Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Jan 19 2014 11:53am)
nem tudom, hogy elmegyek-e, hogy érvényesen szavazok-e, vagy hogy ha szavazok, akkor kire, annyi biztos, hogy a jobbikra és a fideszre nem szavazok. nagyon rossz szájízzel tudnék erre az "összefosás"-ra szavazni, de lmp is egyre szánalmasabb néha, és valszeg be se jutnak

amúgy nagyon szomorú látni, hogy ennyire tájékozatlan, nemtörődöm emberek vannak itt, vagy ha tájékozottak, akkor nagyon más elképzeléseik vannak arról, hogy milyen országban akarnak élni, mint én.
egyszerűen hihetetlen, hogy a szemük előtt zajló elképesztő méretű sikkasztás, lopás és intézményesített korrupció, fékek és egyensúlyok rendszerében tett rombolás, ad hoc törvénykezés, társadalmi különbségek szélesítése felett így elhaladnak az emberek, lehet megérdemli magyarország, hogy a fidesz kormányozza magyarországot. és akkor most még az oroszok felé nyitásról nem is beszélek...
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”
ez
én bevallom, tájékozatlan vagyok, nem nagyon követem a politikai életet
Meg kb 2008tól ÉLEK magyarországon, mármint meló, egyetem, etc, előtte nem nagyon éreztem az ilyen dolgokat meg ennyire se érdekelt(meg szavazni se szavazhattam obv) szal nekem nincs meg a DEHÁTAZMSZPISMILYENSZAR
Nekem egyedül az van h bajnai gordon elég jól kiráncigálta mo-t a válságóbl, legalábbis nekem az rémlik h volt válság itt is de kurvára nem volt annyira gáz mint máshol
De csak ezért nem szavaznék az mszpre. De nekik van egyedül esélyük a fidesz ellen, ezért fogok rájuk szavazni
Mert amit a fidesz csinál, az egyszerűen nevetséges. Korrupció magasabb mint valaha, nyílt korrupció(trafikmutyi, építészmérnök államosítás, etc) szinte nem volt olyan intézkedésük, amivel egyetértenék/tetszene
Én nem tudom megérteni, akik az elmúlt 4 év után a fideszre szavaz. Az roszág sehova se fejlődött, jobb semmivel sem lett, de lett stadionmutyink, trafikmutyink, AB államosítás, meg faszomtudja. Mindazonáltal mindenkinek a személyes dolga mire szavaz, ezért én nem fogok elitélni senkit