d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Postblocker
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Jun 6 2013 10:28am
Quote (jarabekg @ Jun 6 2013 04:25pm)
a tirpák tahóskodásnak van értelme, az érzelmeket fejez ki
te meg csak simán össze vissza beszélsz, nincs semmi értelme annak amit mondasz, ezt nevezem szarnak

a tirpák tahóskodásnak nincs értelme
a buta emberekből mint én is (és belőlünk van több) csak további agressziót és gyűlöletet vált ki
ergo nem old meg semmit, csak tovább bassza szét ezt az amúgy is szétbaszott világot

ha nem vagy képes normálisan beszélni valakivel akkor inkább ne beszélj vele
Member
Gold: 5,390.00
Jun 6 2013 10:33am
Quote (Senee @ Jun 6 2013 05:28pm)
a tirpák tahóskodásnak nincs értelme
a buta emberekből mint én is (és belőlünk van több) csak további agressziót és gyűlöletet vált ki
ergo nem old meg semmit, csak tovább bassza szét ezt az amúgy is szétbaszott világot

ha nem vagy képes normálisan beszélni valakivel akkor inkább ne beszélj vele

de ha valaki nem szól hozzád akkor azt te már sikernek könyveled el, mint ahogy azt az előző topikban leírtad, mert azt hiszed, ilyenkor az ember elgondolkodnak azon amíit írsz, miközben csak simán nem is olvassák el. Ha pedig sikerként könyveled el, akkor nyilván folytatni fogod ... akkor mos tmit tegyünk? Küldje el neked mindenki a fél vagyonát, és személyesen a lábaid előtt morzsoljon el egy könnycseppet a nyomorúságod iránt érzett sajnálat jele képp és akkor megnyugszol és elmész innen? Vagy nem tudom mi a szart vársz tőlünk.
Member
Jun 6 2013 10:38am
Quote (jarabekg @ Jun 6 2013 04:33pm)
de ha valaki nem szól hozzád akkor azt te már sikernek könyveled el, mint ahogy azt az előző topikban leírtad, mert azt hiszed, ilyenkor az ember elgondolkodnak azon amíit írsz, miközben csak simán nem is olvassák el. Ha pedig sikerként könyveled el, akkor nyilván folytatni fogod ... akkor mos tmit tegyünk? Küldje el neked mindenki a fél vagyonát, és személyesen a lábaid előtt morzsoljon el egy könnycseppet a nyomorúságod iránt érzett sajnálat jele képp és akkor megnyugszol és elmész innen? Vagy nem tudom mi a szart vársz tőlünk.

mondjuk épp számítógépet szeretnék vásárolni az igaz
és most kapok majd ~20 ezer forintot meg a júniusi munkáért 75-80-at

és július 15-re lesz akkor 100 ezrem viszont kéne még 40-50 ezer forint, hogy összeállíthassam a konfigurációt

de ha adsz 90 ezret esküszöm instant elmegyek
mert akkor 110k-ból építek vmi low budget gépet amdvel meg 1gbs vgaval meg 4gb ddr3memoriaval

This post was edited by Senee on Jun 6 2013 10:39am
Member
Gold: 3,747.73
Jun 6 2013 11:42am
Quote (jarabekg @ Jun 6 2013 05:25pm)
a tirpák tahóskodásnak van értelme, az érzelmeket fejez ki
te meg csak simán össze vissza beszélsz, nincs semmi értelme annak amit mondasz, ezt nevezem szarnak

Jó, ezis megközelítés kérdése, te konkrétan le geciocsmányoztad a barátnőmet, ami az itt subozók 95%án kimeríti a tirpák tahóság fogalmát, sőt,s zerinted meg "anyám arra tanított, hogy őszinte legyek, kultúrára visoznt nem"
Member
Gold: 1,419.11
Jun 7 2013 08:23am
Quote (Senee @ 6 Jun 2013 17:38)
mondjuk épp számítógépet szeretnék vásárolni az igaz
és most kapok majd ~20 ezer forintot meg a júniusi munkáért 75-80-at

és július 15-re lesz akkor 100 ezrem viszont kéne még 40-50 ezer forint, hogy összeállíthassam a konfigurációt

de ha adsz 90 ezret esküszöm instant elmegyek
mert akkor 110k-ból építek vmi low budget gépet amdvel meg 1gbs vgaval meg 4gb ddr3memoriaval

És akkor mit fogsz enni, mivel mész dolgozni, a rezsit hogy fizeted ki, ha az egészet elbaszod egy számítógépre?
Ha hogy anyuci állja.
Akkor bizony nem semmi előrelépés történt az életben! Gratulálok.
Member
Gold: 5,390.00
Jun 7 2013 09:40am
Quote (Vismajor @ Jun 6 2013 06:42pm)
Jó, ezis megközelítés kérdése, te konkrétan le geciocsmányoztad a barátnőmet, ami az itt subozók 95%án kimeríti a tirpák tahóság fogalmát, sőt,s zerinted meg "anyám arra tanított, hogy őszinte legyek, kultúrára visoznt nem"

Egyébként ezt egy kiscit sajnálom azóta is, nem volt indokolt abszolúte. Néha borzasztó bunkó tudok lenni ha rossz kedvem van, és összekombinálva azzal, hogy mái napig nem tudom "hova rakni" ezt az állandó asszonyozást meg exgfezős storykat, amik minden 3. nem game related postoban előjönnek, így hírtelen ez a fos szaladt ki aszámon. Sajnálom.
Member
Jun 7 2013 10:15am
Quote (Psyclon @ Jun 7 2013 02:23pm)
És akkor mit fogsz enni, mivel mész dolgozni, a rezsit hogy fizeted ki, ha az egészet elbaszod egy számítógépre?
Ha hogy anyuci állja.
Akkor bizony nem semmi előrelépés történt az életben! Gratulálok.

igen, megkértem anyát, hogy addig még segitsen meg főzzön nekem amíg a gépet összerakom
onnantól kezdve kész az életem

:XD:XDGH:XDHXDh.xdhx

mintha a te szüleid nem segítenének neked minden szarban
inb4 DE TE IGY MEG UGY

Quote (jarabekg @ Jun 7 2013 03:40pm)
Egyébként ezt egy kiscit sajnálom azóta is, nem volt indokolt abszolúte. Néha borzasztó bunkó tudok lenni ha rossz kedvem van, és összekombinálva azzal, hogy mái napig nem tudom "hova rakni" ezt az állandó asszonyozást meg exgfezős storykat, amik minden 3. nem game related postoban előjönnek, így hírtelen ez a fos szaladt ki aszámon. Sajnálom.

aztakurva
ilyet is ritkán látni
fel kéne jegyezni valahova
Member
Gold: 0.16
Jun 7 2013 10:43am
Quote (Senee @ Jun 7 2013 04:15pm)

aztakurva
ilyet is ritkán látni
fel kéne jegyezni valahova

ez mondjuk geciigaz, altalaban mki szétmagyarázza az igazát, vagy azt hogy mégsem volt igaza, minthogy szimplán bocsánatot kérjen valamiért
Go Back To Magyar Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll