Quote (CyberPunk666 @ 28 May 2013 14:41)
az akkumulátortechnika egy nagy rakás szar.
Veszel valamilyen gépet 3-5 év garanciával, de az apró betűs részben mindenhol ott van, hogy az aksira csak 6-12 hónap jár.
Az aksi ráadásul, olyan dolog, ami a fiókban állva is tönkremegy és a gyártási dátum kb fontosabb, mint a használtság...
nem gondolom hogy drágább lenne a gyári akksi mint rendes amperű tölthető AA garnitúra.
az első sony gépem egy w30 volt, nemtom mikori modell, kb 10 éves. besétáltam vele a balatonba, 3646324szor leesett, tönkrement benne a funkcióválasztó, szétszedtem, kifújtam WD-40nel, azóta jó. a mai napig kibír 1napi "nyaralásonvagyunk, mindenszartlekellfényképezni" használatot az aksija, azért vettem csak új gépet, mert azért elég szerény teljesítményű volt már szegény
meg nem mondom a mostanim tipusszámát, kb úgy néz ki mint az általam először linkelt sony gép, 4 vagy 5 éves már, lóbaszó nagy LCD, 12 megapixel asszem, teljesen fasza képeket csinál, szintén nyaralós üzemmódban 3-4 napot bír az aksija.
feltölteni mindkettőt kb 5 óra. a mai félnaposakkus mobiltelefonok világában szerintem nevetve lehet ezt használni
és nem kell külön hajkurászni fényképezővásáslás után az akkukat meg fizetni értük, benne van a dobozban...