Quote (Jancsipapa @ Jul 9 2013 09:44am)
na de ez az, hogy többé-kevésbé húzod mindenki agyát, aki konstruktívan akar hozzáállni a vitához, az is a capslock+15 karakteres smileykombódat olvashatja, előbb-utóbb mindenkinek eldurran az agya veled kapcsolatban...
én nem mondom azt a többiekkel ellentétben, hogy totál hülye vagy, mert vannak nagyon jó meglátásaid is a subosokkal kapcsolatban, vagy akármilyen más témában (már ha van energiája az embernek kihámozni a stílusodból ezt), de már kezdesz túlpörögni, kétszer annyit posztolsz, mint bárki más ide, írsz akkor is, ha válaszolnak, ha nem, akkor is, most felvetted a reportfag köpenyedet, ami borzasztó szomorú számomra, hiszen lehet nem küldöd el direktben a faszba xy usert, de egyszerűen minden egyes kommentjében beszólsz neki, mondhatni kiprovokálod azt, hogy reportolhasd
és most már ott tartunk, hogy szerinted mindenki hülye, csak te látod szuperjól az élet dolgait, aki bármilyen módon bírálni próbál téged, az már egy faszkalap
az utolsó sor nem igaz
ha valaki normális hangnemben áll le velem beszélgetni akkor gondolkodom rajta és adott esetben el is fogadom amit mond.. erre már nem egy esetben volt példa
az meg hogy nem küldöm el a faszba hanem inkább reportolom az azért van mert mikor elküldtem a faszba jól fel is mentem 40% figyelmeztetésig
taktikát kellett váltani, de a háború zajlik tovább
most is + még több esetben is ki teszi tönkre a topicot/társalgást?! én vagy ezek a senkiháziak?!
a minap mikor nyitottam egy normális topicot akkor is telefosták.. és amiatt nyitottam még vagy 10et, hogy akkor nesze, itt a feladat, basszátok el a fél napotokat azzal, hogy CSAKAZÉRTIS az én dolgaimat robmoljájtok szét
"nem vagy különb náluk csak te ráérsz"
ahogy elnézem ők is gecire ráérnek
This post was edited by Senee on Jul 9 2013 03:49am