d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Verekedtel / Vertek Mar Meg Eletedben?
Prev13456714Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,149.00
Apr 1 2014 05:21am
Quote (RRC @ 1 Apr 2014 12:19)
általánosban verekedtem párszor, de szerintem mindenki

nem vertek még szarrá

ez
Member
Gold: 0.00
Apr 1 2014 05:21am
Quote (Fej @ 1 Apr 2014 12:16)
nem merult fel benned, most hogy kigyurtad magad, hogy megkeresed azt a par arcot akiknel a rozsdasszog volt, es jol szajbaveregeted oket?

nem mert az a tag jelenleg egy bűnöző, és elég lenne belekötni már bökne meg

Quote (sylke @ 1 Apr 2014 12:20)
nem tudom elképzelni hogy ilyenekkel nem kezd vmit az, akivel csinálják
én minimum egy kalapáccsal kezdtem volna el járni az iskolába

jó hát be voltam csicskítva
még azon is nevettem amikor ütöttem, kb meg is köszöntem utána

This post was edited by fahrii on Apr 1 2014 05:22am
Member
Gold: 5,390.00
Apr 1 2014 05:22am
A siofokos storyt mar szamtalanszor leirtam, azt nem fogom meg egyszer.

De van egy masik story is. Ugy indult az este, hogy Pestrol hoztam kezmuves soroket, otthon csinaltam kezmuves hambit a grillen, unokaocsemmel megiszogattuk, meg bezabaltunk. Gondoltuk, o meg csak harom sort ittunk, ittunk meg bent a varosban a kocsmaban meg ket felest meg meg 3 sort, csak nem szamoltunk azzal hogy a kezmuves sorok kurvara tomenyek voltak, es babsztunk mint a dog. Ezutan ultem gecireszegen Szegeden a varosban egy sorrel a kezemben, mert a tobbiek lementek a klubba nekem meg nem volt kedvem, es kozben beszelgettem telefonon a baratnommel szakkolis verseny dogajarol a nemzeti szuverenitasrol. Egyszercsak egy hulyegyerek odajott es kikapta a kezembol a sort (igaz ketten voltak, de mindegy). Utannuk mentem, a kiskocsog megprobalt fejberugni, ofc fail lett, de mondom ha ennyire rugdosodni van kedve faszan kirugom a labat (edzesen meg a fejemben tokeletesen ment a mozdulat), persze reszegen sima talpu borcipoben teljesen ugyesen kirugtam a sajat labamat :DD. Gyorsan felpantattam, elkaptam a gyerek nyakat, nehogy megyegyszer elessek, kicsit peppe vertem a pofajat, aztan mondta a masik gyerek, hogy most o is beszall, mondtam, hogy jo akkor en megyek :D. A sor bunyo kozben kiborult, es egy fasza kis monoklim is lett, de azert worth.
Member
Gold: 2.70
Apr 1 2014 05:23am
Quote (fahrii @ 1 Apr 2014 12:21)
nem mert az a tag jelenleg egy bűnöző, és elég lenne belekötni már bökne meg

Oo milyen környéken nőttél te fel?
Member
Gold: 95.00
Apr 1 2014 05:30am
alt suliban egyszer egy gyereknek rozsdas szoget nyomtam a hasaba szep lassan ofc

eleg nyomorek volt szegeny gyerek, odamentem lekopdosni, cetlit ragasztani a hatara ez alap volt minden szunetben ofc
Member
Gold: 122.92
Apr 1 2014 05:31am
Általános iskolában olyan 4 körül játszottam a nintendo Ds-emmel pár haverral, akinek meg nem volt az tornyosult körülöttünk és nézte. Volt egy gyerek aki kitalálta, hogy a büfés pizzával most jól lezabálja a nintendómat, párszor ki tudtam védeni de egyszer rácsöppent, a gyerek elkezdett röhögni de amikor felálltam elkezdett elfutni a padsorok közt, én utána rohantam és pároslábbal gerincenrugtam ő meg nekirepült a táblának és felszakadt valamilye a fején, de nem lett semmi következménye.

Szintúgy általánosban 6. körül egyik haverommal valamin összekaptunk, én hozzábasztam egy széket amitöl bevérzett a keze + ahogy a szék rápattant a táblára letört a táblából egy darab, ő pedig egy fél literes vizespalackot izombol a bordámhoz vágott, az is bevérzett (mindketten jártunk kézilabdára). De kb mire becsongettek befejeztük, kezetfogtunk, kibékültünk, megbeszéltük h tudunk mi, ha akarunk és leültünk a helyünkre.

