d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Teczár Szilárd > Haha
Prev13456718Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 2.00
Nov 25 2013 05:02pm
fizessenek, egyenjogúság van. a legnagyobb feministákat leküldeném a bányába is, h érezzék.
Member
Gold: 2,650.01
Nov 25 2013 06:19pm
faszág, biztos nem jár bulizni, de tuti agyonverik, ha elmegy :)
majd most akkor minden csaj nyer ingyenjegyet a FB event megosztással....
Member
Gold: 3,747.73
Nov 25 2013 07:05pm
Quote (josheide @ Nov 25 2013 10:38pm)
Fizessenek a nok is, en egyetertek a kezdemenyezessel.

ez
Member
Gold: 33,265.80
Nov 26 2013 12:33am
Na igy reggeli melle jo is lesz egy ilyen...

Szoval lehet, hogy ez csak azert van mert nem atlagos magyar korokben mozgok, de engem abszolut nem erdekelnek olyan nok akiket ugy lehet "felszedni", hogy meghivod egy csomo draga koktelra.
Ennyi erovel mehetnek prostikhoz is - az se igazan erdekel.

Ha elmegyunk valahova a baratnommel akkor az esetek tobbsegeben en fizetek, vagy ha igazan draga a hely akkor megosztjuk a terheket.
Nem azert van ez igy, mert o no en meg ferfi, hanem azert, mert en kaptam munkat az egyetem mellett.

Vannak alapveto kulonbsegek nok es ferfiak termeszet adta kepessegei kozott, de ezeknek a modern tarsadalomban egyre kisebb a szerepe.
Eppen ezert semmi se indokolja, hogy a nok azonos korulmenyek kozott, azonyos munkavegzesert kevesebbet keressenek vagy hogy hatranyos megkulonboztetesben reszesuljenek.

Ugyanakkor a megkulonboztetes nem csak a munkahelyen tortenik, hanem megannyi apro mozzanataban a mindennapi eletnek.
Az, hogy a nok ingyen mehettek be ilyen helyekre, az volt az egyik. Nyilvanvaloan ennek gazdasagi elonyei vannak a hely szamara, de a nemek kozotti egyenloseg megteremteset nem fogja segiteni.

Az, hogy egy lanyt meg mindig megbelyegez a tarsadalom (kurva, ribanc ... etc. ) azert mert aktiv szexualis eletet el az ennek a passziv, de gazdasagilag elonyos nemi szerepnek koszonheto.

Az egyetlen dolog amibe senki se gondol igazan bele, hogy majd a nok egyenlosegenek milyen tarsadalmi - gazdasagi kovetkezmenyei lesznek.
De ez meg odebb van, es merem remelni, hogy egy boldogabb, kiegyensulyozottabb tarsadalomhoz fog vezetni.

This post was edited by josheide on Nov 26 2013 12:36am
Member
Gold: 0.00
Nov 26 2013 12:51am
el sem hiszem hogy ennyien egyet értenek ezzel a csicska gecivel itt.
szánalmas kis köcsög faszkalap...
nem fizettek, és?
legalább több picsa bulizott miért fáj ez ennyi embernek hogy nem fizetnek?
meg állítólag le is lehetett inni azt az 1000ft-os belépőt.
remélem jól megverik valahol majd.
ennyi erővel aki kap valami árengedményt akkor már a többi ember diszkriminálva van???
de igen ez a legnagyobb probléma Magyarországon.
Atv-s riportban meg beszél össze vissza.
Member
Nov 26 2013 01:01am
Quote (shelby_33 @ 26 Nov 2013 07:51)
el sem hiszem hogy ennyien egyet értenek ezzel a csicska gecivel itt.
szánalmas kis köcsög faszkalap...
nem fizettek, és?
legalább több picsa bulizott miért fáj ez ennyi embernek hogy nem fizetnek?
meg állítólag le is lehetett inni azt az 1000ft-os belépőt.
remélem jól megverik valahol majd.
ennyi erővel aki kap valami árengedményt akkor már a többi ember diszkriminálva van???
de igen ez a legnagyobb probléma Magyarországon.
Atv-s riportban meg beszél össze vissza.

Megprobalom elmagyarazni, ugy, hogy te is megertsd, mert latszik a fenntebbi postom nem jott at illetve a cikkeket se voltal kepes befogadni.

Az "fajt az embereknek", hogy egy veluk szuletett, alapveto tulajdonsaguk miatt (nem) megkulonboztettek oket gazdasagi elonyokert.

Ha valaki a tescoban azert kapna arengedmenyt mert o feher, cigany, zsido vagy ferfi, akkor azt ugyanugy elitelnem.

A "remelem jol megverik valahol" egy nagyon izgalmas, ertekalapu gondolkodasra utal.

Es nyilvanvaloan minden problemara ra lehetne sutni, hogy nem ez a legnagyobb problema ma Magyarorszagon, de eppen ezert orulhetnel neki, hogy valaki foglalkozik vele.

Member
Nov 26 2013 01:13am
Quote (josheide @ Nov 26 2013 07:01am)
Megprobalom elmagyarazni, ugy, hogy te is megertsd, mert latszik a fenntebbi postom nem jott at illetve a cikkeket se voltal kepes befogadni.

Az "fajt az embereknek", hogy egy veluk szuletett, alapveto tulajdonsaguk miatt (nem) megkulonboztettek oket gazdasagi elonyokert.

Ha valaki a tescoban azert kapna arengedmenyt mert o feher, cigany, zsido vagy ferfi, akkor azt ugyanugy elitelnem.

A "remelem jol megverik valahol" egy nagyon izgalmas, ertekalapu gondolkodasra utal.

Es nyilvanvaloan minden problemara ra lehetne sutni, hogy nem ez a legnagyobb problema ma Magyarorszagon, de eppen ezert orulhetnel neki, hogy valaki foglalkozik vele.

hidd el értem én
de akkor sem tudom elfogadni, hogy ez ekkora probléma lenne mint amit csinál belőle.
a megverés kicsit túlzás volt számomról de jól esett leírni ( amúgy meg lehet be fog következni, sok a hülye ... )
ennyi erővel rengeteg dologra rá lehet fogni azt diszkriminálva van...
Member
Nov 26 2013 01:14am
Quote (josheide @ Nov 26 2013 07:33am)
Na igy reggeli melle jo is lesz egy ilyen...

Szoval lehet, hogy ez csak azert van mert nem atlagos magyar korokben mozgok, de engem abszolut nem erdekelnek olyan nok akiket ugy lehet "felszedni", hogy meghivod egy csomo draga koktelra.
Ennyi erovel mehetnek prostikhoz is - az se igazan erdekel.

Ha elmegyunk valahova a baratnommel akkor az esetek tobbsegeben en fizetek, vagy ha igazan draga a hely akkor megosztjuk a terheket.
Nem azert van ez igy, mert o no en meg ferfi, hanem azert, mert en kaptam munkat az egyetem mellett.

Vannak alapveto kulonbsegek nok es ferfiak termeszet adta kepessegei kozott, de ezeknek a modern tarsadalomban egyre kisebb a szerepe.
Eppen ezert semmi se indokolja, hogy a nok azonos korulmenyek kozott, azonyos munkavegzesert kevesebbet keressenek vagy hogy hatranyos megkulonboztetesben reszesuljenek.

Ugyanakkor a megkulonboztetes nem csak a munkahelyen tortenik, hanem megannyi apro mozzanataban a mindennapi eletnek.
Az, hogy a nok ingyen mehettek be ilyen helyekre, az volt az egyik. Nyilvanvaloan ennek gazdasagi elonyei vannak a hely szamara, de a nemek kozotti egyenloseg megteremteset nem fogja segiteni.

Az, hogy egy lanyt meg mindig megbelyegez a tarsadalom (kurva, ribanc ... etc. ) azert mert aktiv szexualis eletet el az ennek a passziv, de gazdasagilag elonyos nemi szerepnek koszonheto.

Az egyetlen dolog amibe senki se gondol igazan bele, hogy majd a nok egyenlosegenek milyen tarsadalmi - gazdasagi kovetkezmenyei lesznek.
De ez meg odebb van, es merem remelni, hogy egy boldogabb, kiegyensulyozottabb tarsadalomhoz fog vezetni.

Amugy az letezik meg 2013-ban, hogy azonos munkahelyen, azonos pozicioban, ugyanannyi munkaoraert kevesebb penzt kap a nonemu biorobot mint a himnemu biorobot vagy csak annyiszor lattad leirva ezt a csusztatast, hogy elhiszed?
Member
Nov 26 2013 01:18am
Quote (daneeka10 @ 26 Nov 2013 08:14)
Amugy az letezik meg 2013-ban, hogy azonos munkahelyen, azonos pozicioban, ugyanannyi munkaoraert kevesebb penzt kap a nonemu biorobot mint a himnemu biorobot vagy csak annyiszor lattad leirva ezt a csusztatast, hogy elhiszed?

Nem, tudom, hogy ez csupan a vilagmeretu zsido osszeeskuves resze de engem is ok fizetnek hogy ezeket a gojokat etessem.
Shalom testverem!
Member
Nov 26 2013 01:22am
Quote (josheide @ Nov 26 2013 08:18am)
Nem, tudom, hogy ez csupan a vilagmeretu zsido osszeeskuves resze de engem is ok fizetnek hogy ezeket a gojokat etessem.
Shalom testverem!

JIDF pls go
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456718Next
Add Reply New Topic New Poll