Quote (CyberPunk666 @ 11 Oct 2013 12:12)
ugyanilyen probléma volt anno az i5 laptopokba szánt példányaival. De olyan magas volt a frekvencia, hogy volt aki hallotta és megőrült, volt aki meg nem ugyanannál a gépnél

De ki lehetett kapcsolni a biosból.
Szomszéd haver már teljesen kettyósnak néz, amikor kérdezem, nem hallod? Csajom ugyanez.. Nem hall semmit.. Ma megint elkezdődött, azt hittem megbaszom magam, kajak elgondolkoztam, hogy normális vagyok-e.. Erre most jó.. \o/ Azért most nagyon örülök, hogy nem szar semmi hw. Már megint migrént kaptam ettől a hülye ciripeléstől, de mostmár jó lesz

Btw, ma érkezik egy noctua venti. kb 200wattot ehet a gépem maxon, 600-as táp van, egy noctua nf-p12 akarok belerakni a psuba. Szerinted ez mennyire jó ötlet? Ahogy olvasgattam simán elég cfm-mel rendelkezik a venti ráadásul 20db alatt
2133 ramot megéri 2400-an hajtani nagyobb idozetisekkel? bar teszt ugyis ki fogja dobni remelehetoleg, csak meg neznem kell hozza idozetiseket ahhoz a frekihez.
alapfeszen viszi az IGP az 1050mhz-t 800 helyett, proci 4400-t 3800 helyett alulfeszelve, nagyon elegedett vagyok ezzel a procival
This post was edited by ecneB on Oct 11 2013 04:17am