d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mi Törtenik
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Nov 19 2013 12:35pm
Quote (josheide @ 19 Nov 2013 20:14)
Jo mondjuk tenyleg nem tudom megbecsulni ezt realisan, de a gyogyszerek, orvosi ellatas, lakas, kaja nekem kicsit dragabbnak tunik ennel.

edesanyam reszerol nagyszuleimet egyutt kellett berakni egy otthonba, nekik fejenkent volt 140k, mondjuk ez az otthonokhoz kepest egesz normalis volt, jartak kirandulni, kulon szobajuk volt kettojuknek. mivel senki nem tudott rajuk felugyelni, nem volt mas valasztas.

egy ilyen hely latogatasa a vilag egyik leglehangolobb tevekenysege. minket is nagyon megviselt tesommal, edesanyamat is, de nincs jobb megoldas.
Member
Gold: 95.00
Nov 19 2013 12:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ Nov 19 2013 08:21pm)
meg ilyen hogy hajnali 4kor elmegy kenyeret venni de full sötét van ezért elesik és összetöri magát, meg elmegy muteromhoz a város másik végébe, kérdezősködik 1 órát hogy hol lakik (mert nemrég költözött muterom albiba), és aztán kideríti és elkezd vele kiabálni hogy ellopta a pénzét meg az érdemrendjeit (nemis voltak érdemrendjei, vagy nemis értem igazából), meg elmegyek meglátogatom és azthiszi hogy a tesóm vagyok, máskor viszont meg full értelmes és tudja hogy mivan. muterom szerint színlel, én meg gecikeveset vagyok otthon szóval fingomsincs. a háziorvosának panaszkodott folyamatosan hogy mindent elfelejt meg izé, aztán ő kezdeményezte hogy vegyék gyámság alá, de annyira nem vagyok képben

Le se tagadhatnad, hogy verrokonok vagytok
Member
Gold: 343.00
Nov 19 2013 12:38pm
Quote (ecneB @ Nov 19 2013 06:35pm)
edesanyam reszerol nagyszuleimet egyutt kellett berakni egy otthonba, nekik fejenkent volt 140k, mondjuk ez az otthonokhoz kepest egesz normalis volt, jartak kirandulni, kulon szobajuk volt kettojuknek. mivel senki nem tudott rajuk felugyelni, nem volt mas valasztas.

egy ilyen hely latogatasa a vilag egyik leglehangolobb tevekenysege. minket is nagyon megviselt tesommal, edesanyamat is, de nincs jobb megoldas.

yy egiyk-másik csak ott fekszik, néha forgatják, leviszik toloszekben levegözni
gyakorlatilag ott várják a halált
Go Back To Magyar Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll