tavaly elott, soltvadkert, sorfesztival..leertunk penteken es elkezdtunk egesz masszivan tomenyezni a cimbimmel..masnap delelott ugyanigy.. felkelesnel azert bevertunk egy ilyen fejfajas csillapito bogyot.. hat de mivel kene lenyomni?! hat persze, hogy viszkivel. joaz ugyis.. delutan 5kor mindketten kidoltunk.. be a satorba. hajnali 1kor kipattan a szemem, elmegyek zuhanyozni es indultam partyzni. kezdodott a vedeles elolrol.. visszatertem a satorba lefekudni es valamikor delutan fele ebredtem.. cimbimnek ilyet tolok: he te Zolo ha itt penteken ilyen party van akkor mi lesz meg itt szombaton baszod?! vasarnap van Toncsi.. a szombati napom eltunt a kalendariumbol es a tortenelemkonyvek sem emlitik

tobbiek meg fetrengtek a rohogestol, hogy a 2 marha veszekszik, hogy milyen nap van...volt velunk egy srac.. megjobban ivott.. teljesen komaba volt esve mindig.. 160 centi 50 kilos kiskolokrol beszelunk

kicsi ennek hivom mindig.. egyik gyerek kiszedte a satorbol es elkezdte uvoltozni, hogy Alexka nembaj, hogy nemtudsz jarni mi akkor is elmegyuznk partyzni. felkapta a gyereket es igy az olebe vitte be a fesztival teruletere.. az meg mindig nem mozdult csak embrio pozba aludt.. megelegelte a srac, hogy tul nehez lerakta a partra es otthagytuk aludni

masnap jon oda egy ferfi.. "gyerekek" ez a srac veletek van? mutat kicsi enre.. mondjuk aham. miert? most zavarta ki a satorbol a felesege mellol.. kerdeztuk a gyereket hat te, hogy a gecibe kerultel oda? haat tavaly is ottvolt a satram.. meg ez az en piros satram.. valojaban egy 2szemelyes kekszinu satorrol volt szo.. a soltvadkerti sorfeszt mindig jo szokott lenni

tavaly 1 beszakadt dobhartya meg egy monokli komboval nyitottam penteken.. hetfon csak elmentem vele orvoshoz.