Egyszer haverral sétáltam este blaha környékén, odajött 3 cigány és ki akart pakoltatni minket, meg kérdezték hogy mi van a zsebünkben de aztán folyton mondtuk hogy semmi és nem lett belőle baj
(mondjuk lehet hogy vagy sitten ülnék vagy a temetőben lennék, haveromnál 10+ centis rugós vadászkés nálam meg pillangó volt)
Member
Apr 1 2014 05:32am
fahrii menjen pszichologushoz, mert nyilvanvaloan gyerrkkori serelmekbol eredendoek a mostani problemai
csak ennyit szerettem volna mondani
Member
Apr 1 2014 05:33am
Quote (fahrii @ Apr 1 2014 11:09am)
semmi extra
meg mondom csak vertek
egyszer amikor kötelezően ki kellett menni szünetre (tanár kiküldött, pedig álltalában mindig megbujtam a wcben szünetben vagy ilyesmi mert lent egyből belémkötöttek - leköpet - vállbavertek) elhúztak a suli mögé, kaptam néhányat fejbe, aztán a földön rugdostak
otthon meg ilyen barnítóval kellett bekennem magam h anyám ne vegye észre, meg egész bujdostam napokig

az a szép gyerekkor...

ja a legjobb az volt, még mindig emlékszem, amikor lefogtak és belenyomtak a hasamba egy rozsdás szöget szép lassan ofc :XD:D:D:D:D:D::D:D

vajh miért lettem antiszociális????? :X::D:DD::DX

a terrorizálást és a folyamatos megszégyenítést kb napi rendszerességgel képzeld el
szal az hogy szünetben kint az udvaron lehúzták a nadrágom 200 gyerek előtt, vagy odajöttek leköpni (meg cetlik a hátamra) az kb alapnak számított... amikor már nem tudtak újat kitalálni jött a testi bántalmazás

úr isten geci
és ezek aztán felnőnek és köztünk élnek

mármint ilyenek mint fahri, akik verték azoknak van igazuk, lol

This post was edited by xGurke on Apr 1 2014 05:33am
Member
Gold: 710.00
Apr 1 2014 05:50am
Quote (cowding @ 1 Apr 2014 13:31)
Általános iskolában olyan 4 körül játszottam a nintendo Ds-emmel pár haverral, akinek meg nem volt az tornyosult körülöttünk és nézte. Volt egy gyerek aki kitalálta, hogy a büfés pizzával most jól lezabálja a nintendómat, párszor ki tudtam védeni de egyszer rácsöppent, a gyerek elkezdett röhögni de amikor felálltam elkezdett elfutni a padsorok közt, én utána rohantam és pároslábbal gerincenrugtam ő meg nekirepült a táblának és felszakadt valamilye a fején, de nem lett semmi következménye.

Szintúgy általánosban 6. körül egyik haverommal valamin összekaptunk, én hozzábasztam egy széket amitöl bevérzett a keze + ahogy a szék rápattant a táblára letört a táblából egy darab, ő pedig egy fél literes vizespalackot izombol a bordámhoz vágott, az is bevérzett (mindketten jártunk kézilabdára). De kb mire becsongettek befejeztük, kezetfogtunk, kibékültünk, megbeszéltük h tudunk mi, ha akarunk és leültünk a helyünkre.

Egyszer haverral sétáltam este blaha környékén, odajött 3 cigány és ki akart pakoltatni minket, meg kérdezték hogy mi van a zsebünkben de aztán folyton mondtuk hogy semmi és nem lett belőle baj
(mondjuk lehet hogy vagy sitten ülnék vagy a temetőben lennék, haveromnál 10+ centis rugós vadászkés nálam meg pillangó volt)

ez pár hete volt akkor
Member
Apr 1 2014 05:51am
Quote (tevetava @ 1 Apr 2014 12:32)
fahrii menjen pszichologushoz, mert nyilvanvaloan gyerrkkori serelmekbol eredendoek a mostani problemai
csak ennyit szerettem volna mondani

nem hiszem h sokat tudna segíteni
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456714Next
Add Reply New Topic New Poll