minden legális, rendőrség velünk, parasztok back to work ennyi

Ceausescu is azt hitte, hogy nagyba van
Member
Jun 3 2014 09:40am
amúgy az a vicces, hogy van egy katona ismerősöm és nagy nemzettudatos, igaz magyar etc
de ha lenne valami akkor kinek a parancsát követné lol
a sajátjait lőné vagy nem szolgálná a hazát(?) amire felesküdött
és itt most még az is kérdés, hogy melyik alatt melyiket értem

és hát az ilyen nemzettudatosok hülyék mint a fasz és azt csinálnák amit mondanak nekik mert elhinnék amit szépen körítve mondanak nekik
mire észrevennék mit csinálnak már késő
Member
Gold: 0.00
Jun 3 2014 10:08am
http://index.hu/belfold/2014/06/03/tobb_szazan_gyulekeznek_az_origo_szekhazanal/

Papp Réka Kinga kezd beszélni, felolvassák a ma megjelent, az Origo mellett kiálló statementeket.

nem tudtam, hogy anarkin az indexnél dolgozik
Member
Jun 3 2014 10:10am
Quote (tevetava @ Jun 3 2014 04:08pm)
http://index.hu/belfold/2014/06/03/tobb_szazan_gyulekeznek_az_origo_szekhazanal/

Papp Réka Kinga kezd beszélni, felolvassák a ma megjelent, az Origo mellett kiálló statementeket.

nem tudtam, hogy anarkin az indexnél dolgozik

rákot kapok a médiától
és ti ezeket önként olvassátok
Member
Jun 3 2014 10:14am
Quote (xGurke @ 3 Jun 2014 18:10)
rákot kapok a médiától
és ti ezeket önként olvassátok

csak kurucinfot szoktam olvasni, a többi kapitalista nagytőkés balliberális zsidóbuzlobbis médiumot nem
Member
Gold: 69.85
Jun 3 2014 10:16am
Quote (Senee @ 3 Jun 2014 17:40)
amúgy az a vicces, hogy van egy katona ismerősöm és nagy nemzettudatos, igaz magyar etc
de ha lenne valami akkor kinek a parancsát követné lol
a sajátjait lőné vagy nem szolgálná a hazát(?) amire felesküdött
és itt most még az is kérdés, hogy melyik alatt melyiket értem

és hát az ilyen nemzettudatosok hülyék mint a fasz és azt csinálnák amit mondanak nekik mert elhinnék amit szépen körítve mondanak nekik
mire észrevennék mit csinálnak már késő

A parancs az parancs. Katona nem kerdojelezheti meg, mert hadbirosagra megy. Tortenet, mint pl: afganisztani tamaszponton, ortoronyban katona eppen felettesevel. Kozelit babakocsival felejuk egy full beburkolt no, aztan felszollitjak tobbszor, alljon meg, stb, nem teszi, megy a tamaszpont fele. Parancs: lojje fejbe. Ha nem teszi meg, mert emberseg, stb, felrobban a fel tamaszpont, annyi robbanoanyag volt a non + babakocsiba.

Nem lehet altalanosatni egyik oldalrol sem amugy.
Member
Jun 3 2014 03:18pm
amúgy actually a rtl klub többet tesz azért, hogy változás lehessen mint a hülye tüntetőitek

azzal, hogy nem lesz több aranyos ugribugri sztárocska se berényi miki; a sok nyugdijas nem tudja majd mivel lekötni magát és begurul
rtl; ti szavaztátok meg a fideszt, élvezzétek akkor a hatását, fogyi nyuggerok
bár amekkora fogyik azt is megeszik, ha Viktor Úr azt mondja az rtl a szemét
aki eddig szórakoztatta őket, értelmet adott a silány létüknek

vmi olyan rendszer kéne, hogy minden évben tenni kéne egy vizsgát vmi külföldi-független bizottság előtt ami felméri a zagyadat ien-oan szempontokbol és aki nem megy át azt kivégzik a faszba

igen, szar vagyok és nem teszek magamért de minek is mikor ennyi nyomorék közt kell élni és 3424234 kéz húz vissza a fogyatékosságával
nincs értelme a létnek ebben a szar társadalomban
Go Back To Magyar Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll