Quote (CyberPunk666 @ Aug 27 2013 02:29pm)
Neked semmivel sincs több információd, csak a "nyugati média" által sugárzott dolgokat az ellenkezőjére fordítod és kész. Ugyanolyan elvakult és buta hozzáállás, mint aminek megbélyegzed a többieket, csak te éppen egy másik ugyanolyan álláspont mellett kardoskodsz ugyanúgy.
Én a beszámolómat egy a helyszínen járt katona a elmondása alapján írtam (még csak nem is a médiában megjelent cikk, hanem amolyan családtag féle az illető). Te meg mire alapozod, hogy a te médiád megbízhatóbb? Milyen forrásra támaszkodsz?
Mi alapján állítasz mást?
Miért csak nyugati médiát néznék/olvasnék? Mikor bélyegeztem meg bárkit, hogy buta/elvakult? Leírtam véleményemet a témával kapcsolatban, a beszámolódra nem írtam semmit, igen változást akartak az emberek, bazdmeg ez kb minden országra igaz, Magyarországon nem változást akarnak? Csak a változást nem sikerült elhozni Iraqban, illetve igen, de negatív irányban.
Quote (Rawen @ Aug 27 2013 02:32pm)
Legalább nem dobálózók olyan dolgokkal amiről fogalmam sincs, jó tudni, hogy te ilyen 100%-os biztonsággal átlátsz mindent, biztos minden ország kormányával kapcsolatban állsz.
Ez a téma, Szíria, ezzel kapcsolatban lehet hozzászólni, véleményt nyilvánítani, az oké, hogy neked fogalmad sincs róla, akkor mi a faszt keresel itt? Mikor mondtam, hogy 100%-os biztonsággal átlátok mindent? Nyilván nem látom át,
de ez a véleményem róla, lehet, hogy az ellenkezője igaz, de ettől függetlenül nem fogom minden mondat elé odaírni, hogy szerintem, meg lehet, hogy így van.
Quote (Vismajor @ Aug 27 2013 02:25pm)
De te milyen információkra és ismeretekre támaszkodva dobálózol ilyenekkel, hogy az Egyesült Államok kormánya koholt vádak és tévinformációk alapján foglalt el több országot, és az ENSZ is tök hülye, hogy ilyen dolgokat csinál? lol.
Amikor Iraqot megtámadtak, az volt az indok, hogy Iraq nukleáris fegyvereket fejleszt, erre semmi bizonyítékot nem találtak, tessék egy példa, a koholt vádakra és tévinformációkra. Az ENSZ-ről nem írtam egy szót sem.
Quote (Cpt_Ghost @ Aug 27 2013 02:40pm)
inkább te húzz a faszba a topicból a hülyeségeddel
Látom neked is sikerült érdemben hozzászólnod, és a te véleményed a helyzetről? Ja, hogy nincs?
Quote (iFeelAlone @ Aug 27 2013 02:45pm)
Azt soroltam fel ami hozzám eljutott. És ezt direkt írtam is. Majd még egyszer leírtam, hogy biztos van másik oldala is a dolognak amit nem ismerek.
Ezt most nem értem. Ennél még az is jobb lenne ha semmit se tennének? Dehát semmit se tesznek......... vagy miről maradtam le? Pont azért van évek óta elhúzódó háború mert a nyugat nem avatkozott be (közvetlenül). Most akkor mit is kéne tenni?
/e
eszembe jutott, hogy volt valami "fegyvergyár" amit Izrael lebombázott válaszul valami provokációra de ezen kívül?
Értem, akkor félreértettelek. Az Usa a lázadókat fegyverzi fel, és támogatja, Oroszország/Irán pedig a kormányt. Az évek óta elhúzódó háborút Iraqra, meg Afganisztánra írtam.
This post was edited by championmath on Aug 27 2013 06:50am