Quote (CyberPunk666 @ Oct 26 2013 10:23am)
lol, miért? ^^
btw a parlamentnek szerintem vegyesnek kellene lennie. Jó lenne pár természettudományos végzettségű is a vezető pozíciókba.
Mivel lenne rosszabb, egy mérnök politikus, mint egy bölcsész vagy egy teológus (amik jelenleg is vannak benn), de még felsőfokú végzettség nélkül is vannak (bár azt hiszem azok csak a jobbikban).
Ráadásul a fele vette a nyelvvizsgáját meg a diplomáját, vagy plagizált. Tényleg csődbe mennénk, ha oda ülne pár mérnök is. Igazad van.
Én messzebbre is elmennék, ha rendes szakemberek ülnének a jogászok meg a bölcsészek helyett a megfelelő pozícióban, akkor sokkal racionálisabb lenne a politika.
Quote (bajcli @ Oct 26 2013 10:42am)
hihetetlenul felbasz, hogy mindig jon a hurrdurrkodas, ha valaki ki meri jelenteni, hogy nem erdekli a politika
newsflash: pont ugyanannyit valtoztat a helyzeten egy olyan ember, akit erdekel a politika, mint egy olyat, akit nem (joforman meg akkor is, ha el se megy szavazni)
+ attol meg, hogy tisztaban vagy azzal, mennyit valtoztat a mindennapi eleteden az aktualis politikai helyzet, kb pont annyit ersz el, hogy annyival idegesebb/levertebb vagy, mintha le se szarnad, es a sajat dolgoddal torodnel
fujj, gonosz fidesz 16%-os adoval sujtja csak a gazdagokat, elmegyek jol szavazni az mszpre!
jk, semmit nem erek el vele a nemtomhanymillio masik szavazat kozott, vagy hatalomra kerulnek (tolem joforman fuggetlenul), es ugyanugy lopnak/tejelik a felso 1%-ot, csak mashonnan
nem ertem, miert kell rogton tardozni, ha nem tudod elviselni, hogy nem mindenki keszul politikus szupersztarnak, akkor a faszomert nyitogatsz ilyen topikokat
ezt en is szivesen leirtam volna