d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sziria
Prev13456716Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Aug 27 2013 06:29am
Quote (championmath @ 27 Aug 2013 14:17)
Nagyon sokan élnek jobban? Például kik? Egyedül az Usa nyert ezzel a háborúval, ráadásul azt elfelejted mennyi Iraqi halt meg, köztük sokan ártatlan civilek, és gyerekek.

Nagyon belátod, hogy 2 oldala van a dolognak, mikor csak a Nyugati média által közölt információkat soroltad fel, ez az egyik oldala. Én nem azt mondom, hogy semmit sem kellene tenni,

de ennél még az is jobb lenne ha semmit se tennének. Persze, hogy nem belügy, de az sem megoldás, hogy egy évekig elhúzódó háború lesz belőle ami tönkreteszi az országot minden szempontból,

és sokkal több halálos áldozattal jár. Egyébként hol sikerült az Usának a ,,elhozni a demokráciát''. Mi van most Afganisztánban, Iraqban? Mert az Usa csak azt tudja elhozni, mást nem.  Szírián kívül van sok afrikai ország ahol hasonló diktatúra van,

csak ott nincs az Usának érdekeltsége.

A világot? Akkor nem lenne semmi konfliktus, mikor mondtam, hogy irányítja? Ha meg azzal nem értessz egyet, hogy ő a kezdeményező és nem az Usa, nézd már meg, amint mindenhol az Iraqi/Iráni/Palesztin

fenyegetésről beszél, aminek semmi alapja. 2002-ben arról beszélt, hogy Saddam nukleáris fegyvereket próbál fejleszteni és amitn kész használni is fogja, semmi alapja nem volt ennek. Amúgy meg vicces, hogy

az Usa támad meg valakit, mert nukleáris fegyvereket fejleszt, közben meg egyedül ők használtak eddig. De mondom semmi bizonyítok nem volt, hogy fegyvereket fejlesztenek, nukleáris erőművet akarnak ahogy Irán is, és nekik miért ne lenne joguk egy olcsóbb energiaforráshoz?

Mert Izrael megvádolja őket, hogy fegyvereket fog gyártani bizonyíték nélkül? Ez elég? Te meg Rawen ha nem tudsz normálisan hozzászólni, csak benyögsz egy mondatot takarodj már a topicból

Neked semmivel sincs több információd, csak a "nyugati média" által sugárzott dolgokat az ellenkezőjére fordítod és kész. Ugyanolyan elvakult és buta hozzáállás, mint aminek megbélyegzed a többieket, csak te éppen egy másik ugyanolyan álláspont mellett kardoskodsz ugyanúgy.

Én a beszámolómat egy a helyszínen járt katona a elmondása alapján írtam (még csak nem is a médiában megjelent cikk, hanem amolyan családtag féle az illető). Te meg mire alapozod, hogy a te médiád megbízhatóbb? Milyen forrásra támaszkodsz?
Mi alapján állítasz mást?

This post was edited by CyberPunk666 on Aug 27 2013 06:29am
Member
Gold: 343.00
Aug 27 2013 06:29am
Quote (Vismajor @ Aug 27 2013 12:25pm)
De te milyen információkra és ismeretekre támaszkodva dobálózol ilyenekkel, hogy az Egyesült Államok kormánya koholt vádak és tévinformációk alapján foglalt el több országot, és az ENSZ is tök hülye, hogy ilyen dolgokat csinál? lol.

hát tök egyértelmű, az egész világban ez megy
és a másik oldal nem is szól, szóval ők szentek és hagyni kell őket
mindenki azt csinál a polgáraival amit akar
mit érdekeljen az minket
DE PLÁNE ŐKET MIT ÉRDEKLI MIKOR ŐKET MI SE ÉRDEKELJÜK, A SAJÁT POLGÁRAI, CSAK AZ, HOGY MÉG TÖBB BŐRT HÚZZANAK LE RÓLUNK
nem majd elhiszitek, hogy az ottani polgárok érdeklik őket, mikor velünk se folgalkoznak
Member
Gold: 0.00
Aug 27 2013 06:32am
Quote (championmath @ 27 Aug 2013 14:17)
Nagyon sokan élnek jobban? Például kik? Egyedül az Usa nyert ezzel a háborúval, ráadásul azt elfelejted mennyi Iraqi halt meg, köztük sokan ártatlan civilek, és gyerekek.

Nagyon belátod, hogy 2 oldala van a dolognak, mikor csak a Nyugati média által közölt információkat soroltad fel, ez az egyik oldala. Én nem azt mondom, hogy semmit sem kellene tenni,

de ennél még az is jobb lenne ha semmit se tennének. Persze, hogy nem belügy, de az sem megoldás, hogy egy évekig elhúzódó háború lesz belőle ami tönkreteszi az országot minden szempontból,

és sokkal több halálos áldozattal jár. Egyébként hol sikerült az Usának a ,,elhozni a demokráciát''. Mi van most Afganisztánban, Iraqban? Mert az Usa csak azt tudja elhozni, mást nem.  Szírián kívül van sok afrikai ország ahol hasonló diktatúra van,

A világot? Akkor nem lenne semmi konfliktus, mikor mondtam, hogy irányítja? Ha meg azzal nem értessz egyet, hogy ő a kezdeményező és nem az Usa, nézd már meg, amint mindenhol az Iraqi/Iráni/Palesztin

fenyegetésről beszél, aminek semmi alapja. 2002-ben arról beszélt, hogy Saddam nukleáris fegyvereket próbál fejleszteni és amitn kész használni is fogja, semmi alapja nem volt ennek. Amúgy meg vicces, hogy

az Usa támad meg valakit, mert nukleáris fegyvereket fejleszt, közben meg egyedül ők használtak eddig. De mondom semmi bizonyítok nem volt, hogy fegyvereket fejlesztenek, nukleáris erőművet akarnak ahogy Irán is, és nekik miért ne lenne joguk egy olcsóbb energiaforráshoz?

Mert Izrael megvádolja őket, hogy fegyvereket fog gyártani bizonyíték nélkül? Ez elég? Te meg Rawen ha nem tudsz normálisan hozzászólni, csak benyögsz egy mondatot takarodj már a topicból

Legalább nem dobálózók olyan dolgokkal amiről fogalmam sincs, jó tudni, hogy te ilyen 100%-os biztonsággal átlátsz mindent, biztos minden ország kormányával kapcsolatban állsz.
Member
Gold: 80.00
Aug 27 2013 06:40am
Quote (championmath @ 27 Aug 2013 13:17)

inkább te húzz a faszba a topicból a hülyeségeddel
Member
Gold: 931.79
Aug 27 2013 06:45am
Quote (championmath @ Aug 27 2013 01:17pm)
Nagyon belátod, hogy 2 oldala van a dolognak, mikor csak a Nyugati média által közölt információkat soroltad fel, ez az egyik oldala.

Azt soroltam fel ami hozzám eljutott. És ezt direkt írtam is. Majd még egyszer leírtam, hogy biztos van másik oldala is a dolognak amit nem ismerek.

Quote (championmath @ Aug 27 2013 01:17pm)
Én nem azt mondom, hogy semmit sem kellene tenni,

Ezt most nem értem. Ennél még az is jobb lenne ha semmit se tennének? Dehát semmit se tesznek......... vagy miről maradtam le? Pont azért van évek óta elhúzódó háború mert a nyugat nem avatkozott be (közvetlenül). Most akkor mit is kéne tenni?

/e

eszembe jutott, hogy volt valami "fegyvergyár" amit Izrael lebombázott válaszul valami provokációra de ezen kívül?

This post was edited by iFeelAlone on Aug 27 2013 06:47am
Member
Gold: Locked
Aug 27 2013 06:47am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 27 2013 02:29pm)
Neked semmivel sincs több információd, csak a "nyugati média" által sugárzott dolgokat az ellenkezőjére fordítod és kész. Ugyanolyan elvakult és buta hozzáállás, mint aminek megbélyegzed a többieket, csak te éppen egy másik ugyanolyan álláspont mellett kardoskodsz ugyanúgy.

Én a beszámolómat egy a helyszínen járt katona a elmondása alapján írtam (még csak nem is a médiában megjelent cikk, hanem amolyan családtag féle az illető). Te meg mire alapozod, hogy a te médiád megbízhatóbb? Milyen forrásra támaszkodsz?
Mi alapján állítasz mást?

Miért csak nyugati médiát néznék/olvasnék? Mikor bélyegeztem meg bárkit, hogy buta/elvakult? Leírtam véleményemet a témával kapcsolatban, a beszámolódra nem írtam semmit, igen változást akartak az emberek, bazdmeg ez kb minden országra igaz, Magyarországon nem változást akarnak? Csak a változást nem sikerült elhozni Iraqban, illetve igen, de negatív irányban.

Quote (Rawen @ Aug 27 2013 02:32pm)
Legalább nem dobálózók olyan dolgokkal amiről fogalmam sincs, jó tudni, hogy te ilyen 100%-os biztonsággal átlátsz mindent, biztos minden ország kormányával kapcsolatban állsz.

Ez a téma, Szíria, ezzel kapcsolatban lehet hozzászólni, véleményt nyilvánítani, az oké, hogy neked fogalmad sincs róla, akkor mi a faszt keresel itt? Mikor mondtam, hogy 100%-os biztonsággal átlátok mindent? Nyilván nem látom át,

de ez a véleményem róla, lehet, hogy az ellenkezője igaz, de ettől függetlenül nem fogom minden mondat elé odaírni, hogy szerintem, meg lehet, hogy így van.

Quote (Vismajor @ Aug 27 2013 02:25pm)
De te milyen információkra és ismeretekre támaszkodva dobálózol ilyenekkel, hogy az Egyesült Államok kormánya koholt vádak és tévinformációk alapján foglalt el több országot, és az ENSZ is tök hülye, hogy ilyen dolgokat csinál? lol.

Amikor Iraqot megtámadtak, az volt az indok, hogy Iraq nukleáris fegyvereket fejleszt, erre semmi bizonyítékot nem találtak, tessék egy példa, a koholt vádakra és tévinformációkra. Az ENSZ-ről nem írtam egy szót sem.

Quote (Cpt_Ghost @ Aug 27 2013 02:40pm)
inkább te húzz a faszba a topicból a hülyeségeddel

Látom neked is sikerült érdemben hozzászólnod, és a te véleményed a helyzetről? Ja, hogy nincs?

Quote (iFeelAlone @ Aug 27 2013 02:45pm)
Azt soroltam fel ami hozzám eljutott. És ezt direkt írtam is. Majd még egyszer leírtam, hogy biztos van másik oldala is a dolognak amit nem ismerek.

Ezt most nem értem. Ennél még az is jobb lenne ha semmit se tennének? Dehát semmit se tesznek......... vagy miről maradtam le? Pont azért van évek óta elhúzódó háború mert a nyugat nem avatkozott be (közvetlenül). Most akkor mit is kéne tenni?

/e

eszembe jutott, hogy volt valami "fegyvergyár" amit Izrael lebombázott válaszul valami provokációra de ezen kívül?

Értem, akkor félreértettelek. Az Usa a lázadókat fegyverzi fel, és támogatja, Oroszország/Irán pedig a kormányt. Az évek óta elhúzódó háborút Iraqra, meg Afganisztánra írtam.

This post was edited by championmath on Aug 27 2013 06:50am
Member
Gold: 2,496.00
Aug 27 2013 06:54am
mingyart beirom a amsik temaba, h bassza a csorom amikor Irakot Iraqnak irjak magyar szovegben

amugy ugylatom erdemesebb lenne osszeeskuves elmeletekrol temat nyitni, mert sok erdemi hozzaszolas nem tortent, de arra lenne kereslet
Member
Gold: 3,747.73
Aug 27 2013 06:58am
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 27 2013 01:54pm)
mingyart beirom a amsik temaba, h bassza a csorom amikor Irakot Iraqnak irjak magyar szovegben

amugy ugylatom erdemesebb lenne osszeeskuves elmeletekrol temat nyitni, mert sok erdemi hozzaszolas nem tortent, de arra lenne kereslet

vouch mindkét részre
Member
Gold: 343.00
Aug 27 2013 07:00am
sztem egyébként csányi is benne van a dologban mert részesedése van egy olyan olajcégben ami onnan bányássza ki az olajat azaz hozzájárul a mészárláshoz azaz háborús bűnös azaz perbe kéne fogni

és nekem adni a miliárgyait

:XD
Member
Gold: 0.00
Aug 27 2013 07:16am
Quote (TresholdOfUniverse @ 27 Aug 2013 14:54)

legalább lenne min röhögnöm, mondjuk így is ugyanaz az eredmény közel-kelet szakértőnknek köszönhetően
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456716Next
Add Reply New Topic New Poll