d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Megyek Inni > Siófokra 4 Napra
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,366.74
Aug 15 2013 09:35am
Biztos van abban is valami hogy Jara egy nagyképű tusko volt, de ezeknek az embereknek nem az a dolga hogy agyon verjenek
hanem hogy elrendezzék a dolgot ugy hogy senkinek ne essen baja. De a legtöbb esetben az van hogy kihasználva az alkalmat szépen ugy megvernek hogy utána annak gyönyörű nyomai maradnak.

Most nem Jarát védve, de sajnos én is kerültem már ilyen helyzetbe, vagy is egyik barátom. A legundorítóbb köcsögök erre felénk a kidobók.
Member
Gold: 0.00
Aug 15 2013 09:50am
én egyszer amikor mentem zp-be, akkor az egyik biztonsági őr mellett elhaladva hallom, ahogy mondja a haverjának, hogy "ha így nézne ki a fiam, akkor agyonverném" (akkor még hosszú hajam volt)
megfordultam és mondtam neki, hogy "kurva anyád", de ezzel le is zárult a sztori, úgyhogy nem tudom minek írtam le, mert egyáltalán nem izgalmas

btw utólag én is leköpném magam, de attól még nem szólok be annak aki úgy néz ki, mint ahogy kinéztem, úgyhogy igazából csak azon basztam fel magam, hogy ennyire primitív.
alapvető intelligencia kérdése, hogy be tudja e fogni a pofáját és akkor és úgy nyilvánít véleményt, ahogy azt kell vagy nem. ez a baj seneevel is
Member
Gold: 0.00
Aug 15 2013 09:51am
de ha már az rl-penis méregetésénél tartunk, akkor holnap reggel megyek le balatonra én is 3-4 napra egy leányzóval, úgyhogy fak of van kötsögö nolájferelek
Member
Gold: 5,390.00
Aug 15 2013 10:45am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 15 2013 02:46pm)
Ez a story elég érdekesen hangzik. Ugyan egyértelműen az a véleményem, hogy nem üthet meg, de nekem kicsit egyoldalúnak hangzik a dolog.

Például az a kiosztás az mennyire volt kiosztás, mert minden ilyen helyen általában az a szabály, vagy minimum az illem, hogy egyesével kéred ki amit fogyasztasz. Máshol sem szoktak kiadni egyszerre 8 sört 1 darab korlátlan jegyre. Különben minden társaságban csak 1 ilyet vennének és húszan innának. Mondjuk egy rövid + sör vagy hasonló kombinációba meg még soha nem kötöttek bele. De ez az én tapasztalatom, aztán lehet neked más. Szóval nem tudom milyen stílusban osztotta ki, de ha hasonlít rád, akkor nem csodálom, hogy már várta az alkalmat, hogy belétek köthessen és kidobasson.

Mi az a "véletlen hozzáért" ? Fellökte véletlen? Esetleg miután részegen kiosztotta utána még neki is ment, mert be volt baszva? Hogy volt az a véletlen hozzáérés?

Lehet amúgy kifogtál egy idegbeteget, de a nincs jogod megmondani, hogy idekint hol álljak, egy picit kevésnek hangzik. Vagy volt előzménye, vagy volt még több is, nem? Ennyire még az idegbetegek sem szoktak ugrani.

Mindemellett szerintem elfogadhatatlan, hogy megüssön, csak nehezen hiszem, hogy csak úgy nem tetszettetek és ezért kidobtak majd megvertek.

Az lett ráfogva, hogy letaperolta, véletlen hozzáért a fenekéhez - de tényleg nem akarta megfogni a seggét vagy ilyesmi. Nyilván volt más is, például hogy a harmadik srác rosszul lett és ki kellett vinni, és egyszer vagy kétszer megkérdeztem, hogy kimehetnék-e a ránézni. Nyilván gecinagy paraszt módján beszéltem már a kidobóval, és azt is megértem ha a tudálékos stílusom felabszta, de semmi más dolga nincs egy ilyen embernek, csak hogy tudja kezelni az idegesítő embereket akik be vannak baszva, ha erre képtelen, ne menjen kidobónak. Megütni meg semmi esetre sem volt joga oka indoka semmi. Erre nincs kifogás.
Member
Gold: 1.00
Aug 15 2013 10:48am
Quote (jarabekg @ 15 Aug 2013 18:45)
Az lett ráfogva, hogy letaperolta, véletlen hozzáért a fenekéhez - de tényleg nem akarta megfogni a seggét vagy ilyesmi. Nyilván volt más is, például hogy a harmadik srác rosszul lett és ki kellett vinni, és egyszer vagy kétszer megkérdeztem, hogy kimehetnék-e a ránézni. Nyilván gecinagy paraszt módján beszéltem már a kidobóval, és azt is megértem ha a tudálékos stílusom felabszta, de semmi más dolga nincs egy ilyen embernek, csak hogy tudja kezelni az idegesítő embereket akik be vannak baszva, ha erre képtelen, ne menjen kidobónak. Megütni meg semmi esetre sem volt joga oka indoka semmi. Erre nincs kifogás.

Én nem is állítottam, hogy joga lenne megütni. Sőt, hozzátettem, hogy szerintem sincs.
Én csak arra próbáltam utalni, hogy eléggé egyoldalúan adtad elő a történetet. Miközben sejthető volt, hogy azért megdolgoztatok a pofonért.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 15 2013 11:03am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 06:45pm)

hát én is simán kiosztottam 1-2nyakast, ha az illetőben nem volt meg a kellő tisztelet és úgy beszélt velem ahogy nem kéne
VALTON security
mert a kidobó sem azért van ott, hogy tűrje ahogy a tizenéves részeg hülye kis csicskák ugassanak

This post was edited by SnoopDogg on Aug 15 2013 11:03am
Member
Gold: 4,747.73
Aug 15 2013 11:03am
hey guys if anybody wanna go for a drink tonight, me and some cool guys will come to a party:
Sunset Party at Paris Budapest Bar
Apáczai Csere János u.19., Budapest, 1051
So we are meeting at Deak´s Starbucks at 21.00. Feel free to join forces if you wanna have fun tonight.
Cheers!!!!
Member
Aug 15 2013 11:08am
Quote (SnoopDogg @ Aug 15 2013 06:03pm)
hát én is simán kiosztottam 1-2nyakast, ha az illetőben nem volt meg a kellő tisztelet és úgy beszélt velem ahogy nem kéne
VALTON security

téged is le kéne csukni

ja várj, hogy le is csuktak

Meg milyen tiszteletről beszélsz? :DDDD Egy kibaszott kidobó iránt? Egy iskolázatlan paraszt, akinek az a dolga hogy ott álljon és csúnyán nézzen? :DD Senki másban nem kéne hogy tisztelet legyen, csak a securitysben a vendég iránt, és nem azért mert emberileg jobb nála, hanem ha másnem azért mert valószínűleg pénzt fog költeni/költött az adott szórakozó helyen, ami a fizetését adja. Komoly gondok vannak a fejedben...
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Aug 15 2013 11:10am
Quote (jarabekg @ Aug 15 2013 07:08pm)
téged is le kéne csukni

ja várj, hogy le is csuktak

Meg milyen tiszteletről beszélsz? :DDDD Egy kibaszott kidobó iránt? Egy iskolázatlan paraszt, akinek az a dolga hogy ott álljon és csúnyán nézzen? :DD Senki másban nem kéne hogy tisztelet legyen, csak a securitysben a vendég iránt, és nem azért mert emberileg jobb nála, hanem ha másnem azért mert valószínűleg pénzt fog költeni/költött az adott szórakozó helyen, ami a fizetését adja. Komoly gondok vannak a fejedben...

jaja, nyilván
ha valaki kidobó akkor annak semmiféle általános emberi tisztelet nem jár, le is köpheted nyugodtan
nyilván

csak abban hibázott a kidobó, hogy nyomott hagyott rajtad és nem a gyomrod verdeste 1 órán át inkább ~

meg most nehogy már azt mond nekem, több tiszteletet érdemel egy kötekedő tizenéves részeg kis csicska aki a szülei pénzéből él mint egy olyan ember aki legalább dolgozik és önfenntartó

This post was edited by SnoopDogg on Aug 15 2013 11:15am
Member
Aug 15 2013 11:14am
Quote (SnoopDogg @ Aug 15 2013 06:10pm)
jaja, nyilván
ha valaki kidobó akkor annak semmiféle általános emberi tisztelet nem jár, le is köpheted nyugodtan
nyilván

Itt arról van szó, hogy azt hiszed, hogyha valaki nem adja meg az általános emberi tiszteletet, azt megütheted. Hát nem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll