Én is röhögtem meg minden de azért ne könnyelműsköd el, ez kurvára nem normális. Csomóan nem mennek orvoshoz mert nagyjából panaszmentesek és csak néha-néha üt be a crach azt meg túlélik... Kitudja milyen fertőzésed van, bélgyulladás, vastagbélrák?
Most nem akarok én itt pattogni, hogy biztosan meghalsz soon, vagy ilyesmi, de rengeteg-rengeteg betegség és egyéb van amit tök jól lehetne kezelni ha az ember elmenne orvoshoz, ha rendelleneset észlel. És az, hogy kifosol 10 liter vizet és majdnem elájulsz szerintem ebbe a kategóriába tartozik...
És meddig tart elmenni a háziorvoshoz rákérdezni? Elkell felejteni azt, hogy "kínos a fosásomról beszélni" meg ilyen baromságok, hall ő rosszabbakat is a nyuggerektől, higgyétek el. Aztán az orvos megmondja h np, levolt gyengülve a szervezeted, vedd be ezt 2-3 napig etc, de legalább te elmondhatod h megtetted amit lehetett az egészségedért. Mert ha azt egyszer elveszíted...
Aggódom az életedért tacsi! Én mindenképp rákérdeznék a dokinál.
itt van az én esetem is, fájt a fogam, gyökérkezelték 2x, megint fájt, kettérepedt, kiesett belőle a tömés meg fityegett a fél fogam de legalább nem fáj. Aztán a fityegős rész is letört, mostmár csak a fél fogam van meg, nem fáj. És nem megyek el orvoshoz(pedig amikor kettétört és kiesett belőle a tömés kb akkor elkellett volna) mertlsuta keci vagyok és kifog törni a másik fele is, és akkor csak a gyökér marad bent, azt meg kikell műteni, felvágják az ínyem, altatás, etc. Napokig vért fogok fosni a fájdalomtól etc, de MOST nem fáj ezért leszarom. Aztán jó lenne, ha engem is elvonszolna valaki orvoshoz, gondolom.
na megyek fosni(srsly)