Quote (CyberPunk666 @ 2 Apr 2013 16:23)
Mindkettőnek megéri, mert ha valaki sokat eszik, akkor az éttermeknél olcsóbb is a dolog.
Viszont azért azt is látni kell, hogy ezekből az összegekből, kiskereskedelmi áron is lehet olyan kaját csinálni, hogy bárki hasfájásig zabálja magát. Szóval nagykeráron biztosan kurvanagy a haszon rajta. De ez nyilván nem az otthoni főzést hivatott kiváltani, hanem az éttermit kajálást, így viszont abszolut versenyképes és még termel is. Meg ugye az is olcsóbb, hogy nagyobb adagokban készítik az utánpótlást és nem egyéni igények szerint, adagonként.
Csak abból indulok ki, amikor az ismerősök kocsmájában 140 volt a kóla (nem most volt), akkor a boltban olyan 100 és közben meg vették 50 forint körül, mennyiségtől függően...
Én amúgy inkább a különleges dolgokat szeretem, és ezért étterembe járunk az asszonnyal. Jelenleg a dzsungel étterem a favorit, mert ott már ettem krokodilt, struccot és még akarok enni kengurut is. Meg sajnos ott nem kapni, de a kígyót is megkóstolnám (inb4 szexuális poénok), de csak ilyen keleti helyeken kapni, azokban meg nem bízom...
strucc nem mintha olyan nagyon különleges valami lenne

viszont milyen a krokodil?